Everest Ever Watch EW-508 Akıllı Saat Kalp Atış Sensörlü Android/iOS

479 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everest Ever Watch EW-508 Akıllı Saat Kalp Atış Sensörlü Android/iOS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnkaBilgisayar Satıcı Ünvanı: ŞEREF AKCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tokat Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0170528703
    Bu ürün AnkaBilgisayar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Everest Ever Watch dokunmatik saatler küçük ve dikdörtgen ebatlara sahiptir. Kullanırken bileğe fazla yük bindirmediğinden ağırlık yapmaz.
  • Su geçirmez akıllı saat 1.5 metreye kadar derinlikte kullanılabilir ayrıca duş alınırken çıkarılmasına gerek yoktur.
  • Android akıllı saat birçok fonksiyonu aynı anda yapmaya olanak tanır.
  • iOS uyumlu akıllı saat 100 mAh kapasiteli batarya ile çalışır.
  • Özgün tasarımlı siyah akıllı saat rengi ile dikkat çeker. Tüm kombin seçenekleri ile uyumludur.
  • Apple uyumlu akıllı saat nabız ölçme ve günlük yürüyüş aktivitelerini beraber yapmaya müsaittir.
  • Everest Ever Watch GPS akıllı saat konum bilgilerine hızlı ulaşım sağlayarak olduğunuz yeri ve gitmek istediğiniz noktaları kolay tespit eder.
  • Bluetooth akıllı saat telefon ve diğer destekli cihazlara kolaylıkla bağlantı sağlar.
  • Teknik özellikleri ile ön plana çıkan suya dayanıklı akıllı saat su altında ve duşta rahatlıkla kullanılabilir.
  • Dikdörtgen akıllı saat rengi ve tasarımı ile tüm kombin çeşitlerinde rahatlıkla kullanılabilir.
  • Everest akıllı saat telefon ile yapılması mümkün birçok fonksiyonu yerine getirir.
  • Nabız ölçer akıllı saat egzersiz ve spor yapılırken değerler kolaylıkla takip edilir.
  • Akıllı saat adım sayar özelliği sayesinde günlük rutin adım atma temposu kolay ayarlanır.
  • Everest Ever Watch EW-508 dokunmatik ekrana sahip olup, her yaşın kolaylıkla kullanabileceği bir teknolojiye sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • İşletim Tipi Android
  • Renk Beyaz
  • Özellik Nabız Ölçme
Geri Bildirim Ver

Everest EW-508 Kalp Atış Sensörlü Android ve iOS Uyumlu Ever Watch Akıllı Saat

Akıllı saatler, hayatı kolaylaştıran cihazların arasında yer alır. Everest Ever Watch EW-508 Android/iOS Smart Watch sayesinde tek ürün üzerinden birçok fonksiyona erişebilirsiniz. Neredeyse bir akıllı telefon kadar kapsamlı olan bu cihaz teknik özellikleriyle öne çıkar. Ürünü verimli bir şekilde kullanabilmek için telefonunuzun işletim sistemi sürümünün en düşük iOS 8.0 ya da Android 4.4 olması gerekir. 100 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olan akıllı saatin şarjı uzun bir süre boyunca ihtiyacınızı karşılar. Dokunmatik bir ekrana sahip olan bu gelişmiş ürünü her yaştan birey kullanabilir. EW-508 Everwatch saati hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

  • Renk: Siyah
  • Panel Türü: OLED
  • Bluetooth Versiyonu: 4.0

Everest Ever Watch Kalp Atışı Sensörlü Akıllı Saatin Özellikleri

Everest Ever Watch Kalp Atışı Sensörlü Akıllı Saatin Özellikleri

Everest Ever Watch EW-508 akıllı saat pek çok özelliğe sahiptir. Fonksiyonelliği sayesinde adından sıkça söz ettirir. Cihazın ayırt edici niteliklerinden biri, nabız ölçme işlemini gerçekleştirebilmesidir. Özellikle spor yaparken bu değerin anlık olarak görülebilmesi oldukça faydalıdır. Kişiler, antrenman temposunu bu cihaz sayesinde nabzına göre yükseltebilir ya da azaltabilir. Söz konusu ürün, nabız hızına baz alarak yakılan kaloriyi de hesaplayabilir. Cihazın fonksiyonlarının arasında egzersiz hatırlatma ayarı da bulunur. Hareketli yaşam rutininizin bozulmaması için saat üzerinden bildirimlerinizi düzenleyebilirsiniz. Üründe bulunan adım sayacını kullanarak günlük olarak ne kadar yürüyüş ya da koşu yaptığınızı takip etmeniz mümkündür. Everest EW 508 akıllı saat tüm bu özellikleri sayesinde spor yapmayı seven kullanıcılar tarafından beğenilir. Siyah renkli bu ürün, farklı tarzlara uyum sağlar.

Everest Ever Android/ios Watch Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Everest Ever Android/ios Watch Hangi Alanlarda Kullanılabilir?

Everest Ever Watch EW-508 kalp atışı sensörlü akıllı saatin kompakt tasarımı sayesinde ürünü kullanabileceğiniz alanlar oldukça fazladır. Cihazın ufak ebatları, saatin bileğe yük bindirmesini önler. Gün içinde kullanıcıya rahatsızlık vermez. Saatin kopçası dayanıklı malzemeler kullanılarak imal edilmiştir. Koşu gibi yüksek tempolu egzersizler sırasında ürün kolunuzda kalır. Cihazı günlük hayatta, ofiste, egzersiz yaparken ve seyahatlerinizde kullanabilirsiniz. Ürünün IP68 suya ve toza dayanıklılık sertifikası mevcuttur. Bunun anlamı ise Everest Ever Watch EW-508 Android/iOS Smart Watch akıllı saatin 1,5 metre derinliğe kadar suya dayanıklı olduğudur. Bu, en fazla 30 dakika için geçerlidir. Bahsi geçen akıllı saati derinliği uygun olan havuzlarda da kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra Everest Ever Watch EW-508 Android/iOS Smart Watch saati duş alırken kolunuzdan çıkarmanız gerekmez.

Everest Ever Watch Ew-508 Android/ios Smart Watch Kaliteli midir?

Everest Ever Watch Ew-508 Android/ios Smart Watch Kaliteli midir?

Everest Ever Watch EW-508 kalp atışı sensörlü siyah akıllı saat kaliteli bir üründür. Dayanıklı malzemelerden üretilen bu cihazı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Akıllı saatin gelişmiş yazılımı, ürünün fonksiyonlarının akıcı bir biçimde çalışmasını mümkün hâle getirir. Çözünürlüğü 240 x 240 olan bir ekran barındıran cihazın üzerindeki yazıları ve sembolleri görmek oldukça kolaydır. Söz konusu ürünü kullanarak Facebook, WhatsApp, Twitter, Skype, Instagram ve WeChat bildirimlerine rahatlıkla göz atabilirsiniz. Cihaz telefona bağlanmak için Bluetooth teknolojisini kullanır. Ürünün farklı aygıtlarla bağlantı kurabilmesi için ortak bir Wi-Fi ağına gerek yoktur. Cep telefonunuza gelen çağrıları da akıllı saatin ekranında görmeniz mümkündür. Kalitesi ile adından sıkça söz ettiren bu ürün, beklentilerinizi karşılar. Dilerseniz siz de Everest Ever Watch EW-508 akıllı saat yorumlarını inceleyebilirsiniz. Günlük yaşamınızı kolaylaştıracak olan bu cihazı Trendyol’dan güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.