Everest Rampage Kb-r19 Manly Usb Rgb Q Mekanik Gaming Klavye

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everest Rampage Kb-r19 Manly Usb Rgb Q Mekanik Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aydınlatma var
  • Bağlantı kablolu
  • Bilek desteği var
  • Dili türkçe q
  • Fonksiyon tuşları yok
  • Klavye tipi mekanik
  • Kullanım amacı oyun
  • Multimedya tuşları yok
  • Nümerik tuşlar var
  • Rgb var
  • Touchpad yok

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB klavye, bir mekanik oyun klavyesi olarak karşınıza çıkar. Klavye, çoklu tuş programlamalarına, ses kontrolüne ve RGB tuş aydınlatmasına sahiptir. Mekanik klavye yüksek performanslı, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Klavye, ayrıca arka ışıklandırmalı tuşlar ve yüksek kaliteli ABS kasalar ile donatılmıştır.

 
  • 16,8 milyondan fazla renk seçeneği
  • USB bağlantılı
  • Ergonomik tasarım

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Özellikleri

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Özellikleri

Everest Rampage KB-R19, Manly için özel olarak tasarlanmış mekanik anahtarlara sahip sağlam ve iyi yapılandırılmış bir klavyedir. RGB aydınlatma, ekstra tuşlar ve kablosuz bağlantılarınızı kolaylaştırmaya yardımcı olacak bir USB bağlantı noktasına sahiptir. Ayrıca ergonomik tasarımı rahat kullanım sağlamaya yardımcı olur. Everest Rampage KB-R19 size mekanik anahtar teknolojisinin en iyisini sunar. Bu klavye, mükemmel dokunsal geri bildirim ve kolay erişim sağlayan ergonomik tasarımı ile benzersiz bir stile sahiptir. Her iki özellik de onu hem oyun hem de yazı yazmak için, özellikle de ekstra kontrol seviyesi istediğinizde ideal hale getirir. Rampage KB-R19 RGB arka aydınlatmaya, USB geçiş portuna, ekstra tuşlara ve daha fazlasına sahiptir. Sağlam ve şık KB-R19 kolay taşıma için kolayca katlanır ve kaymaz ayaklara sahip sessiz klavye aerodinamik bir tasarım sunar. Ayrıca, ekstra ek tuş seti ve USB bağlantı noktası, uzaktan zahmetsizce oyun oynamanıza yardımcı olacaktır. Klavye tarzı tuşları en yoğun oyunlara dayanacak şekilde tasarlanırken, RGB arka aydınlatması 16,8 milyondan fazla renk seçeneğiyle deneyiminizi özelleştirmenize olanak tanır. Ekstra multimedya tuşları sayesinde ihtiyacınız olan işlevlere ihtiyacınız olduğunda kolayca erişebilirsiniz.

 

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Kullanımı

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Özellikleri

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB özellikleri arasında taşınabilir tasarıma sahip olması da bulunur. Böylelikle seyahat etmek veya oyun etkinlikleri için tercih edilebilecek uygun bir ürün olur. KB-R19 manly USB RGB Q mekanik oyun klavyesini kullanmak için, öncelikle USB bağlantısını bilgisayarınıza bağlamanız gerekir. Bunu yaptıktan sonra, klavyeyi kullanmaya başlayabilirsiniz. RGB aydınlatma ayarlarını değiştirmek için, klavyenin arkasındaki RGB tuşunu kullanabilirsiniz. Klavyenin fonksiyon tuşlarını kullanarak, klavye üzerindeki tuşların fonksiyonlarını değiştirebilirsiniz. Ayrıca kullanıcı arayüzüne erişmek için, klavyenin arkasındaki arayüz tuşunu kullanabilirsiniz. Klavyenin içinde hızlı erişim tuşları ve değiştirilebilir tuş bağlantıları bulunmaktadır. Ayrıca, RGB aydınlatma seçenekleri ve makro tuş programlama aracı da mevcuttur. Klavye düz bir şekilde ve kolayca kurulabilir ve kullanılabilir.

 

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı

Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB Q Mekanik Gaming Klavye Fiyatı

Everest Rampage KB-R19, USB bağlantı noktası kablosuz bağlantılarınızı kolaylaştıran ve uyumlu yazılımı tuşlarınızı ve aydınlatmanızı özelleştirmenizi sağlayan bir oyun klavyesidir. Rampage KB-R19, mekanik anahtarlara, ekstra tuşlara ve RGB aydınlatmaya sahiptir. Favori programlarınıza, komutlarınıza ve kısayollarınıza kolaylıkla erişmenizi sağlayan ek multimedya tuşları bulunur. Ergonomik tasarımı rahat kullanım sağlar, böylece herhangi bir rahatsızlık hissetmeden uzun saatler boyunca oyun oynayabilirsiniz. Bu klavye Manly için özel olarak tasarlanmıştır ve daha rahat erişim sağlayan ekstra tuşlara sahiptir. Onun için özel olarak üretilen mekanik anahtarlar üstün dayanıklılık ve dokunsal memnuniyet sunar. RGB aydınlatma her tuş için özel renkler ve efektler sağlarken, USB bağlantı noktası kablosuz bağlantılarınızı kolaylaştırır. Uyumlu yazılım, tuşları ve aydınlatmayı istediğiniz gibi özelleştirmenizi sağlarken, ergonomik tasarım rahat kullanım sağlar. Sizler de Trendyol’dan Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB fiyat ve detaylarına ulaşabilirsiniz. Everest Rampage KB-R19 Manly USB RGB kullananlar tarafından yapılmış yorum ve değerlendirmeleri görebilir, ürünü sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.