Rampage Kb-r79 Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Q Multimedia Klavye

490 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Rampage Kb-r79 Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Q Multimedia Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MediaMarkt Satıcı Ünvanı: MEDİA MARKT TURKEY TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613063688400256 Vergi Kimlik Numarası: 6130636884
    Bu ürün MediaMarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kb-r79 Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Q Multimedia Klavye

Ürün Özellikleri

  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Everest Rampage Kb-r79 Gökkuşağı Aydınlatmalı Usb Gaming Q Multimedia Klavye

Oyun performansını artırmak için çeşitli aksesuarlara ihtiyaç duyulur. Bilgisayar ekipmanlarının başında gelen klavyeler, oyun severler için özel olarak dizayn edilir. Rampage KB R79 gaming klavye, bu anlamda tercih edebileceğiniz en başarılı ürünler arasında yer alır. Kaliteli yapısı ve göz alıcı tasarımı ile bir klavyeden beklediğinizin fazlasını sunar. Özellikle RPG oyunu oynayan kişilerin çoklu kombinasyon ihtiyaçlarını kolayca karşılar. Yoğun kullanıma karşı direnç gösteren Rampage KB R79 gaming klavye, formunu uzun süre korur. Böylece bilgisayar aksesuarı giderlerini en aza indirir ve bütçenizin korunmasını sağlar. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, farkını kolayca hissedebilirsiniz.

  • Everest Rampage KB-R79 klavye rainbow LED aydınlatması ile gece görüşünü artırır.
  • Süspansiyonlu tuş takımına sahiptir.
  • Rampage KB R79 gaming klavye ile 19 tuşa aynı anda basabilirsiniz.

Everest Rampage Kb-r79 Usb Gaming Klavye Özellikleri Neler?

Everest Rampage Kb-r79 Usb Gaming Klavye Özellikleri Neler?

Everest Rampage KB-R79 gökkuşağı aydınlatmalı USB Q gaming klavye, oyun içerisinde yapacağınız hamleleri başarılı bir şekilde destekler. Özel olarak geliştirilen tuş takımı, her vuruşun etkili olmasını sağlar. Metal kasalı klavye, uzun süreli kullanımlarda bile kalitesini korur. Böylece düşme, kırılma ve çizilme başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir. Rainbow LED aydınlatma sistemi, Rampage KB R79 gaming klavyenin dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. Kullanıcıyı cezbeden renkler, tuş takımı üzerinde bulunur. Lazer baskılı tuşlar, en karanlık ortamlarda bile kendilerini belli eder. Böylece oyun keyfine gece ve gündüz devam edebilirsiniz. Türkçe tuş dizilimine sahip Rampage KB R79 gaming klavye, kullanım kolaylığını destekleyen ürünler arasındadır.

Everest Rampage Kb-r79 Usb Gaming Klavyeyi Kimler Almalı?

Everest Rampage Kb-r79 Usb Gaming Klavyeyi Kimler Almalı?

Rampage KB R79 gaming klavye, oyun oynamayı seven her kişinin kullanabileceği ürünlerden bir tanesidir. Klavye yalnızca gençlerin değil, yetişkinlerin de beğenisini kazanır. Eşsiz renkleri ile karanlık ve loş ortamlarda şık bir görüntü sergiler. LED aydınlatmanın ışık şiddetini ayarlamak mümkündür. Böylece klavyeyi kişiselleştirebilir, üründen en yüksek performansı alabilirsiniz. Oyun esnasında tuşlara basılan süre oldukça önemlidir. Bu süre oyunu kazanmanızda ya da kaybetmenizde büyük bir rol oynar. Rampage KB R79 gaming klavye, süspansiyonlu tuş takımı sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Aynı anda 19 tuşa birden basabilir, oynadığınız her oyunda avantaj elde edebilirsiniz. Klavye, özellikle çoklu tuş kullanımı gerektiren oyunlarda son derece faydalıdır. Yüksek ve kavisli yapısı sayesinde farklı tuşa basma riskini de ortadan kaldırır.

Everest Rampage Gaming Klavyenin Tuşları Kullanışlı mı?

Everest Rampage Gaming Klavyenin Tuşları Kullanışlı mı?

Rampage KB R79 gaming klavye, parmaklara tam oturan tuş yapısı ile dikkatleri üzerine çeker. Oyun içerisindeki önemli hamlelerde en büyük yardımcınız olur. Uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlar. Böylece ellerde ağrı ve sızı oluşmasını engeller. Mac ve PC’ler ile uyum içerisinde çalışan Rampage KB R79 gaming klavye, kol destek özelliğiyle de fark yaratır. Sol kısımda yer alan destek padi; W, A, S ve D tuşları ile oynanan her oyunda konfor sunar. Yumuşacık yapısı sayesinde kol ve bilek sağlığını destekler. Everest Rampage KB-R79 gökkuşağı aydınlatmalı USB Q gaming klavye yorumlarına ve kullanıcı deneyimlerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Online platform, birbirinden kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla satışa sunar. Yaşamınızı güzelleştiren ürünleri tek tıkla satın alabilirsiniz. Trendyol, satın alma işlemlerinizi güvence altına alır. Kart bilgilerinizi uçtan uca şifreleyerek korur. Böylece 3. kişilerin erişimi tamamen engellenir.