Everest WTV-2911 150 Mbps Wi-Fi TV Kablosuz Adaptör

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everest WTV-2911 150 Mbps Wi-Fi TV Kablosuz Adaptör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Şarköy Park AVM Satıcı Ünvanı: ARSLAN GIDA PAZARLAMA,İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0084007230500010 Vergi Kimlik Numarası: 0840072305
    Bu ürün Şarköy Park AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • WiFi TV kablosuz adaptör aygıtı internet bağlantısını kesintisiz ve güçlü olarak aktarır. Modemden alınan internetin telefon, laptop, Ipad, bilgisayar ve televizyona sorunsuz aktarılmasını sağlar.
  • Kablosuz Everest WTV-2911 veri aktarımı 150 Mbps şeklindedir.
  • MacAir, Mackbook ve İMac, 10.7, ve üstü tüm sürümlere uyumludur.
  • Ergonomik özel tasarımlı adaptör, avuç içine bile sığabilen küçüklüktedir. Bu özelliğiyle kullanımı ve taşıması oldukça kolaydır.
  • Wi-Fi kablosuz TV adaptör 3.4 x 3.4 x 3.4 cm boyutlarında, 350 gram ağırlığındadır. Küçük boyutta ve hafif olmasıyla cep, cüzdan ve çantada da ağırlık yapmaz.
  • Ergonomik tasarımlı TV kablosuz adaptör ayarları reset tuşu ile pratikçe sıfırlanır. Bu sayede istendiğinde fabrika ayarlarına pratikçe döner.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Everest Wtv-2911 150 Mbps Wifi TV Kablosuz Adaptör

Teknolojik cihazlarda internet kullanımına ihtiyaç duyulur. Everest wtv-2911 150 mbps Wi-Fi tv kablosuz adaptör, modeminizde bulunan interneti akıllı televizyon, bilgisayar, tablet ve akıllı telefon başta olmak üzere farklı aygıtlara güçlü sinyal gücü ile kablolu veya kablosuz olarak aktarabilmenizi sağlar. 150 Mbps bağlantı hızına sahiptir ve gelişmiş teknolojisi ile size konforlu bir deneyim sağlar. Ürün, kablosuz olarak aldığınız interneti, kablolu olarak masaüstü bilgisayarlarına aktarmanıza imkan sağlar. Ürün, sahip olduğu ölçüler ile pratik bir şekilde taşınabilir ve muhafaza edilebilir. Ergonomik tasarımı ile kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Ürün, iki farklı tuşa sahiptir ve kullanım rahatlığı sağlar. Ürünün reset ve WPS tuşu bulunur. Reset tuşu ile fabrika ayarlarına sıfırlama yapabilirsiniz. WPS tuşu ile üründe internet bağlantısı sağlanır.

  • Kompakt tasarım
  • Pratik kurulum
  • Güçlü çip sistemi

Everest Wtv-2911 ile Yüksek Hızlı İnternet Deneyimi

Everest Wtv-2911 ile Yüksek Hızlı İnternet Deneyimi

Akıllı cihazlarda internet kullanımı yaygın bir durumdadır. Kaliteli bir internet deneyimi için internet hızı önem taşır. Everest wtv-2911, sahip olduğu gelişmiş teknolojisi ile yüksek hızlı internet deneyimi sunar. Modemde bulunan kablosuz interneti teknolojik cihazlarınıza hızlı ve kolay bir şekilde, isteğinize göre kablolu veya kablosuz olarak aktarabilmenize olanak sağlar. Ürün, sahip olduğu kompakt tasarım ile kolayca taşınabilir. Ürün, 6.8 cm yüksekliğe, 1.6 cm derinliğe ve 2.7 cm genişliğe sahiptir. Avuç içine sığabilen boyutlara sahiptir. Everest Wi-Fi adaptör, yüksek teknolojisi ile hızlı bağlantı kurar ve cihazınıza internet bağlantısı sağlar. Aynı zamanda, sahip olduğu pratik kurulum özelliği ile hızlı ve kolay bir şekilde kurulum yapmanıza imkan sunar. Çeşitli aralıktaki işletim sistemlerini destekler ve geniş uyumluluk aralığına sahiptir.

Everest Wtv-2911 Yorumları ve Gelişmiş Özellikleri

Everest Wtv-2911 Yorumları ve Gelişmiş Özellikleri

Everest wtv-2911 yorumlarını okuyabilir ve kullananların sahip oldukları deneyimler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu iki adet tuş ile kolay bir kullanım deneyimi sunmayı hedefler. WPS tuşu ile ürün çalışmaya başlar ve cihazlarınıza güçlü bağlantı sinyali sağlar. Reset tuşu ile ürünü fabrika ayarlarına sıfırlayarak, herhangi bir teknik sorunu hızlı ve kolay bir şekilde giderebilirsiniz. TV için Wi-Fi adaptör seçeneği ile akıllı televizyonunuza internet bağlantısı sağlar. Aynı zamanda, akıllı televizyonunuzun sahip olduğu bağlantının hızını bu ürün ile arttırabilirsiniz. Böylece, akıllı televizyonunuzda yüksek hızlı internet bağlantıya sahip olur ve kabloların verdiği kötü görüntüyü de engelleyebilirsiniz. Ürün içerisinde güçlü çip mekanizması mevcuttur. Böylece, ürün yüksek hızlı bağlantı sağlamayı amaçlar. Ürün, özel tasarımı ile konforlu bir deneyime sahip olmanıza yardımcı olur.

Everest Wtv-2911 150 Mbps Wi-Fi TV Kablosuz Avantajları

Everest Wtv-2911 150 Mbps Wi-Fi TV Kablosuz Avantajları

Bu ürün ile kabloların verdiği dağınıklığı ve kötü görüntüyü ortadan kaldırabilirsiniz. Ürün, sahip olduğu yüksek bağlantı özelliği ile kesintisiz bir internet deneyimi sağlamayı amaçlar. 150 Mbps wireless hızına ve 2.4 GHz frekans aralığına sahiptir. Siyah rengi ve şık yapısıyla estetik bir görüntü sağlar. Aynı zamanda, cihazınızın internet çekim gücü kapasitesini arttırmak için tasarlanır. Böylece yavaşlama ve donma gibi problemlerin önüne geçer. Ürünün kurulumunu, ürün içerisinde yer alan kullanım kılavuzu ile kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Everest wtv-2911 150 mbps Wi-Fi TV kablosuz adaptör fiyatları, ürünün sahip olduğu tüm özellikler dikkate alınarak belirlenir ve sizlere sunulur. Ürünün özenli tasarımı, inovasyon teknolojisi ile birleşir. Ayrıca, ergonomik tasarımı ile kolayca taşıyabilirsiniz. Siz de bu ürünü, Trendyol’dan güvenilir ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.