Eti İyi Beslen Paketi

377 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti İyi Beslen Paketi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lifalif Yulaf Ezmesi İnce Öğütülmüş 350 g x 1 Adet
  • Lifalif Yulaf Ezmesi 500 g x 1 Adet
  • Lifalif Müsli Kuru Meyveli Fındıklı 350 g x 1 Adet
  • Lifalif Kırmızı Meyveli Yulaf Bar 35 g x 2 Adet
  • Lifalif Bitter Çikolatalı Müsli Bar 35 g x 2 Adet
  • Lifalif Kuruyemişli Müsli Bar 35 g x 2 Adet
  • Lifalif Kuru Meyveli Müsli Bar 35 g x 2 Adet
  • Lifalif Ayçekirdekli Domatesli Yulaf Topları 36 g x 2 Adet
  • Lifalif Kuru İncirli ve Fındıklı Yulaf Topları 38 g x 2 Adet
Geri Bildirim Ver

Eti İyi Beslen Paketi

Günlük yaşam rutinleri arasında verilen bir molayı, atıştırmalıklar ile daha keyifli hâle getirmek isteriz. Ancak gün içerisinde tükettiğimiz atıştırmalıkların içerikleri, sağlığımızı olumsuz yönde etkileyebilir. Ağır ve bol kalorili atıştırmalıklar, sağlığımızı olumsuz etkileyebileceği gibi fiziksel yorgunluğa da yol açabilir. Bu sebeple, rutinler arasında verilen kısa molaları daha sağlıklı ve keyifli bir hâle getirebilmek için beslenme paketleri tercih edilebilir. Eti İyi Beslen paketinin içeriğinde keyifli ve sağlıklı atıştırmalık ürünler bulunur. Besleyici içeriğiyle öne çıkan İyi Beslen paketi, düşük kalorisi ile degününüzü daha kaliteli kılmayı başarır.

  • Ürün Adedi: 15
  • Paket İçeriği: Yulaf bar, yulaf ezmesi, müsli ve yulaf ezmesi
  • İçerik Temeli: Yulaf

Eti İyi Beslen Paketinin İçeriği Nasıldır?

Eti İyi Beslen paketinin içeriğinde atıştırma öğünlerini sağlıklı ve lezzetli kılacak ürünler bulunur. Tamamen sağlıklı besinlerden elde edilen ürünlerin her biri lezzet bakımından beklentileri karşılamayı başarır. Ürünlerin temelinde bulunan yulaf, lezzetli ve sağlıklı besinler ile desteklenerek daha keyifli bir hâle getirilmiştir. İyi Beslen paketinin içerisinde; 2’şer adet kırmızı meyveli, bitter çikolatalı, kuruyemişli ve kuru meyveli yulaf bar bulunur. Ayrıca 2’şer adet ayçekirdekli-domatesli ve kuru incirli-fındıklı yulaf topları paketi yer alır. Paketin içerisinde ince öğütülmüş ve normal yulaf ezmesi ile kuru meyveli-fındıklı müsli de bulunur. Ürünlerin içerisinde bol miktarda yer alan yulaf, sağlıklı ve hafif beslenmek isteyenler için idealdir. Ayrıca kilo kontrolü sağlamak isteyenler de bu paketi tercih edebilir.

Eti İyi Beslen Paketi Kaliteli ve Güvenilir midir?

Eti İyi Beslen paketinin içerisinde yer alan ürünlerin her biri, insan sağlığını destekleyen besinlerden oluşur. Paketi içinde, Eti’nin sağlıklı atıştırmalıkları ile öne çıkan Lifalif serisinden ürünler yer alır. Kuru meyve ve sebze gibi içerikler ile zenginleştirilen ürünler, sağlığı desteklemeye yardımcı olur. Paketin içerisinde yer verilen ürünlerin hem kalorisi hem de sindirim ve mide problemine neden olma olasılığı düşüktür. Bu sayede molalarınızı keyifli bir hâle getirmeyi başaran atıştırmalıklar, gün içerisinde kendinizi daha zinde hissetmenize de yardımcı olur. İçtiğiniz bir bitki çayı ya da kahvenin yanında bu paket içinde yer alan atıştırmalıkları güvenle tüketebilirsiniz. Müsli ve yulaf ezmesi ile sağlıklı ve hafif bir kahvaltı yapabilirsiniz. Eti İyi Beslen paketi yorumları, ürünlerin kalitesinin ve güvenilirliğinin kullanıcılar tarafından onaylandığını göstermektedir.

Eti İyi Beslen Paketi Sağlıklı mıdır?

Eti İyi Beslen paketinin içeriğinde yer alan ürünler, insan sağlığını desteklemeye yardımcı olan yulaf ile zenginleştirilmiştir. Yulaf, insan vücudunda metabolizmayı hızlandırarak fazla kiloların kısa sürede ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. Sindirim sistemini düzenleyen yulaf besini, kabızlık ve şişkinlik problemlerinin yaşanma ihtimalini de minimize eder. Bu sayede her günü keyifli ve sağlıklı geçirmenize olanak sağlar. Yulafın içeriğinde bulunan besleyici özler, bağışıklık sistemini güçlendirir. Yulafı tek başına tüketemeyenlerin sayısı da bir hayli fazladır. Beslenme düzeniniz için en iyisini düşünen bu paket, yulafın tadını daha iyi hâle getirebilmek için atıştırmalıklarını meyve gibi çeşitli gıdalarla desteklemiştir. Bu sayede günlük yaşam rutinleri arasında küçük kaçamakları daha sağlıklı ve lezzetli kılmanıza destek olur. Keyifli atıştırmalıklarınızı tüketirken vücudunuzun normal işleyişine destek olabilirsiniz. Eti garantisiyle hazırlanan İyi Beslen paketine Trendyol’un indirimleri ve kampanyaları ile hesaplı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilir ve ürünlerinizi adresinizden teslim almanın keyfini çıkarabilirsiniz.