Eti Popkek Limonlu Kek 60 g x 24 Adet

239,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Popkek Limonlu Kek 60 g x 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LALE GIDA Satıcı Ünvanı: LALE GIDA MADDELERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608006812000012 Vergi Kimlik Numarası: 6080068120
    Bu ürün LALE GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enfes keki, yoğun limon sosu ve üzerindeki nefis kaplaması ile gençlerin vazgeçilmezi
  • Doyurucu boyutu ile her zaman yanınızda
  • Müzik dinlerken, oyun oynarken, TV izlerken Popkek sizinle!
Geri Bildirim Ver

Lezzetli ve Doyurucu Tatları ile Eti Limonlu Popkek

Atıştırmalık markaları arasında sektöründe öncü konumdaki markalardan biri olan Eti, lezzetli kekleri ile adından sıkça söz ettirmektedir. Özellikle limonlu kek türleri yediden yetmişe her bireyin damak tadına uygunluk sağlamaya yardımcı olmaktadır. Dev markalar arasında yer alan Eti, kaliteli ürün kullanımı ile sevilen limon aromasını keklerine başarılı bir şekilde katmaktadır. Birbirinden lezzetli ve aromatik limonlu Popkek seçenekleri hem sevilen hem de içerisinde zararlı katkı maddelerinden arındırılmış kaliteli içerikleri ile bilinmektedir. Popkek limonlu ürünleri özellikle mayhoş tatlardan hoşlananlar için vazgeçilmez bir lezzet şöleni sunmaya destek olur. Kek severlerin hoşlanacağı bu limonlu kekler sayesinde tatlı ihtiyaçları karşılanmaya olanak sağlar. Özellikle limon tadını severler için bu kek vazgeçilmez lezzetler arasında yer alacaktır. 60 gramlık paketleri sayesinde doyurucu atıştırmalıklar arasında yer alır.

  • Her Damak Tadına Uygun
  • Taze ve Lezzetli Kek Tadı
  • Pratik ve Doyurucu Atıştırmalık

Kaliteli ve Güvenilir İçerikleriyle Eti Popkek

Kaliteli ve Güvenilir İçerikleriyle Eti Popkek

Çoklu paketler halinde satın alınabilen 24’lü limonlu Popkek çeşitleri daha uygun fiyatlarla satışa sunulmaya yardımcıdır. Limonlu Popkek kalori bazında değerlendirildiğinde uygun aralıkları gözler önüne sunar. Popkek limonlunun 100 gramında 440 kcal kalori vardır. Bir porsiyon yani 30 gram Popkek limonluda ise 132 kalori bulunmaktadır. Kararında ve yeteri miktarda yemek her şeyden önemlidir. Yağ ve karbonhidrat bakımından zengin olan bu ürünün tek porsiyonluk tüketimi yeterli miktarda seyretmektedir. Eti Popkek limonlu sevilen atıştırmalıklar arasında yer almaktadır. Yumuşak keki ve üzerindeki limonlu sosu ve beyaz çikolatalı taze ganajı sayesinde seveceğiniz lezzetler arasında yerini alacaktır. Limon sosu ile annelerin yaptığı kekleri aratmayacak bu ürünler her çantada atıştırmalık olarak yerini alacaktır.

Eti Popkek Limonlu Yorumları

Eti Popkek Limonlu Yorumları

Yoğun sosu ve üzerindeki nefis kaplaması sayesinde her an yemeğe isteği uyandıran ürünler arasına girmeyi başaracaktır. Deneyim tadan bireylerin yüksek puanlarla değerlendirdiği bu ürünler yorumlar kısmında belirtilmiştir. Limon aromasından hoşlananların neredeyse tamamının damak tadına uyum sağlayan içeriklerle üretilmektedir. Doyurucu özelliklere sahip ama lezzetine doyum olmayan bu kekler beslenme çantalarından seyahat çantalarına kadar geniş bir yelpazeye sahip alanlarda yerini almaktadır. Yorum kısmında özellikle kekin tazeliği ve yumuşak dokusu son derece övülerek beğenilmiştir. Üzerindeki nefis kaplaması sayesinde yedikçe yedirecek lezzetler arasında olmaya olanak sağlamaktadır. Eti Popkek limonlu 60 gr 24 adet, yeteri miktarda ürünü tek bir paket halinde sizlere sunmaya yardımcıdır. Keyifli film gecelerinde ya da ders aralarında hoş ve lezzetli atıştırmalıklar sizlere sunulmaktadır. Yoğun limon sosu gerçek limon lezzetini yakalamanızda yardımcıdır.

Popkek Limonlu 60 g x 24 Adet Fiyatı

Popkek Limonlu 60 g x 24 Adet Fiyatı

Bu ürünler sevilen lezzetler olarak raflarda yerini almaktadır. Aynı zamanda Eti ürünlerinin kalitesi tartışılmazdır ve ürünler kalitelerinin yanı sıra paket içerisindeki miktarlarının çokluğuna göre de fiyatlandırılabilmektedir. Tekli limonlu Popkek çeşitleri uygun fiyatlarla satılmanın yanı sıra bir kutu içerisinde 24 adete sahip Popkek ürünleri çoklu alımlarda uyguna gelmektedir. Bu ürünler doyurucu boyutları ile her anınıza hoş bir biçimde eşlik etmeye destek olur. Müzik dinlerken, bilgisayar oyunlarınızı gerçekleştirirken ya da televizyon izlerken kısacası her an elinizde olacak bu ürünler tadı ile sizleri memnun etmeye olanak sağlar. Ürünlerin satış fiyatları hemen herkesin cebine dost olmaya yardımcıdır. Öğrencilerinde satın alabilmesini kolaylaştırmak adına erişilebilir fiyat garantisi ile satışa sunulmaktadır. Aynı zamanda bu ürünleri kampanya ve indirim döneminde daha avantajlı fiyatlarıyla satın alabilirsiniz. Siz de Trendyol üzerinden Popkek limonlu fiyatlarına göz atabilir, Popkek limonlu 60 g x 24 Adet satın alabilirsiniz.