Etika Zigana B5 Spiralli Sketchbook 150 Gr. 17,3x24,5 Cm 50 Yp. Eskiz Defteri

94,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Etika Zigana B5 Spiralli Sketchbook 150 Gr. 17,3x24,5 Cm 50 Yp. Eskiz Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OFİSVEKIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ETİKA MATBAA REKLAM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0381100990200001 Vergi Kimlik Numarası: 3811009902
    Bu ürün OFİSVEKIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eskiz Defteri Sketchbook Esquisse 17,3 x 24,5 cm Ebadında, Spiralli Cilt Perforajlı 50 yaprak 150 gr. Özel Desenli Kağıttan imal edilmiştir. Üstten Perforajlı Spiralli Ciltli. Karton kapak, mukavva altlık. Sketchbook Esquisse Zigana 17,3x 24,5 cm Size, Spiral Bound, 60 sheets of perforated 150 gr. Special High Grade Paper Pulp, Cardboard cover, hard cover cardboard backing S ketchbook ile sanatınızı ve yaratıcılığınızı özgürce ifadeedin, her an her yerde sergileyin! İşte size özel olarak tasarlanmış, A5boyutunda, spiralli ciltli eskiz defteri. Kaliteli 150 gr kağıdıyla, her türlü çiziminizi ve notunuzugüvenle tutabileceğiniz bu defter, özel perforajlı sayfaları sayesinde kolaycaçıkarılabilir. Bu sayede, sanat eserlerinizi ya da notlarınızı istediğinizyerde sergileyebilir veya paylaşabilirsiniz. Spiralli ciltli tasarımı, sayfaları dilediğiniz gibiçevirmenizi sağlar ve defterin düz bir şekilde açılmasını sağlar. Bu da çizimyaparken veya not alırken rahat bir kullanım sunar. Taşınabilir boyutu, bu defteri yanınızda kolayca taşımanızısağlar. İster ofiste, ister dışarıda, istediğiniz zaman yaratıcı sürecinizedevam edebilirsiniz. Yüksek kaliteli malzemeler ve dikkatle işlenmiş detaylarlaüretilen bu eskiz defteri, sanatseverler ve not almayı sevenler için mükemmelbir seçimdir. Hemen sipariş verin ve sanatınızı özgürce ifade edin! Express your art and creativity freely with the Sketchbook,showcase it anytime, anywhere! Here is a specially designed A5 size,spiral-bound sketchbook. With its high-quality 150gsm paper, this notebook allows youto confidently capture all your drawings and notes. Thanks to its specialperforated pages, you can easily tear them out, allowing you to display orshare your artworks or notes wherever you want. Its spiral-bound design enables you to flip through thepages as you wish, ensuring that the notebook opens flat. This providescomfortable use while drawing or taking notes. Its portable size allows you to carry this sketchbook withyou effortlessly. Whether you're in the office or outdoors, you can continueyour creative process whenever you want. Produced with high-quality materials and carefully crafteddetails, this sketchbook is an excellent choice for art enthusiasts andnote-takers alike. Order now and express your art freely!

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Karton
  • Tel Tipi Spiralli
  • Sayfa Tipi Çizgisiz
  • Sayfa Sayısı 50 Yaprak
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Sarı
  • Defter Tipi Konsept Defterler
  • Kağıt Boyutu B5
Geri Bildirim Ver