Eti Cin Portakallı Bisküvi 25 g x 36 Adet

126 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Cin Portakallı Bisküvi 25 g x 36 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Portakallı sos, bisküvi ve kakaolu granüllerin enfes uyumu
  • 7'den 70'e herkesin çok sevdiği bir lezzet
Geri Bildirim Ver

Eti Cin Tekli Portakallı 25 gr x 36 Adet

Eti Cin portakallı yediden yetmişe herkesin sevdiği atıştırmalıklar arasındadır. Uzun yıllardan beri üretimi devam eden bisküvinin ilk günkü gibi lezzetini koruması büyük beğeni toplar. Portakallı olan ürün, bayatlamaya engel olan özel bir ambalaj içinde satışa sunulur. Eti markasının çok tercih edilen bu ürünü hem kakao hem de portakal ile zengin bir tada sahiptir. Özel olarak toplanmış portakallardan elde edilen jöle, ürünün üst kısmına yayılır. Üzerinde ise küçük kakao tanecikleri barındırır. Atıştırmalık arayanlar, öğün arasında ne yiyeceğini düşünenlerin imdadına yetişen bu lezzeti ister çay ister kahve keyfinde tercih edebilirsiniz. Portakal tadını her mevsim hissetmek isteyen müşteriler, bu ürünü misafirlerine de sunabilirler. El değmeden hijyenik şartlarda üretilen bu ürün, damakta lezzetli bir tat bırakır.

  • Özel ambalaj
  • Hijyenik şartlarda üretim
  • Benzersiz lezzet

Eti Cin Tekli Portakallı 25 G x 36 Adet Özellikleri

Eti Cin Tekli Portakallı 25 G x 36 Adet Özellikleri

Çay ve kahve yanında tüketebileceğiniz bu tatlı atıştırmalık tatlı ihtiyacınızı karşılayabilir ve molalarınıza keyif katabilir. Eti Cin tekli portakallı 25 g x 36 adet bisküvinin hamurunda gluten içeren buğday unu kullanılır. Ürünün %60 kadarını oluşturan bu hamur, bitkisel kaynaklı olan ayçiçek, palm, kanola ve pamuk yağı ile yoğrulur. Fruktoz ve glikoz şurubu içeren ürün, karbonat bazlı kabartıcılar, tuz ve aroma verici ile desteklenir. Ürünün %30’unu oluşturan portakallı sos içeriğinde şeker, fruktoz şurubu, glikoz şurubu, %2,6 oranında portakal pulpu, kıvam arttırıcı, aroma verici, asit düzenleyici, stabilizör ve renklendirici bulunur. Kalan %10’luk kısımdaki lezzetli granül, %3 kakao, bitkisel yağlar, şeker ve glikoz şurubu ile imal edilir. Ürün 100 gramında 423 kJ/kcal barındırır. Eser miktarda fındık, susam, süt ürünü ve yumurta içerebilir.

Eti Cin Tekli Portakallı 25 G x 36 Adet Yorumları

Eti Cin Tekli Portakallı 25 G x 36 Adet Yorumları

Günlük hayatta acele etmeniz gereken istem dışı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gıda yönetmeliklerine uygun olarak, kalite standartlarında üretimi yapılan bu atıştırmalık çocuklu aileler için okula beslenme çantası hazırlarken pratik ve kurtarıcı bir gıda olabilir. Ürünü açlığınızı bastırmak için ofiste, okulda, seyahatte, trafikte uzun saatler kalınca tercih edebilir veya kahvaltıyı kaçırdığınız durumlarda tüketebilirsiniz. Eti Cin tekli portakallı 25 g x 36 adet yorumları ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici niteliktedir. Hem sıcak hem soğuk içeceklerin yanında ikram olabilecek bu ürün beş çayında size eşlik edebilir. Çoklu paket sayesinde bitme endişesini yaşamadan hijyenik paketli atıştırmalığınızı tüketebilir, avantajlı fiyattan yararlanabilirsiniz. Ürünün imalatının yapıldığı tesisler son teknolojiyle donatılan bilgisayar sistemleriyle yönetilir. Bu sayede atıştırmalığınız tam hijyenik, temiz ve güvenli koşullarda üretilir.

Cazip Eti Cin Tekli Portakallı 25 G x 36 Adet Fiyatı

Cazip Eti Cin Tekli Portakallı 25 G x 36 Adet Fiyatı

Atıştırmalık fiyatları ürünün özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Malzeme, üretim koşulları, paketleme gibi birçok özellik ürünün fiyatını belirlemede etkili rol oynar. Yüksek kaliteli malzemeden üretilen Eti Cin 25 g bir atıştırmalıktan bekleyeceğiniz tüm özellikleri karşılayabilir. Üzerindeki kakao granülleri ve portakal jölesiyle tek lokmalık, lezzetli bir tatlı keyfi yaşamak istiyorsanız, bu ürün sizin için çok ideal bir seçenek olabilir. Çoklu ambalajı sayesinde uzun süre tüketebileceğiniz bu ürünü dilediğiniz şekilde ister kenarlarından ister granüllerinden başlayarak yiyebilirsiniz. Ürünü doğrudan güneş ışığına maruz bırakmadan serin ve rutubetsiz yerde muhafaza ederek ömrünü uzatabilirsiniz. Eti cin tekli portakallı 25 g x 36 adet fiyatı ürünün kalitesi ve özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilir, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalığınızın tadını çıkarabilirsiniz.