Everflow Gıgabyte Aorus Radeon Rx 580 8g Fan

405 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everflow Gıgabyte Aorus Radeon Rx 580 8g Fan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİLGİSAYAR PAZARIM Satıcı Ünvanı: ARTI BİLGİSAYAR OTOMASYON SİSTEMLERİ TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0085013702400011 Vergi Kimlik Numarası: 0850137024
    Bu ürün BİLGİSAYAR PAZARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DEĞERLİMÜŞTERİMİZ Ekrankartınıza şu an baktığınız fanın uygun olup olmadığını bizlere soru sorkısmından sorabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Diğer biryöntem ise görsel üzerinde anlatmaktayız. Kartınızabaktığınızda fanın uygunluğunu şu şekilde anlayabilirsiniz. 1.FAN ÇAPI: Ölçülür bunu bir cetvel veya kumpas yardımıylakartınızdaki fanın bir ucundan diğer ucuna kadar ölçebilirsiniz. 8.5cm (85mm),9.5cm (95mm), 7.5cm (75mm) ve 6.5cm (65mm) değerlerinde olmalıdır. Başlıktaveya ürün özelliklerinde kendi değerlerinizle uyumlu olduğunu kontroledebilirsiniz. 2.PİN SAYISI: Pin sayısı görsellerimizde, ürün başlık veözelliklerinde belirtilmiştir. Pin sayıları 2-3-4-5-6-7 olarak farklılık göstermekte.Öncelikle kartınızdaki fanın kablolarını sayarak veya beyaz ve siyah olan güçkonektörünü kontrol ederek doğru ya da yanlış pin olduğunu kontroledebilirsiniz. 3.VİDA DELİK YERİ: Fanı kartınıza bağlamanız için en önemliolan bir diğer unsur vida delik yeridir. 3 vida delikli, 4 vida delikli,karşılıklı yuvalar ve çipli vidalar olabilir. Bunu kartınıza üsttenbaktığınızda kolaylıkla görebilirsiniz. Doğru ürünü buradan daanlayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Yeri Ekran Kartı
Geri Bildirim Ver