Everest Yayınları Gelibolu Uzun Beyaz Bulut /

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
175 TL'ye %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,03 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Everest Yayınları Gelibolu Uzun Beyaz Bulut /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gelibolu - Uzun Beyaz Bulut Ürün Adı : Gelibolu - Uzun Beyaz Bulut Yayınevi : Everest Yayınları Stok Kodu : 9789752890299 Sayfa Sayısı : 323 Boyut : 13,5x19,5 Basım Tarihi : 2022 Kapak Türü : Ciltsiz Kağıt Türü : 2. Hamur Dili : Türkçe Çanakkale 2000 Çanakkale Savaşları'nda ölen büyük dedesinin mezarını aramak için Gelibolu'ya gelen Zelandalı genç bir kadın ve Çanakkale Milli Parkı'nda bastonuyla dolaşan Türk Nine'nin akıllara durgunluk veren seksen beş yıllık sırrı… Çanakkale 1915 Osmanlı teğmeni Ali Osman Bey ile Anzak Er Alistair John Taylor'ın birlikte insanlığa verdiği dehşetengiz ders… Tarih kitaplarında yer almasına henüz hiçbir milletin izin vermeye hazır olmadığı büyük insanlık sınavı: Aynı adam aynı savaşta iki düşman ülkede savaş kahramanı olur mu? Ya da: Tarih düz okunacak bir metin midir? Ve tarih yeniden yazılmalı mıdır? Ve tarih yeniden yazılmalı mıdır? "Uzun Beyaz Bulut –Gelibolu, Türk romanında heyecan verici bir yenilik. Savaşın anlamsızlığını, gizemini ve düşmanlığın ötesinde birleştirme mucizesini dünya edebiyatında pek az yazar böylesine sürükleyici bir anlatımla yaratabilmiştir." - Talat S. Halman

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Buket Uzuner
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Uzun Beyaz Bulut Gelibolu - Buket Uzuner | Everest Yayınları

Roman ve öykü kitapları, kitap okumayı sevenlere hitap eder. Ufku genişleten, boş zamanları güzel şekilde değerlendirmeyi sağlayan kitaplardan biri de Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı eserdir. Everest Yayınları tarafından piyasaya sunulan roman, kaliteli kurgusu ile dikkatleri üzerine çeker. Geniş yaş gruplarına hitap eden roman, Buket Uzuner tarafından kaleme alınarak okuyuculara sunulur. Everest Yayınları Uzun Beyaz Bulut Gelibolu - Buket Uzuner adlı eser Gelibolu bölgesinden Yeni Zelanda'ya uzanan hikaye örgüsüne sahiptir. Buket Uzuner Uzun Beyaz Bulut Gelibolu romanını kaleme alırken uzun zamanların birikimini esere yansıtır. Tarihi dokuların bir arada sunulduğu romanda akıcı ve anlaşılır bir dil kullanılır.

  • Zengin olay örgüsü ile kurgulanan roman
  • Her yaşa hitap eden, birbirinden farklı karakterler
  • Yüksek baskı kalitesi

Uzun Beyaz Bulut Gelibolu Romanı ile Geçmişe Yolculuk

Uzun Beyaz Bulut Gelibolu Romanı ile Geçmişe Yolculuk

Kitap okumak zihinsel gelişim için oldukça önemlidir. Farklı kitaplar okumak ufku genişletir, hayal gücünü güçlendirir. Çocuklardan yetişkinlere kadar herkese hitap eden birçok farklı roman piyasada yer alır. Geniş kitlelere hitap etmesi ile dikkatleri üzerine çeken Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı roman okuyucu ile buluşur. Everest yayınları tarafından basılarak satışa sunulan kitap, içeriği ile büyük beğeni toplar. Everest Yayınevi Uzun Beyaz Bulut Gelibolu Buket Uzuner tarafından kaleme alınır. Geçmişten bir esinti olarak görülen eser tarihi dokulara sahiptir. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu Buket Uzuner tarafından yazılan pek çok eserden biridir. Yazarın bu eserini inceleyebilir, arka kapak yazısını okuyarak kitabı satın alabilirsiniz. Yazarın eserini kolay bir şekilde bulabilmek için filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz.

Okurların Beğenisini Kazanan Uzun Beyaz Bulut Gelibolu

Okurların Beğenisini Kazanan Uzun Beyaz Bulut Gelibolu

Hobi ya da yaşam felsefesi olarak yapılan kitap okuma faaliyeti, farklı eserler ile taçlandırılır. Tarihi romanları okumaktan keyif alan okuyuculara hitap eden Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı eser, okuyucu ile buluşur. Eserde kullanılan yalın ve akıcı dil okumayı kolaylaştırır. Bunun yanı sıra ilgi çeken olay örgüsü Gelibolu'dan Yeni Zelanda'ya kadar uzanmayı sağlar. Buket Uzuner Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı romanı ile büyük beğeni kazanır, çeşitli ödüller alır. Sayfa sayısı olarak da incelendiğinde oldukça kalın olmasına rağmen rahatlıkla okunan bu eser dikkatleri üzerine çeker. Kitap okumayı alışkanlık olarak edinen herkesin kitaplığında bulunması gereken kitaplardan biridir. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı eser okuyucuları ile buluşur. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu yorum bölümünü inceleyerek okuyucuların düşüncelerini öğrenebilirsiniz. Kitabı almadan önce içerik hakkında özet bilgi edinerek size hitap edip etmediğini görebilirsiniz.

Everest Yayınları Uzun Beyaz Bulut Gelibolu Kitabı Fiyatları

Everest Yayınları Uzun Beyaz Bulut Gelibolu Kitabı Fiyatları

Trendyol, online alışveriş imkanını birçok farklı kategori için sunar. Bu kategoriler arasında yer alan kitap çeşitleri müşterilerin dikkatini çeker. Everest yayınları kitapları da burada satışa sunulur. Yayınevi tarafından basılan Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı eser kaliteli kurgusu ile dikkatleri üzerine çeker. Kitaplar fiyatlandırılırken sayfa sayısı, eser popülerliği ve kağıt kalitesi gibi konular göz önünde bulundurulur. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu fiyat olarak incelendiğinde kitap severlerin bütçesine hitap ettiği görülür. Kaliteli baskısı ile okuma saatlerini daha güzel hale getiren kitap dikkatleri üzerine çeker. Uzun Beyaz Bulut Gelibolu adlı eseri detaylı inceleyerek karar verebilirsiniz. Yazar künyesi, kitap arka kapağı yazısı ve kapak tasarımı gibi konuları göz önünde bulundurarak değerlendirme yapabilir, ürünü satın alarak okumaya başlayabilirsiniz. Kitaplığa eklemeye değer kaliteye sahip bu romanı keyifle okuyabilirsiniz.