Evde Mantar Istiridye Mantarı Hobi Deneme Kiti- Istiridye Mantarı Kompostu

299 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Evde Mantar Istiridye Mantarı Hobi Deneme Kiti- Istiridye Mantarı Kompostu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evde Mantar Misel Satıcı Ünvanı: TÜLAY ÇALIŞICI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260361202
    Bu ürün Evde Mantar Misel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • LÜTFEN OKUYUNUZ İçerisinde fısfıs içermemektedir. zira ortam şartları sağlandığı taktirde zaten fısfısa gerek dahi kalmaz. İçinde yetiştirme rehberi ve bir adet özel WhatsApp destek hattı kartı vardır. Hobi deneme kiti = kompost fakat işe ilk girecek insanlar tarafından daha kolay anlaşılması için hobi deneme kiti deriz. Kompost temelinde Saman, Tohum(misel), Kayın talaşı gibi birçok malzemenin harmanlanması ve pastörize edilmesi sonucu oluşan karışımdır. Sol tarafta göreceğiniz fotoğraflarda olan siyah poşetlere konulması ile oluşur. İstiridye Mantarı Üretimine Başlayacaksınız ama ilk önce bir-iki tane kompost alayım da deneyeyim diyorsunuz o zaman doğru yerdesiniz. Bizler de sizin için istiridye mantarı deneme kitini oluşturduk böylece istiridye mantarı üretimini evinizde yapabileceksiniz Biz internetteki diğer satıcılar gibi değiliz sizlere sattığımız deneme kitlerinin gelişimi ve mantar alıncaya kadar ve aldıktan sonraki süreçlerin tamamında yanınızdayız. Aldığınız deneme kitinin gelişmesini adım adım takip edecek ve hafta hafta whatsapp aracılığı ile ne yapmanız gerektiği konusunda sizi bilgilendireceğim. İlerisi için büyük düşünüyorsanız bu bilgileri bizzat öğrenecek ve kompost üzerinde bizzat uygulama imkanı bulacaksınız. Bu işte büyümek istiyorsanız kendinize iyi ve güvendiğiniz bir rehber bulmanız en hayırlısı olacaktır. Eğer istiridye mantarını yetiştirme konusunda benim rehberiniz olmamı, yardımcı olmamı isterseniz bunu seve seve yaparım.

Ürün Özellikleri

  • Tip Bitki Tohumları
Geri Bildirim Ver