Everyway Tens Pedi Elektrodu 5x9 Cm Dikdörtgen 4'lü 3 Paket (pakette 12 Adet)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Everyway Tens Pedi Elektrodu 5x9 Cm Dikdörtgen 4'lü 3 Paket (pakette 12 Adet)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Yapışkanlı Tens Elektrodu (5 Cm x 9 Cm) Dikdörgen Kablolu Tens Pedi 4'lü 3 Paket (Pakettte toplam 12 adet) (WOLLEX , RELAX , ACURA , OMPİMED , COMPEX VB. KABLOLU TÜM CİHAZLARINIZA UYUMLUDUR.) 40 - 50 DEFA RAHATLIKLA KULLANABİLİRSİNİZ Kablolu Tens Pedi 5x9 Cm dir. Paket içeriğinde 4 adet 5x9 Cm lik elektrod bulunmaktadır. Kablolu Tens Pedi tens cihazınızın sarf malzemesidir ve elektrod olmadan tens cihazınızı kullanamazsınız. Piyasada bulunan ucuz tens pedleri kısa kullanımlıktır ( 20 - 25 ) ve akımı doğru şekilde iletmez. Kablolu tens pedi ürünü kabloludur ve kablolu tens cihazlarının hepsi ile uyumlu şekilde çalışmaktadır. Kablolu Tens Pedi Elektrodu Tens Pedi Elektrodları kullandığınız tens cihazlarınızın elektrik akımlarını doğru şekilde iletilmesini ve masaj terapisi uygulamasında oldukça önemlidir. Bu sebepten dolayı kullandığınız tens pedlerinin kaliteli olmasına dikkat ediniz. Satışına aracılık etmiş olduğumuz Stimrodes markalı bu tens pedi elektrodları ürün olup 40-50 kullanıma kadar rahatlıkla kullanım imkanı sunmakla beraber tens cihazınızın vermiş olduğu akımı en doğru şekilde vücudunuza iletmeyi sağlar.
Geri Bildirim Ver