1
Webcam kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Everest Sc-hd03 1080p Full Hd Webcam Usb Pc Kamera

897 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
916,79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Everest Sc-hd03 1080p Full Hd Webcam Usb Pc Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PROMENT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ Satıcı Ünvanı: PROMENT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0733075827500001 Vergi Kimlik Numarası: 7330758275
    Bu ürün PROMENT BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Everest SC-HD03 1080P Full HD Webcam Usb Pc Kamera AçıklamaUSB Webcam MarkaEverest ModelSC-HD03 RenkSiyah Bağlantı TipiUSB 2.0 UyumlulukWindows Çalışma MetoduTak Çalıştır Kamera SensörleriSinyal Göstergesi - Güç Göstergesi Yüz TanımaHayır Görüntü Sensörü1/2.7 2MP Görüntü Mesafesi1.5-5 M Lensler3.6M Kodlama BiçimiMJPEG Video Çözünürlüğü1920*1080 Kare Hızı30FPS Microfon ŞekliYerleşik Kamera Mesafesi5M Ses Kodlama BiçimiPCM Ses Bit Hızı32kbp Boyut71.5mm*35mm*120mm Güç GirişiUSB DC5V Kurulum MetoduYatay Olarak Monitor ve Tvye Yerleştirilebilir Paket İçeriğiWebcam - Webcam Ayağı - Kullanım Klavuzu - Garanti Garanti Süresi24 Ay

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Kamera Çözünürlük 1080P
  • Kare Hızı 30 fps
Geri Bildirim Ver

Everest 8680096097638 SC-HD03 1080P Full HD USB PC Web Kamera

Web kamera, bilgisayarlara pratik ve işlevsel çözümler sunar. Webcam olarak da bilinen bu cihazlar, teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte farklı özelliklerle donatılır. Kişisel tercihlerinize ve bütçenize uygun olan ürünü bulabilir, görüntülü iletişim imkânı elde edebilirsiniz. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Everest SC-HD03 1080p Full HD webcam USB PC kamera, beklentilerinizi karşılar niteliktedir. Kaliteli ve kullanışlı yapıya sahip ürün, yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle dikkat çeker. Tak çalıştır özelliği sayesinde zahmetli bir kurulum gerektirmez. Ürünü kullanmaya hemen başlayabilir, sevdiklerinizle görüntülü konuşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Everest SC-HD03 1080p Full HD webcam USB PC kamera, kaliteli video çözünürlüğü ve ergonomik yapısı ile kullanıcıların beklentilerini karşılar.

  • Bağlantı Tipi: USB 2.0
  • Video Çözünürlüğü: 1920 x 1080 p
  • Kurulum şekli: Yatay biçimde

Everest SC-HD03 1080p Pc Web Kamerasının Özellikleri

Everest SC-HD03 1080p Pc Web Kamerasının Özellikleri

Everest SC-HD03 1080p Full HD USB PC web kamera siyah, tercih edebileceğiniz kaliteli cihazlardan bir tanesidir. Özel olarak geliştirilen kamera, yatay şekilde bilgisayar monitöründe ya da televizyonda kullanılabilir. Bulunduğu her ortamda yüksek çözünürlüklü görüntüler sunan cihaz, kullanıcıların beklentilerini karşılar. Windows uyumluluğu sayesinde pek çok bilgisayar modelinde gönül rahatlığıyla kullanılır. Kurulum gerektirmeyen kamera, USB kabloyu taktığınız anda çalışmaya başlar. 1.5 – 5 m arasındaki tüm alanları başarılı bir şekilde görüntüleyerek yüksek kaliteli görsellere ulaşmanızı sağlar. 3.6 m lensleri sayesinde net ve berrak görüntüler elde edebilirsiniz. İşlevselliğinin yanı sıra görüntüsüyle de dikkat çeken cihaz, siyah renge sahiptir. Monitör, kasa, klavye ve fare gibi diğer bilgisayar parçalarıyla birlikte şık bir görüntü sergiler. İş yerinde de kullanılabilen cihaz, online toplantılarda yardımcınız olur.

Everest SC-HD03 1080p Usb Pc Web Kamerası Nasıl Çalıştırılır?

Everest SC-HD03 1080p Usb Pc Web Kamerası Nasıl Çalıştırılır?

Everest SC-HD03 1080p Full HD webcam PC kamera, USB 2.0 bağlantıya sahip cihazlardan bir tanesidir. Ürünü çalıştırmak için USB kablosunu bilgisayarın veya televizyonun uygun girişine takmanız yeterli olacaktır. Bu işlemin ardından çalışmaya başlayan cihaz, tüm isteklerinize kısa sürede yanıt verir. 1/2.7 2 MP görüntü sensörü, kamerayı yüksek verimde kullanmanıza yardımcı olur. 1920 x 1080p video çözünürlüğü ile birbirinden kaliteli görsellere ulaşabilirsiniz. 30 FPS kare hızı, görüntülere akıcılık katar. Bu sayede donma ve takılma gibi problemlerin yaşanmasına engel olur. Mikrofona sahip olan Everest SC-HD03 1080p Full HD USB kamera, görüntü kaydederken seslerin de net bir şekilde iletilmesini sağlar. 32 kbp ses bit hızına sahip olan cihaz hem görüntülü hem de sesli iletişimi destekler.

Everest SC-HD03 1080p Pc Web Kamerasının Garantisi Var mı?

Everest SC-HD03 1080p Full HD webcam USB PC kamera, kaliteli ve kullanışlı yapısı sayesinde beklentilerinizin fazlasını karşılar. Cihaz, 2 yıllık garanti kapsamındadır. Bu süre zarfında aklınıza takılan tüm sorular için satıcıyla iletişime geçebilirsiniz. Everest SC-HD03 1080p Full HD webcam USB PC kamera, Skype ve pek çok görüntülü arama yazılımıyla çalışabilir. Bu sayede sunum, toplantı ve diğer görüşmelerde görsel iletişim kurabilirsiniz. Kompakt tasarıma sahip olan cihaz, 71.5 x 35 x 120 mm boyutlarda üretilir. Çantada kolayca taşınabilen yapısı ile fazla yer kaplamaz. Son derece hafif olan kamerayı ihtiyaç duyduğunuz her yere taşıyabilirsiniz. Everest SC-HD03 1080p Full HD USB PC web kamera siyah yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.