6
Yulaf Ezmesi kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Eti Lifalif Ince Öğütülmüş Yulaf Ezmesi 350 gr

68,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
78,99 TL
1.000 TL'ye %5 İndirim
4. Ürüne 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
149,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Lifalif Ince Öğütülmüş Yulaf Ezmesi 350 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özhan Market Satıcı Ünvanı: ÖZTANER GIDA VE İHTİYAÇ MADDELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0706003079400017 Vergi Kimlik Numarası: 7060030794
    Bu ürün Özhan Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaf Ezmesi 350 G
Geri Bildirim Ver

Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaf Ezmesi ile Doyurucu Etki

İnce öğütülmüş formu ile oldukça üstün lezzet oluşturan yulaf ezmesi, doyurucu ve besleyici içeriği açısından dikkat çekmektedir. Geniş bir kitlesinin sıklıkla tercih ettiği bu içerikler, pek çok farklı amaç için kullanım oluşturmaktadır. Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi, eşsiz kalitesi ile hem yüksek besin içeriği hem de oldukça lezzetli bir yapı sunmaktadır. Geniş bir yaş aralığına hitap eden formu sayesinde birçok farklı işlev ile günlük ve diyetler ile uyum sağlamaktadır. Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi, pek çok kişinin damak zevkine uygun olarak sunulmaktadır. Diyette olan birçok kişinin tercih ettiği bu yulaf ezmesi, lifli yapısı sayesinde uzun süre zarfı boyunca tokluk oluşturmakta bununla birlikte farklı gıdalar ile kolayca kombinlenmektedir.

  • Özel İçerik
  • Kaliteli Yapı
  • Doğal Form

Modern Lezzeti ile Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaf Ezmesi

Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi 350 g, modern formuyla pek çok farklı gıda içinde ve yanında kullanım sağlayarak sağlıklı bir içerik yansıtmaktadır. Modern içeriği ve ince olarak öğütülen yapısı sayesinde kullanım sağlayarak birçok kişinin ilgi odağı olmaktadır. Yulaf, lifli yapısı açısından uzun süreli tok tutma özelliği sağlamaktadır. Aynı zamanda insan vücudu üzerinde şeker dengesi oluşturmakta ve sağlıklı bir formül sergilemektedir. Özel kalitesi ve modern lezzeti sayesinde Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi, içerik olarak insan cildine büyük oranda katkı oluşturmaktadır. Ekonomik boyutu sayesinde oldukça kullanışlı ve işlevsel bir yapı sunarken aynı zamanda diyette ve sağlığına önem veren bireyler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi içindekiler ile her yaş kesimi için uyum sağlamaktadır.

Özel Tadıyla Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaf Ezmesi

Pek çok kişinin damak zevkine uyum oluşturan bu modern gıdalar, geniş bir kitle üzerinde dikkat uyandırmaktadır. Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi kalori dengesi ile geliştirilmiş içeriği ile eşsiz bir içerik ortaya koyarken aynı zamanda üreticiler tarafından büyük bir hassasiyet ile oluşturmaktadır. Üretimi yapılırken doğal ve özel içeriği sayesinde güvenli bir yapı sergilemekte ve birçok kişinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştır. Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi, modern formu sayesinde eşsiz teknik sistemler eşliğinde hazırlanmaktadır. Üstün bir lezzet sunan ürünler, geniş bir kitleye hitap etmektedir. Bu sayede istenilen düzeyde tercih edilen Eti lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi besin değeri sayesinde meyve ve benzer içerikler ile kolayca kombine edilebilmektedir. Oldukça eşsiz bir tat ile modern formunu ortaya koymaktadır. Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Eti Lifalif İnce Öğütülmüş Yulaf Ezmesi ile Yüksek Kalite

Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi yorumları genel olarak olumlu olmakta ve keyifli zamanlar için zemin hazırlamak bununla birlikte kolay bir kullanım sağlamaktadır. Besin, ideal boyutlarıyla piyasada yerini almaktadır. Geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ederken eşsiz içeriği sayesinde dikkat çeken yulaf ezmesi, ince kolay kullanım sağlayan formuyla göz kamaştırmaktadır. Karbonhidrat ve protein ağırlıklı olan yulaf, besleyici ve tok tutucu özelliği açısından özel bir lezzet ortaya koymaktadır. Modern bir yapıda sunularak büyük bir hassasiyet eşliğinde hazırlanan Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi, pek çok kişiye kolayca kullanabilme olanağı da yansıtmaktadır. Trendyol'da Eti Lifalif ince öğütülmüş yulaf ezmesi 350 gr 05099191, çeşitli özellikleri ile hem kullanışlı hem de oldukça kaliteli bir içerik sunmaktadır. Modern içeriği sayesinde zengin besin değeri ile oldukça dikkat çekmektedir.