Eti Popkek Vişneli Kek 60 g x 24 Adet

192 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
19 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270 TL249 TL
19 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.250 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
7 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 54 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Popkek Vişneli Kek 60 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enfes keki, yoğun vişne sosu ve üzerindeki nefis kaplaması ile gençlerin vazgeçilmezi
  • Doyurucu boyutu ile her zaman yanınızda
  • Müzik dinlerken, oyun oynarken, TV izlerken Popkek sizinle
Geri Bildirim Ver

Eti Popkek Vişneli 60 gr x 24 Adet

Eti Popkek vişneli 60 g x 24 adet müşterilerin damak tadına hitap edecek şekilde lezzetli ve aromatik yapıda imal edilmiş bir üründür. Hafif ekşi tadı sayesinde aromatik şekerli ürün tüketmeyi tercih eden müşteriler için ideal bir seçim olan vişneli Popkek, fazlasıyla ilgi görür. İçeriğinde doğal şeker pancarı şekeri ve vişne şurubu kullanılan Eti Popkek, 60 gramlık ambalajıyla oldukça doyurucu olarak değerlendirilir. 24 adetlik şeklinde kutulu paketlerde müşterilerin beğenisine sunulan Eti Popkek, ana sınıfları ve kreşlerin ara atıştırma saatleri için de uygun bir seçenek olabilir. Özellikle anneler tarafından çocukların sağlıklı beslenme alışkanlığına katkıda bulunmak amacıyla vişne aromalı Eti Popkek, makul fiyatlarla tercih edilebilir. Siz de bu lezzetli ve pratik atıştırmalığı tercih edebilir, lezzet deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Lezzet deneyimi
  • Besleyici tat
  • Sağlıklı atıştırmalık

Vişneli Eti Popkek 60 G x 24 Adet Özellikleri ve Yorumları

Vişneli Eti Popkek 60 G x 24 Adet Özellikleri ve Yorumları

Vişneli Eti Popkek özellikleri içerisinde gramajı, aromatik tatlandırıcı unsurları, şeker türü, yağ oranı ve kalori miktarı sıralanabilir. Eti Popkek vişneli 60 g x 24 adet yorumları imalatında kullanılan doğal şeker, buğday unu ve buğday nişastası sayesinde kolay hazmedilebilir ve fazlasıyla lezzetli bir gıda olduğu yönündedir. Ayrıca aromatik tat vermek amacıyla Popkek vişneli 60 g x 24 adet içerisinde kullanılan vişne şurubunun hafif ekşi tadıyla oldukça hoş bir tat verdiği ifade edilir. Doğal meyve şekeri kullanılarak lezzeti artırılan ürün içeriğinde fındık tozu da eklenmiş olup, bu yönüyle büyüme çağındaki çocukların gelişimi için de uygun olduğu söylenebilir. Sindirimi kolay olan bu mini kek, gün içerisinde atıştırmalık gıdalar arasında tercih edilebilir. Ürün, lezzeti ile müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Vişneli Eti Popkek 60 G x 24 Adet İçeriği

Vişneli Eti Popkek 60 G x 24 Adet İçeriği

Eti Popkek vişneli içeriğinde buğday unu, vişneli şurubu, buğday nişasta, kakao, fındık tozu, pancar şekeri ve aromatik tatlandırıcılar bulunur. Ürün, ileri teknoloji ve insan sağlığına uygun koşullarda imal edilmekte olup, 60 gramlık 24'lü paketler halinde kutulanır. İçeriğindeki şeker oranı düşük tutulup, doğal meyve şekeri kullanılarak lezzeti ortaya çıkarılan Popkek vişneli ürünleri, doyurucu bir atıştırmalık olarak her yaş grubundan müşteriye hitap edebilir. Özellikle çocuklu aileler tarafından sağlıklı ara öğün olarak tercih edilen kekler, aynı zamanda makul fiyatıyla da büyük beğeni toplar. Lezzetinin yanı sıra doğal içeriğiyle bu mini kekler hem çantanızda hem dolabınızda bulundurabileceğiniz gıda türüdür. Raf ömrü uzun olan bu gıdalar, ışık görmeyen bir yerde oda sıcaklığında muhafaza edildiği takdirde kullanım ömrü uzar. Siz de bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Vişneli Eti Popkek Vişneli 60 G x 24 Adet Fiyatı

Vişneli Eti Popkek Vişneli 60 G x 24 Adet Fiyatı

Eti Popkek vişneli 60 g x 24 adet fiyatı müşterilerin bütçesine hitap edecek fiyat yelpazesiyle müşterilere sunulur. Müşteri yorumları incelendiğinde Eti vişneli 60 g x 24 adet ürününün kampanyalı fiyatlarıyla müşterilerin büyük beğenisini topladığı görülür. 24'lü kutular halinde alındığında makul fiyatlarla sahip olabileceğiniz vişneli Popkek ürünü aynı zamanda sağlıklı beslenme alışkanlığınıza da katkıda bulunabilir. Siz de müşteri yorumlarını inceleyerek hem bütçenize hem de damak tadınıza hitap eden bu lezzetli ürününe rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Böylece bilinçli alışveriş yapmanın keyfini de yaşayabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarıyla müşterilerin ihtiyacını büyük ölçüde karşılayabilecek bu ürün, doğal içeriği ve besleyici yapısıyla anneler tarafından da fazlasıyla tercih edilir. Siz de lezzetli içeriğe sahip bu ürünü Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.