Evimstil Kızılderi Oklu Çocuk Odası Fon Perde Kornişe, Rustik Boruya, Rustik Halkaya Uyumlu 1 Kanat Bağcıklı

792 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evimstil Kızılderi Oklu Çocuk Odası Fon Perde Kornişe, Rustik Boruya, Rustik Halkaya Uyumlu 1 Kanat Bağcıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Neslihan Pektaş / Evimstil Satıcı Ünvanı: NESLİHAN PEKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8370247219
    Bu ürün Neslihan Pektaş / Evimstil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kampanyalı Tasarım Fon Perde 1 Kanat Düz Dikim Pilesiz Perdenin Eni 130 cm Boyu 260 cm dir Pamuksu mikrofiber dokuma kumaş üzerine desen uygulanmıştır.Kaliteli gramajlı kumaşı vardır. 1 adet aldığınızda pakette 1 adet fon+1 adet yan bağcık+korniş takma düğmeleri bulunmaktadır.Resimlerdeki diğer ürünler satışta değildir. İp Büzgü sayesinde perdenin enini büzebilirsiniz. Kornişe, Rustik Boruya, Rustik Halkaya Uyumlu Korniş düğmeleri perdeyle birlikte gelir. İp Büzgü Sayesinde Eni Daraltırlabilir. Korniş Düğmeleri İlave Olarak Gönderilir, Çok Kolay Şekilde İstediğiniz Gibi kullanabilirsiniz. Adeti Sınırlıdır.Kampanyalı Üründür.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver