Everest SC-HD01 1080p Usb Otomatik Focuslu Pc Kamera Webcam TRİPOD HEDİYE

504,74 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everest SC-HD01 1080p Usb Otomatik Focuslu Pc Kamera Webcam TRİPOD HEDİYE

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dossimo Satıcı Ünvanı: DÜNYAM SANAL MAĞAZACILIK BİLİŞİMM İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0322045538800011 Vergi Kimlik Numarası: 3220455388
    Bu ürün Dossimo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖzellikDeğerAçıklamaPc KameraArabirimUsbÇözünürlük1080pMarkaEverestModelHD-01ÖzellikOtomatik Focuslu

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Everest SC-HD01 1080p Usb Otomatik Focuslu Pc Kamera Webcam

Everest SC-HD01 1080P USB Otomatik Focuslu PC Kamera Webcam otomatik bağlantı özelliğiyle online görüşme ve toplantılarını profesyonel hale getirir. Bağlantı arayüzü ile farklı cihazlara kolay bir şekilde bağlanarak kullanıma hazır hale gelir. Kendi kendine netleyen kamerası 1920x1080 piksel çözünürlüğüyle görüşmelerinizi ve canlı yayınlarınızı kaliteli şekilde kaydeder. Ürünün odaklaması ve kendi kendine netlemesi gibi pek çok avantajlı özelliğinden yararlanabilirsiniz. Mikrofonlu kamerası ile çok yönlü iletimi sağlar. Anında algılama özelliğine sahip olan modeli kullanarak video veya fotoğraf çekimini gerçekleştirebilirsiniz. Ürün video çekimlerinde profesyonellik sağlayarak mikrofonu aracılığıyla ses iletimini kaliteli şekilde pürüzsüz olarak gerçekleştirir. Ürünün kamera çözünürlüğü 2MP-4.9MP’dir. Beklentilerinizi karşılayacak görüntü kalitesi ve mikrofon özelliğini değerlendirerek ürünü satın alabilirsiniz.

  • 2.0 USB bağlantısı
  • Otomatik odaklama ve netleme
  • Kaliteli mikrofon desteği

Everest SC HD 01 Kamera Özellikleri

Everest SC HD 01 Kamera Özellikleri

Everest SC-HD01 1080P otomatik odaklama özelliğine sahip, kamera ara birimli bir bilgisayar kamerasıdır. SC-HD01 webcam modeli, 1080p çözünürlüğüne sahip siyah renkli bir üründür. Ürün 1920x1080 video çözünürlüğündedir. Görüntünüzü karşı tarafa görüşme sırasında anında ileten kamera, net ve kaliteli bir iletime sahiptir. Uzaktan eğitim sırasında, online görüşmelerde ve toplantılarda kullanabileceğiniz kamera, görüntünüzü anında odakladığı için görüşmelerinizi profesyonel olarak gerçekleştirmenize yardımcı olur. Hem görüntü hem de ses iletimini profesyonel olarak aktaran kamera, mikrofonlu yapısıyla görüşmelerde aktarımı net ve çok yönlü hale getirir. Video çekerken, görüşme yaparken kullanabileceğiniz kameralar farklı işleri gerçekleştirmek için alternatifler sağlar. Everest SC-HD01 inceleme ve müşteri değerlendirmelerini okumak, ürün hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Yakın çekimlerde bile yüzünüzü hızlıca odaklayan model, kaliteli bir video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirir.

Çok Yönlü Everest SC-HD01 Webcam Modelleri

Çok Yönlü Everest SC-HD01 Webcam Modelleri

Entegre mikrofona sahip olan ürün, video çekerken veya canlı yayın yaparken kayıtları net ve kaliteli hale getirir. Online görüşmelerde çok yönlü olarak iletişimde kalmaya devam edebileceğiniz ürün, bağlantıyı kolaylaştırır. USB 2. bağlantı özelliği ile bilgisayarınızda anında tanınarak kullanıma hazır hale gelebilir. Donanımı farklı bir teknik destek olmaksızın kurabilirsiniz. Everest SC-HD01 1080P Full HD Webcam kompakt tasarımı ve küçük boyutuyla az yer kaplar. Ürün her yere taşınarak kullanılabilir. Net ve kaliteli görüntü özelliğine sahip olan model, görüşmelerinizi ve canlı yayınlarınızı kaydederken yaşanacak sorunları en aza indirir. 1920x1080 piksel çözünürlüğündeki kamerası görüntünüzü karşı tarafa net bir şekilde aktarır. Ürün CMOS görüntü sensör tipine ve USB bağlantı ara yüzüne sahiptir. Everest SC HD 01 ürününün dizaynı tripod ile çekim yapmaya uygundur.

Uygun Fiyatlı Everest Full HD Kamera

Uygun Fiyatlı Everest Full HD Kamera

Everest SC-HD01 1080p otomatik focuslu PC kamera Webcam kompakt tasarımıyla seyahat sırasında da kullanıma uygundur. Tatilde, okulda, iş yerinde kullanabileceğiniz kamera modeli taşıma kolaylığı sağlar. İster yakın, ister uzak çekimlerinizi kamera ile gerçekleştirebilir; görüntülerinizi kaliteli hale getirebilirsiniz. Everest SCHD01 fiyat özelliklerini değerlendirebilir, ürünün özelliklerini inceleyerek kullanım alanınıza uygun olup olmadığını değerlendirebilirsiniz. Yüz tanıma teknolojisi kullanarak focus yapan ürün beklentilerinizi karşılar. Tripod kullanımı için uygun ergonomiye sahip olan ürünü satın alarak video çekimlerinizde başkasına ihtiyaç duymadan ve görüntüde sarsılma olmadan kayıt alabilirsiniz. Everest SC-HD01 yorum ve değerlendirmeleri incelendiğinde müşterilerin görüntü kalitesinden ve ses iletiminden memnun olduğu görülür. Online görüşmelerinizi kaliteli ve net hale getirecek olan bu kamerayı güvenli ödeme yöntemleriyle Trendyol’da inceleyerek sipariş verebilirsiniz. Sorularınızı müşteri yorumlarında bulabilir veya satıcıya sorabilirsiniz.