Eti Lifalif Kuru Meyveli Ve Fındıkli Müsli 350 g

115 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Lifalif Kuru Meyveli Ve Fındıkli Müsli 350 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA Satıcı Ünvanı: OLDCİTY OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052645100001 Vergi Kimlik Numarası: 6410526451
    Bu ürün OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli 350 g
Geri Bildirim Ver

Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli 350 gr

Güne başlarken leziz ve doyurucu yiyecekler tüketmek çok önemlidir. Sağlıklı yaşam trendinin sürekli zirvede olduğu günümüzde tercih edilen pek çok meyveli çıtır tahıllar bulunur. Eti Lifalif kuru meyveli & fındıklı müsli 350 g hem lezzetli oluşu hem de tempolu iş günlerinde çabucak hazırlanması ile çok sevilir. Genellikle kahvaltıda tercih edilmesinin yanı sıra ara öğünler için de sağlık bir alternatiftir. Eti Lifalif kuru meyveli ve fındıklı müsli soğuk süt veya yoğurtla hazırlanabilir. Dilerseniz yumuşak bir kıvam elde etmek için sütte haşlayıp lapasını yapabilirsiniz. Saklama kabına koyduğunuz lapayı dilediğiniz her yere götürüp gönül rahatlığı ile tüketebilirsiniz. Eti Lifalif kuru meyveli lezzetli ve sağlıklı gevreğin içeriğinde bulunan vitamin ve mineraller sağlıklı yaşamanıza destek olur.

  • Yüksek lif içerir
  • B vitamini içerir
  • Lezzetli ara öğün alternatifi

Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli Lezzeti

Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli Lezzeti

Sağlıklı gevrek ve atıştırmalıkları ile gönüllere taht kuran Lifalif sizin için kuru meyve ve fındığın uyumunu yakalar. Eti Lifalif kuru meyveli ve fındıklı müsli 350 g tadına doyum olmaz lezzetiyle kahvaltılarınızı ve ara öğünlerinizi taçlandırır. Lezzetli müsliyi soğuk süt veya yoğurtla tüketebileceğiniz gibi sütte haşlayarak lapa halde de tüketebilirsiniz. Pek çok vitamin içeren kuru meyveler sindirim sorunlarını önler, stres ve kansızlık gibi çeşitli sorunlar ile savaşır. Lifalif kuru meyveli ve fındıklı müsli aynı zamanda muazzam bir enerji kaynağıdır. Yoğun tempolu iş günlerinde ya da seyahatlerde sizlere gerekli enerjiyi kazandırmaya yardımcı olur. İçerisinde bulunan fındık oldukça zengin besin değerlerine sahiptir ve birçok rahatsızlığa iyi gelir. Eti Lifalif’in çok sevilen ürününü deneyerek siz de hem leziz hem sağlıklı bir öğünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli Kalori

Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli Kalori

Sağlıklı yaşama olan ilginin artması ile kalori sayımı popüler hale gelir. Kilo vermek veya almak isteyen kişiler kadar formunu korumak isteyen kişiler de aldıkları kaloriye dikkat eder. Vitamin ve mineraller bakımından zengin Lifalif kuru meyveli ve fındıklı müsli kalori ihtiyacınızın bir bölümünü karşılar. 100 gramında 368 kcal kalori bulunan kuru meyveli fındıklı müsli bir porsiyon için 147 kcal kalori değerindedir. 40 g yaklaşık olarak bir porsiyona eşittir ve içerisinde 4.28 g protein, 23 g karbonhidrat ve 3.4 g yağ bulunur. Bu sayede Lifalif müsli kuru meyveli hem diyet yapan kişilerin hem de sporcuların kahvaltılarında, ara öğünlerinde lezzetli bir seçim olur. Sağlıklı ve dengeli beslenmek isteyenlerin tercih ettiği lezzetli Eti Lifalif fındıklıyı siz de deneyebilir, yeni lezzetin tadını çıkarabilirsiniz.

Eşsiz Lezzetiyle Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli

Eşsiz Lezzetiyle Eti Lifalif Kuru Meyveli & Fındıklı Müsli

Sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemi her zaman bilinir. Fakat kimileri sağlıklı yiyeceklere lezzet açısından ön yargı ile yaklaşır. Bu noktada Lifalif kuru meyveli fındıklı müsli eşsiz lezzeti ile bu ön yargıları yıkar. Soğuk süt veya yoğurtla birleştiğinde enfes bir lezzet deneyiminin kapılarını açar. Aynı zamanda sütte haşlayarak lapa halde de tüketilebilen Lifalif kuru meyveli fındıklı size yumuşak bir öğün sunar. B vitamini içeren kuru meyvelerin sağlık açısından pek çok yararı bulunur. Önemli bir enerji kaynağı olarak kabul görür. Lifalif kuru meyveli verdiği enerji sayesinde yoğun geçen günlerin adeta kurtarıcısıdır. Vitamin ve mineral bakımından zengin olan Lifalif kuru meyveli ve fındıklı müsli 350 g yüksek lif içerir. Siz de bu enfes lezzeti denemek isterseniz Trendyol’un fırsatlarla dolu avantajlı dünyasını ziyaret edebilirsiniz.