Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 g x 6 Adet

263,90 TL
(43,98 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi 500 g x 6 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SoyAkca Satıcı Ünvanı: YUSUF AKÇASOY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0190138186
    Bu ürün SoyAkca tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yulafın doğallığını, lezzetini ve besleyiciliğini size pratik bir şekilde sunan sağlam bir kahvaltı ve ara öğün alternatifidir
  • Soğuk süt, yoğurt ile karıştırarak veya sütte haşlayarak çok kısa süre içerisinde hazırlayabilirsiniz
  • Vitamin ve mineral açısından zengindir ve içerdiği B Vitamini, Potasyum, Fosfor, Magnezyum, Demir ve Çinko ile vücut fonksiyonlarınıza katkıda bulunur
  • İçerdiği yüksek lif sayesinde 1 kase (30g) Eti Lifalif Yulaf Ezmesi ile günlük lif ihtiyacınızın %16’sını karşılar!
Geri Bildirim Ver

Eti Lifalif 500 g x 6 Adet Yulaf Ezmesi

Hemen her yaştan birey fazla kilolarından kurtulmak veya formunu korumak için günlük yaşamında çeşitli yöntemlere başvurur. Beslenme düzeni bu bağlamda en çok dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Yulaf gibi besin değeri yüksek tahıl çeşitleri bu noktada yardıma koşar. Eti Lifalif yulaf ezmesi 500 g x 6 adet paketleriyle hem pratik hem de besleyici öğünler tüketmenizi sağlayacak ideal bir üründür. Yüksek lif oranı, besleyici içeriği ve her tarifte kullanılabilir olması sayesinde formunuzu korurken lezzetli öğünler tüketebilirsiniz. Çoklu paket halinde sunulan Lifalif yulaf ezmesi, yalnızca bir kase soğuk sütle bile doğrudan tüketilebilir. Bu nedenle kahvaltı hazırlamak için vaktiniz olmadığında da pratik ve besleyici bir seçenek olarak yardımınıza koşar.

  • Marka: Eti
  • Tür: ara öğün, yulaf ezmesi
  • Miktar: 500 gramlık 6 paket

Eti Lifalif Yulaf Ezmesinin İçeriği Nasıldır?

Eti Lifalif 500 g x 6 Adet Yulaf Ezmesi Yorumları

Eti Lifalif yulaf ezmesi 500 g x 6 adet paketleriyle uzun süre boyunca kahvaltıda veya ara öğünlerde ne tüketeceğinizle ilgili endişe etmenize engel olur. Başlıca tercih sebepleri arasında yüksek lif ve protein içermesi yer alır. Uzun süre tok kalmak için tercih edilen Lifalif yulaf ezmesi, besin değeri yüksekliği nedeniyle uzmanlar tarafından da sıkça önerilir. İçeriğinde bulunan fosfor, demir, magnezyum, çinko, potasyum ve B1 vitamini ile vücudun ihtiyaç duyduğu yapı taşlarını bir kaseye sığdırır. Lifalif yulaf ezmesi kalori açısından da oldukça ilgi görür. 100 gram yulaf ezmesi yaklaşık 360 kaloriye eşittir. Yine 100 gram yulaf ezmesinin içerisinde 53 g karbonhidrat, 14 g protein, 7.5 g yağ, 1.3 g şeker, 13 g lif ve 0.02 g tuz bulunur.

Eti Lifalif Yulaf Ezmesinin Faydaları Nelerdir?

Eti Lifalif 500 g x 6 Adet Yulaf Ezmesi Yorumları

Eti Lifalif yulaf ezmesi 500 g paketleri, 30 gramlık onlarca kase öğün içerir. Bir kase yulaf ezmesi, tüketim şekli fark etmeksizin günlük lif ihtiyacının yaklaşık yüzde 16’sını karşılar. Eti Lifalif yulaf ezmesi 500 g x 6 adet çoklu paketler, düzenli olarak ara öğünlerde yer aldığında bağırsak florasına olumlu yönde katkı sağlar. Vücudunuzun her gün ihtiyaç duyduğu proteinin yüzde 20’sini karşılayarak güçten düşmenize ve kas kütlesinin azalmasına engel olur. Günlük kalsiyum ihtiyacının ise yaklaşık yüzde 30’luk kısmını sağlar. Vücut direncinin yüksek kalmasına yardımcı olur. Bağırsak ve mide için hafif, vücudunuz için besleyici olan Eti Lifalif yulaf ezmesi 500 g x 6 adet paketleriyle gün boyu enerjik ve pozitif kalmanıza olanak tanır. Kolesterolü düzenler, kabızlığın önüne geçer, bağışıklık sistemini güçlendirir ve antioksidan sağlar.

Eti Lifalif Yulaf Ezmesi Kaç Farklı Şekilde Hazırlanabilir?

Eti Lifalif 500 g x 6 Adet Yulaf Ezmesi Yorumları

Eti Lifalif yulaf ezmesi 500 g x 6 adet paketler birçok öğünde hem tatlı hem de tuzlu tariflerde rahatlıkla kullanılabilir. Bir kase soğuk süt veya yoğurt ile doğrudan karıştırılarak tüketilebilir. Sadece süt veya süt - su karışımıyla ocakta kaynatılarak da tüketilebilir. Beslenme düzeninize dikkat ederken küçük tatlı kaçamakları yapmak isterseniz, bal ve kuru meyvelerle lezzetli tarifler ortaya çıkarabilirsiniz. Robottan geçirdiğiniz iki yemek kaşığı Eti Lifalif yulaf ezmesi ile bir su bardağı soğuk sütü kıvam alıncaya kadar kaynatarak lezzetli ve pratik bir puding yapabilirsiniz. Pişirme işleminin ardından balla tatlandırılan yulaf ezmesi; kuru meyveler, çikolata parçaları, meyve dilimleri veya kuruyemişlerle süslenerek hem damağa hem de göze hitap eden bir tatlıya dönüşür. Eti Lifalif 500 g x 6 adet yulaf ezmesi yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyerek daha önce satın almış olan müşterilerin deneyimlerini görebilirsiniz. Hem alışveriş sürecinde hem de tüketim aşamasında yaşadıklarını öğrenerek kolay ve karlı bir şekilde satın alabilirsiniz.