Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Midi Boy

47,30 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Midi Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: APERATİF KİTAP YAYIN Satıcı Ünvanı: APERATİF KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0071051478800001 Vergi Kimlik Numarası: 0710514788
    Bu ürün APERATİF KİTAP YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumral Ada Mavi Tuna Midi Boy

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Midi - Buket Uzuner

İçinde aşk, sevgi, acı barındıran kitaplar ruhu dinlendirmenin yanı sıra empati yapabilmeyi kolaylaştırır. Karakterlerin kılığına bürünerek güçlü duyguları ruhunuzda hissetmek için olay örgüsü ile sizi içine hapseden romanlardan yardım alabilirsiniz. 1996’da University of Iowa tarafından onursal akademisyen yazar seçilen, Türk edebiyatının değerli ismi Buket Uzuner, aşkın her halini konu alan kitabı Kumral Ada Mavi Tuna ile büyük beğeni toplar. Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna midi boyutuyla her yere sığan küçük tasarımlı bir romandır. Cep boyu da denilen bu midi tasarımlı kitap 500 sayfa olarak belirlenir ve rahatlıkla taşınır. Çantanızda ya da elinizde taşıyarak her yere götürebileceğiniz bu duygu yüklü kurguyu tatilde, evde, seyahat ederken keyifle okuyabilirsiniz.

  • Cep boy tasarım
  • Kaliteli karton kapak
  • 2. kalite hamur

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Özeti

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Özeti

Okuyan herkesin kendi yaşanmışlıklarından, duygularından, karakterinden bir parça bulacağı Kumral Ada Mavi Tuna Buket Uzuner tarafından yazılan derin bir aşk romanıdır. Aşkın her haline şahit olacağınız içeriği ile film tadında bir kurgu sunan kitabın ana karakteri, Mabel ismiyle hafızalara kazınır. Sevginin farklı şekillerde olabileceğini altını, ete kemiğe büründürdüğü dört karakterle çizen yazar, okurlarından tam not almayı başarır. Karşılıksız, incitmeden, tutkuyla, sadakatle, şiddetle, çabasızca sevmenin nasıl etkiler yaratacağını olay örgüsünün içinde başarıyla yansıtan Buket Uzuner, bu sayede karakterlerini de gönüllere yerleştirerek ölümsüz kılar. Kiminin bencilce duyduğu aşka, kiminin sadece beklenti içinde öldürdüğü vakte, kiminin de kendini feda ederek kabullendiği duruma şahitlik edeceğiniz satırlarda çoğu zaman kendinizi bulabilirsiniz. Sevginin kaç farklı şekilde olabileceğini ve acının öğretme potansiyelini keşfetmek için bu duygu dolu satırlardan faydalanabilirsiniz.

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Yorumları

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Yorumları

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna midi yorumları eseri okuyarak yoğun duygularını paylaşan okurların memnuniyet içeren satırlarını yansıtır. Kurgusuyla sizi alıp Kuzguncuk civarlarına götüren roman, mutluluğu arayan dört insanın kah sevindiren kah duygulandıran hayatını anlatır. Derinliği ile hikayeye hapsolmanızı sağlayan yoğun ve akıcı satırlar, yazarın eşsiz anlatım diliyle şekillenir. Karakterlerin çocukluklarından başlayarak anlatılan mutluluk arayışları, okurların kendileriyle özdeşleştirdikleri bölümler barındırır. Memleket kokan satırları ve bir solukta okunan kurgusuyla aşka dair derin anlamlar barındıran bu kitabı elinizden bırakmak istemeyebilirsiniz. Yabancı edebi yayımlar konusunda ebedi danışmanlık yapan Buket Uzuner, biyoloji ve çevre eğitimi alarak dünya çapındaki üniversitelerde çalışmalarda bulunmuş değerli akademisyenlerden biridir. Yalın ve akıcı anlatımıyla edebiyat severlere armağan ettiği Kumral Ada Mavi Tuna romanına sahip olarak yazarın güçlü kalemiyle tanışabilirsiniz.

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Midi Fiyatı

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna Midi Fiyatı

Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna midi fiyatı kitabın hamur kalitesine, sayfa sayısına, cep boy avantajına göre belirlenir. Karton kapak tasarımına ve 11 x 18 cm boyutlara sahip ürün, cep boy avantajı sayesinde kolaylıkla taşınabilir özelliktedir. Her an elinizde bulundurabileceğiniz tasarımıyla çok beğenilen kitabı dilediğiniz yerde kolaylıkla muhafaza edebilirsiniz. Çantanızda, cebinizde, elinizde taşıyarak okuma zevkinizin bölünmesine müsaade etmeden eseri sonlandırabilirsiniz. Kitaplığınızda olmasını isteyeceğiniz derin bir hikayeye sahip eserin gizemli başlangıcı ve sürükleyici olay örgüsü, satırların arasında kaybolmak istemenize vesile olur. Aşkın, acının, hüznün, mutluluğun, bencilliğin, korkunun izlerini taşıyan Everest Yayınları Kumral Ada Mavi Tuna midi kullananlar eserin içeriğinden hayranlıkla bahseder. Kitaplığınızın nadide parçalarından biri olmaya aday Kumral Ada Mavi Tuna romanına sahip olmak istiyorsanız Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.