3
Ginepig kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

EuroGold Guinea Pig Yemi 750gr

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

EuroGold Guinea Pig Yemi 750gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PETANİMAL Satıcı Ünvanı: RUMEYSA BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1571127279
    Bu ürün PETANİMAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eurogold Guinea Pig Yemi 750gr Eurogold Guinea Pig Yemi 750gr Ürün kodu: 451-3007 Eurogold Guinea Pig Yemi
  • Guinea Pig'lerinin doğal beslenme alışkanlıklarına uygun olarak hazırlanmış tam yemdir. Bu karışım, en kaliteli tohumların, özel formüle edilmiş pelet yemler ile harmanlanmasından elde edilmiştir. Guinea Pig'lerinin ihtiyacı olan tüm besin maddelerini içeren tam yemdir. Guinea Pig'leri için beslenme tek tip değil kesinlikle çeşitli olmalıdır. Kuru yem, sebze, meyve şeklinde çeşitlilik sağlanmalıdır. Beslenmenin %60'ı kuru yem-kuru ot, %25'i sebze, %15'i ise meyve şeklinde bir düzen oluşturulmalıdır. Guinea Pig'lerinin sindirim sistemi yüksek miktarda lif içeren yiyeceklerle beslenmelerini şart koşar. Lifli yiyeceklerin alınması sağlıklarını korumaya ve sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olur. Bu sebeple Eurogold Guinea Pig Yemi yüksek lif içerikli kuru otlar ve sindirimi kolaylaştırıcı pelet formülleri içerir. Diğer hayvanların aksine Guinea Pig'ler C vitaminini üretemezler, bu yüzden Guinea Pig'lere her gün yeteri kadar bu önemli vitamin sağlanmalıdır. Bu ihtiyaç göz önüne alınarak formüle edilmiş Eurogold Guinea Pig Yemi gerekli C vitaminini içermektedir. Ürün İçeriği
  • Buğday, arpa, yulaf (mevsimsel), mısır, sorgum, ayçekirdeği, kurutulmuş havuç, yonca sapı, keçiboynuzu, vitamin ? mineral karışımı, pellet içerir.
Geri Bildirim Ver