4
Access Point kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2adet 5dbi Ap/router

569 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
619,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
624,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2adet 5dbi Ap/router

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eksik Sepeti Satıcı Ünvanı: CIVILOĞLU İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0209048066800014 Vergi Kimlik Numarası: 2090480668
    Bu ürün Eksik Sepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka EVEREST Model EWR-301 Port Sayısı ACCESS POINT Özellik 300MBPS

Ürün Özellikleri

  • Port Sayısı 4
  • Router Özelliği Var
  • Anten Sayısı 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Ethernet
Geri Bildirim Ver

Everest Ewr-301 Access Point ile Kesintisiz Dolaşım

Everest ewr-301 Port 300mbps Repeater 2.ghz Indoor Access Point 2 adet 5DBİ Ap/router 37188 kablosuz kolay kullanım özelliği ile çekim alanı içinde kablosuz ağlara kesintisiz ve mükemmel veri aktarımı gerçekleştirir. Güçlü ve kaliteli yonga seti özelliği sayesinde 300 Mbps bağlantı hızına kadar ulaşabilir. Everest ewr-301 kurulum aşamaları oldukça kolaydır. Everest ewr-301 router modelini ethernet kablosu ile modeminize kolaylıkla bağlayıp kablolu veya kablosuz olarak kolaylıkla kullanabilir ve internet dağıtımı yapabilirsiniz. Routerın gerekli ayarlarını yaptıktan sonra kablosuz modeminize bağlayarak EWR-301 ürünü ile kablolu ve kablosuz olarak internet dağıtımını gerçekleştirir. Gelişmiş teknolojik donanımı sayesinde 300 Mbps hızında veri aktarımı gerçekleştirir. Everest Ewr -301 Access point router ile 300 Mbps 2.4Ghz ile yüksek yüksek hızlı aktarımın keyfine varın.

  • Hızlı Bağlantı İmkanı
  • Maksimum Düzeyde Sinyal
  • Yüksek Hızlı İnternet

Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2adet 5dbi Ap/router 37188 Özellikleri

Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2adet 5dbi Ap/router 37188 Özellikleri

Günümüzde wifi ağ kapsama alanında sorunların yaşanması insanlar için büyük problem haline gelmiştir. Bu sorunun ortadan kaldırılabilmesi için, Access point, Router ve Repeater gibi çeşitli ağ ürünlerinin kullanım alanına dâhil edilmesi ile gerçekleşmektedir. Bu noktada Everest’in yenilikçi tasarımı olan Everest ewr-301 access point modeli, içeriğindeki kablosuz adaptörü sayesinde çekim alanı kapsamındaki tüm ağlara mükemmel ve yüksek performansta kesintisiz veri aktarım sağlayan bir üründür. Modern ve geliştirilmiş özellikleri sayesinde güncel tüm işletim sistemleriyle sorunsuz çalışmaktadır. Ayrıca Router, Access point, bridge, repeater modlarında kolay kullanım imkânı sunar. Everest ewr-301 inceleme yorum ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olarak aklınıza takılan sorulardan kurtulabilirsiniz. Ürün üzerinde yer alan Led’li durum göstergeleri ile veri akışını an an takip etme imkânı sunar. Yenilikçi tasarımı ve özellikleri sayesinde her mekânla bütünleşir ve gözünüze hitap eder.

Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2adet 5dbi Ap/router 37188 Tasarımı

Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2adet 5dbi Ap/router 37188 Tasarımı

Çoğu zaman internette vakit geçirirken internetten tam verim alınamamaktadır. Ve modemin yanında oturma veya kablolu kullanım çözüm olarak görülmektedir. Ancak bunlar kullanıcıya doğru ve kesin çözümler sunmamaktadır. İşte tam da bu noktada yüksek performansta internet sinyali için Everest ewr-301 router devreye girer. Ürünü daha önce kullanmayanlar Everest ewr-301 ne işe yarar diye merak etmektedir. Everest ewr-301 300 mbps access point, İnternet sinyalini daima en yüksek performansta dağıtan bir üründür. Çevresel etkenler internet sinyalini azaltan nedenlerdir. Modem ve cihazınızın arasındaki mesafenin çok olduğu durumda Ewr-301 sayesinde kablolu ve kablosuz olarak gelen sinyali yakalayarak, uzak mesafelerde bile kablolu ve kablosuz şekilde en iyi ve hızlı şekilde interneti dağıtmanıza yardımcı olur. Everest Ewr-301 4 Port 300mbps Repeater 2.4ghz Indoor Access Point 2 adet 5dbi Ap/router37188, 5dBi özelliğindeki 2 adet anteni sayesinde büyük alanlarda bile size en iyi performansı sunar.

Everest Access Point Fiyatları ve Yorumları

Everest Access Point Fiyatları ve Yorumları

Everest ewr-301 özellikleri, sunduğu yüksek kalite ve performans sayesinde her kesimin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Everest sinyal dağıtıcılar, İnternet sinyalinin artırılması için özel olarak üretilen ürünlerdir. Film izlerken, oyun oynarken veya yoğun çalışma temposunda olan kişilerin yaşadığı donma, takılma gibi meydana gelebilecek sorunları ortadan kaldırmaktadır. Özellikle internet sinyali konusunda sıkıntı çeken kullanıcılar Everest ewr 301 ile bu sorunlardan kurtulmayı tercih etmektedirler. Bu sinyal dağıtıcılar, yüksek bağlantı hızı ve kullanım kolaylığı ile kaliteli bir internet deneyimi sunmaktadır. Yüksek sinyal gücü sayesinde zamanı verimli kullanmanızı sağlar. Everest ewr sinyal dağıtıcı seçenekleri ve sunduğu kolaylıklar sayesinde İnternetten en iyi şekilde verim almak isteyen kişilerden oldukça talep gören bir üründür. Everest ewr-301 kullanıcı yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Everest ewr-301 fiyat seçenekleri arasından bütçenize uygun olan ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz.