Everest Kb-x88 Q Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Gaming Klavye

359,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
20 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9 saat 16 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
409,96 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Everest Kb-x88 Q Usb Gökkuşağı Aydınlatmalı Gaming Klavye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Che Gaming Satıcı Ünvanı: TEKZA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SANAYİ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836083419700001 Vergi Kimlik Numarası: 8360834197
    Bu ürün Che Gaming tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka EVEREST Ürün Kodu KB-X88 Tuş Dizilimi Q Bağlantı Tipi Usb Renk Gökkuşağı Açıklama Aydınlatmalı Gaming Klavye

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Aydınlatma Var
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Yok
  • Tuş Düzeni Q Klavye
  • Klavye Dili Yabancı Dil
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Everest Kb-x88 Gökkuşağı Aydınlatmalı Gaming Klavye

Gökkuşağı aydınlatmalı klavyenin diğer bir adı RGB klavyedir. RGB açılım olarak kırmızı, yeşil ve mavi anlamına gelmektedir. Renkli arka ışık efektine sahip mekanik klavyeler özellikle gece çalışmasında mükemmel bir görsel deneyim sunar. Her tuşun ayrı bir özelliğe sahip olduğu Everest ışıklı klavye modeli özellikle bilgisayar başında oyun oynayarak oldukça fazla vakit geçirenler tarafından tercih edilmektedir. Bilgisayar oyunu sevenlerin genel olarak bu klavyeyi tercih etme nedenleri ise bu klavyelerin düşük tepki sürelerine sahip olmalarıdır. Klavyeden klavyeye göre değişen bu özellik sayesinde düşük tepki süreleri ile oyuncular oyunlarını oynarken rakiplerine karşı avantaja sahip olabilmektedir.

  • Maksimum hassasiyet
  • Verimli performans
  • Ergonomik tasarım

Maksimum Hassasiyet ile Oyunlarda Bir Adım Önde

Maksimum Hassasiyet ile Oyunlarda Bir Adım Önde

Bir gaming klavyedeki en önemli özelliklerin başında klavyenin algılama özelliği gelmektedir. Everest kb-x88 siyah usb mekanik hisli gökkuşağı aydınlatmalı Q oyuncu klavyesi modelindeki maksimum hassasiyet ile oyunlarınızda rakiplerinize karşı daha avantajlı olabilirsiniz. Tamamen oyuncuların oyun esnasındaki ihtiyaçlarına göre üretilen bu klavyeler kaliteli tuşlarının yanı sıra dayanıklı ve maksimum hassasiyete sahip tuşları ile öne çıkmaktadır. Fonksiyonel kullanım için de oldukça uygun olan bu klavyede multimedya tuşları da mevcuttur. Everest kb-x88 inceleme açısından da oldukça dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Dikkatli ve zarar vermeyerek kullandığınız sürece oyunlarınızda size oldukça yardımcı olacaktır. Fiyat açısında da diğer gaming klavyelere göre oldukça uygun olan bu klavyelere renklendirmesinden diğer özelliklerine kadar inceleyerek satın alabilirsiniz.

Verimli Performansı ile Everest Gaming Klavye

Verimli Performansı ile Everest Gaming Klavye

Kompakt ve şık tasarımı ile oldukça öne çıkan Everest kb-x88 klavye karanlık ortamlarda dahi gökkuşağı aydınlatma özelliği sayesinde farklı bir ambiyans oluşturarak ışıklandırma sağlar. Klavyenin arka plan ışıklandırma sayesinde oyun zevkinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz. Ultra hafif ve hızlı tepkime özelliği de bu klavyenin diğer özellikleri arasındadır. Klavyede bulunan nefes efektli aydınlatma ve ışık seviye ayarlama tuşları ile klavyenize dilediğiniz rengi verebilirsiniz. Dayanıklı ve hassas yapısının yanı sıra uygun fiyatı ile de oldukça dikkat çeken KB-X88 Q USB gökkuşağı aydınlatmalı klavye fiyatı için sayfaya göz atabilirsiniz. Bir gaming klavye için tam bir fiyat performans olan bu ürünü satın alarak oyun zevkinizi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz.

Ergonomik Tasarım ve Uygun Fiyatı Bir Arada

Ergonomik Tasarım ve Uygun Fiyatı Bir Arada

Everest KB-x88 modeli ise klavye çeşidi olarak Q tipi klavyedir. Rengi siyah olan bu klavye farklı ışıklandırması ile de dikkat çekmektedir. KB-x88 Q usb gökkuşağı aydınlatmalı gaming klavye modeli özellikle bilgisayar başında oyun oynamayı seven kullanıcıların tercihi bir klavye haline gelmiştir. Ayrıca klavyenin renkli ışıklandırmasından sıkıldıysanız bu ışıklandırmayı kapatma şansına da sahipsiniz. Gündüzleri aydınlatmayı kapatabilir ve sadece geceleri açabilirsiniz. Eğer ışıklandırmayı kapatmak istemiyorsanız nefes moduna alma seçeneği de mevcuttur. Diğer klavyelere göre daha sessiz ve daha uzun ömürlü olan bu klavye çeşidi tam bir fiyat performans ürünüdür. Everest KB-x88 Q usb gökkuşağı aydınlatmalı gaming klavye çeşidi oyun severlerin yanı sıra klavye ışığında bilgisayar kullanmak isteyenler tarafından da tercih edilebilmektedir. Siz de şimdi bir gökkuşağı aydınlatmalı klavye satın alarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz.