6
Hamster kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

EuroGold Kuş Ve Kemirgen Kafes Altlığı 1 Kg

115 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2. Ürüne %6 İndirim
Kurumsal Fatura
88,95 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 22 TL İndirim
Kurumsal Fatura
111,39 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EuroGold Kuş Ve Kemirgen Kafes Altlığı 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ERLER TİCARET Satıcı Ünvanı: ÜNAL ER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 3360715110
    Bu ürün ERLER TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eurogold Kuş ve Kemirgen Kafes Altlığı Eurogold kafes altlığı, kemirgenler için talaşa alternatif olarak kullanılabilecek bir üründür. Kuşların ve kemirgen türü evcil canlıların yaşam alanını temiz tutmak için etkili bir üründür. Eurogold kafes altlığı süper emici yapısı ile kötü kokuları ve evcil hayvan tuvaletini emer. Oluşabilecek kötü kokuları önler. Eurogold kafes altlığı, toz çıkarmayan bir üründür.
Geri Bildirim Ver