Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 g x 12 Adet

499,99 TL
(41,67 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
533,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
885,90 TL
650 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 g x 12 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoyAkca Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190138186
    Bu ürün SoyAkca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yulafın doğallığını, lezzetini ve besleyiciliğini size pratik bir şekilde sunan sağlam bir kahvaltı ve ara öğün alternatifidir
  • Soğuk süt, yoğurt ile karıştırarak veya sütte haşlayarak çok kısa süre içerisinde hazırlayabilirsiniz
  • Vitamin ve mineral açısından zengindir ve içerdiği B Vitamini, Potasyum, Fosfor, Magnezyum, Demir ve Çinko ile vücut fonksiyonlarınıza katkıda bulunur
  • İçerdiği yüksek lif sayesinde 1 kase (30g) Eti Lifalif Yulaf Ezmesi ile günlük lif ihtiyacınızın %16’sını karşılar
Geri Bildirim Ver

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 gr x 12 Adet

Yulaf ezmesi; yulaf ile yapılan ve sıklıkla tercih edilen ürünler arasında yer alır. Uzun raf ömrü nedeniyle yoğun rağbet gören yulaf ezmesi, bu ürünün buğulanması ve ezilmesiyle yapılır. Uzun süre taze kalması için düzleştirilip kurutulur. Yulaf ezmesi ürünlerini kullanmak için günün her anını değerlendirmek mümkündür. Yulaf ezmesi kendi içinde nötr bir tada sahiptir. Su ya da süt ile püre haline getirilebilir. Keklerden kurabiyelere kadar çeşitli tariflerde de rahatlıkla kullanılır. Eti lifalif yulaf ezmesi 500 gr x 12 adet, yulafın doğallığını, lezzetini ve besleyiciliğini size ergonomik bir halde sunar. Bu seçenek, son derece sağlam bir ara öğün ve kahvaltı alternatifidir. Soğuk süt ya da yoğurtla karıştırabilirsiniz. Dilerseniz süt ile kaynatarak da hazırlayabilirsiniz.

  • 12 adet
  • Yüksek lif içeriği
  • Doğal protein kaynağı

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 gr x 12 Adet Faydaları

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G x 12 Adet Faydaları

Eti lifalif yulaf ezmesi 500 g; potasyum, kalsiyum ve demir gibi faydalı minerallerin yanı sıra E ile B gruplarındaki vitaminler başta olmak üzere pek çok faydalı madde içerir. Tüm bu faydalı maddeler sayesinde yulaf ezmesi, sağlıklı beslenmek isteyenler için sıklıkla tavsiye edilen besinlerin başında gelir. Düzenli olarak kullanıldığında bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Vücudu çeşitli beta-glukan içeren hastalıklardan koruyabilir. Uzun süre tok tutması nedeniyle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeye önem veren kişiler tarafından sıklıkla tercih edilebilir. Ürün, kişileri tok tutup kilo verme sürecini hızlandıran lifler içerir. Yulaf ezmesi, antioksidan özellikleri sayesinde sinir sisteminin sağlıklı çalışmasına destek olur. Açıklanamayan stres, sinirlilik, kaygı ve hatta depresyona karşı koruma sağlayabilir. 1 kase yani 30 gr Eti yulaf ezmesi ile günlük lif ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 gr x 12 Adet Tüketim Çeşitleri

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G x 12 Adet Tüketim Çeşitleri

Eti 500 gr yulaf ezmesi lifalif tüketmek için ürünü önce ocakta az miktarda sütle karıştırabilirsiniz. İçine rafine şeker, bal veya pekmez gibi lezzetler ekleyerek tatlı lapayı kıvamlı hale getirebilirsiniz. Kendi yaptığınız bu püreyi tohum, meyve ve çikolatalarla süsleyebilirsiniz. Yulaf ezmesinin sıklıkla tercih edilen şekli olan lapayı sağlıklı bir şekilde tüketmek istiyorsanız, içine rafine bal ve melas gibi doğal tatlandırıcılar ekleyebilirsiniz. Servisinizde meyve, keten ve chia tohumu gibi seçenekleri tercih edebilirsiniz. Laktoz intoleransınız varsa, ürünü süt yerine su ile pişirebilirsiniz. Hindistan cevizi veya badem sütü gibi bitki bazlı sütlerle de lezzetli tatlar katabilirsiniz. Yulaf ezmesini keklerden kurabiyelere kadar çeşitli tariflerde kullanabilirsiniz. Lezzetli yapıdaki bu ürünü keyifle tüketebilirsiniz. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için güvenle tercih edebilirsiniz.

Uygun Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 gr x 12 Adet Fiyatı

Uygun Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 G x 12 Adet Fiyatı

Karbonhidrat ve protein açısından zengin olan yulafın sağlık üzerinde de olumlu etkileri vardır. Özellikle güne yulafla başlamak enerjiyi yükseltip zindelik hissi sağlayabilir. Yulaf ezmesi; kepek tabakasının çıkarılması, yulafın kurutulması ve öğütülmesiyle yapılır. Eti lifalif yulaf ezmesi 500 gr x 12 adet fiyatı, ürünün özelliklerine göre belirlenir. Ürünün insana birçok faydası vardır. Sindirim sisteminin iyi çalışmasına yardımcı olabilir. Stres ve kaygı gibi sorunlardan kaynaklanan uykusuzluğu giderebilir. Ayrıca birçok öğünde ve tarifte kullanılır. Kahvaltıda yoğurt, soya sütü ya da yağsız süt ile karıştırılarak yenir. Kek gibi tüm unlu mamullerde ürünü kullanarak yiyeceklerin besin değerini artırabilirsiniz. Eti lifalif yulaf ezmesi 500 gr x 12 adet yorumları, ürün hakkında kapsamlı bilgi verir. Yorumlar sayesinde müşteri değerlendirmeleri ile birlikte yeni tarifler de öğrenebilirsiniz. Yorumlara ve ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.