Helen's Home Uky Çırpıcı Bas Çek Mikser Karıştırıcı Metal Çırpma Teli

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Helen's Home Uky Çırpıcı Bas Çek Mikser Karıştırıcı Metal Çırpma Teli

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bas-Çek mikser karıştırıcı
  • Bas-Çek mikser karıştırıcı kek yaparken, yumurta çırparken, ayran yaparken size faydalı olacaktır.
  • Döner yapısıyla basıp çekmeniz yeterli olacak ve işiniz kolaylaşacaktır.
  • Kendi kendine basıp çekmeniz ile çalışan karıştırıcı hızlıca çırpma görevi görür.
  • Ürün özellikleri:
  • Sap kısmından bastırdığınızda tel haznesi döner.
  • Böylece yormadan çırpma işlevi yapar.
  • Elde ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Sert metal malzemeden üretilmiştir.
  • Ürün ölçüsü:30,5 cm
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Helen's Home Bas-Çek Mikser Karıştırıcı.

Güne keyifli bir kahvaltı ile başlarken ya da gün içerisinde güzel bir kek yaparken, Helen’s Home bas çek mikser, sizlere pratiklik kazandırır. Yumurta çırparken, kek karıştırırken, soğuk kahve ya da ayran yaparken hemen elinizin altında olan bu ürün, işlerinizi kolaylaştırma noktasında tahmin ettiğinizden çok daha başarılır. Üzerine basıldığında dönen başlığı ile tariflerinizin daha hızlı şekilde yapmanıza olanak tanıyan bas çek mikser, kolay bir kullanıma sahiptir. Bu özellikleri ile bu ürün, mutfağınızdaki en favori mutfak eşyanız olmaya kararlıdır.

  • Sap kısmına basıldığında tel haznesi döner.
  • Helen's home bas-çek mikser karıştırıcı, bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Dayanıklı sert metalden üretilmiştir. Bu sayede, uzun ömürlü kullanım sunar.

Helen’s Home Bas Çek Mikser Nasıl Kullanılır?

Helen’s Home Bas Çek Mikser Nasıl Kullanılır?

Helen’s Home bas çek mikser, mutfağınızda en çok kullanacağınız aletlerden biridir. Tamamen manuel olarak çalışan ürün, pratik kullanımı ile kullanıcıların fazlasıyla hoşuna gider. Sap kısmına basıldığında dönen tel haznesi, hamur işlerinden içeçeklere kadar pek çok alanda etkili karıştırma sunar. Bu ürünü kullanırken, büyük bir kuvvet uygulamanıza gerek yoktur. Yalnızca, tek elinizle üzerine hafifçe basmanız yeterli olur. Helen’s Home bas çek mikser karıştırıcı metal çırpma telini pek çok farklı tarifte tercih edebilirsiniz. Dilerseniz, sabahları kahvaltı sofranıza lezzetli bir pankek ya da krep yapmak için bas-çek mikser karıştırıcıyı kullanabilirsiniz. Evinize sürpriz misafirleriniz geldiğinde, bu ürün en hızlı ve kolay şekilde kek yapmanıza da olanak tanır. Son dönemlerde popüler olan köpüklü soğuk kahve yapımında, bu üründen yararlanılır.

Helen’s Home Bas Çek Mikser Kaliteli Midir?

Kolay kullanımı ile kullanıcıların en sevdiği mutfak eşyalarından biri olan Helen’s Home bas çek mikser, sert materyalden üretilir. Yoğun malzemeli tariflerde bile verimli bir karıştırma sunan bu ürün, dayanıklılığı ile beğenileri üzerine toplar. Helen's home bas-çek mikser karıştırıcı, paslanmaz çelik sapı ve dönen tel haznesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Helen's Home bas-çek mikser karıştırıcı yorumları, ürünün yüksek kalitede ve sağlamlıkta olduğunu belirtir. Söz konusu mikser karıştırıcıyı tercih edenler, yakın çevresine de ürünü önerir. Bas-çek mikser karıştırıcı, paslanmaz çelik malzemeden üretilmesi nedeniyle içerisinde insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek unsurları barındırmaz. Çeşitli tariflerinizi en hızlı ve rahat bir şekilde yapmanız için Helen’s Home mikser, en doğru tercihiniz olur.

Helen’s Home Bas Çek Mikser Üretim Malzemesi Nedir?

Helen’s Home bas-çek mikser, yiyecek ve içecek hazırlama noktasında devreye girdiği için, üretim aşamasında sağlıklı ve kaliteli malzeme kullanımına önem verilir. Süt, yoğurt, su gibi sıvıları ve hamur içeriklerini karıştırarak kıvam almasını sağlayan bu ürün, paslanmaz çelikten üretilmiştir. Paslanmaz çelik, uzun vadeli kullanımlar için ideal bir üründür. Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir ve aşınma ve yıpranma gibi olumsuzluklara karşı maksimum direnç gösterir. Bu özelliği sayesinde kullanıcı tarafından sıklıkla tercih edilir. Helen’s Home bas-çek mikseri uygun fiyatı ile Trendyol üzerinden kolayca satın alabilir, bu ürün sayesinde mutfağınıza işlevsel bir dokunuş yapabilirsiniz. Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş sitesi olan Trendyol, aradığınız ürünü en hızlı şekilde satın almanız için kullanıcıya hitap eden site tasarımı ve hızlı kargo avantajı ile hizmetinizdedir. Satın aldığınız ürünü kolayca takip edebilir, beğenmediğiniz takdirde kolay iade ve değişim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.