Eti Browni Classic Çikolatalı Fındıkli Kek 40 g x 20 Adet

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eti Browni Classic Çikolatalı Fındıkli Kek 40 g x 20 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ETİ ONLİNE Satıcı Ünvanı: HT PAZARLAMA GIDA İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464122868200001 Vergi Kimlik Numarası: 4641228682
    Bu ürün ETİ ONLİNE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 7 adet sipariş verilebilir. 7 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eti Browni’nin kalplerdeki yeri ayrı! Islak ve kıvamlı keki, yoğun kakao lezzeti ve içindeki fındık parçacıkları ile tam bir lezzet şöleni!
  • Eti Browni’nin çikolatalı sosla buluşması
  • Eti Browni'den ikramlarınıza yakışacak, ince zevkinizi yansıtacak bir alternatif
  • İster paketten çıkan çikolatalı sos, ister karamelli sos, isterseniz dondurma ile servis edebilirsiniz
Geri Bildirim Ver

Yoğun Lezzet Eti Browni Classic Fındıklı 40 g x 20 Adet

Eti browni classic fındıklı, birçok kişiye keyif verirken aynı zamanda modern bir içerik ile adeta kendine hayran bırakmaktadır. Oldukça lezzetli bir yapı sunan browni, içindeki çikolatası ve fındık aroması ile eşsiz bir tat oluşturmaktadır. Üst düzey kalitesi ile lezzeti açısından dikkat çekerek geniş bir yaş aralığına hitap etmektedir. Pek çok kişinin damak zevkine uyan formu sayesinde ideal boyutlar ile paketlenmiş yapısı göz kamaştırmaktadır. Eti Browni classic fındıklı, hafif ve taşınabilir boyutları açısından istenilen her alanda kolayca tüketim sağlamaktadır. Modern lezzeti açısından içerisinde bulunan pek çok malzeme ile eşsiz bir keyif alanı oluşturmaktadır. İnsan cildine uyumlu ve alerjen dengesi sağlanan içeriği ile Eti browni fındıklı kek, özel kalitesi sayesinde dikkat çekmektedir. Çocuk ve büyük olarak birçok kişinin tercihleri arasında sıklıkla yer almaktadır.

  • Modern Lezzet
  • Eşsiz İçerik
  • Üstün Kalite

Eti Browni Classic Fındıklı ile Modern Lezzet

Eti Browni klasik fındıklı 40 g, içerik olarak insan cildine uyumlu bir formda sunulmaktadır. Genel olarak çay ve kahvenin yanında tercih edilen bu çikolatalar, geliştirilmiş içeriği ile adeta kendine hayran bırakan bir yapı ortaya koymaktadır. Modern ve özel tadı sayesinde insanların vazgeçilmezi haline gelen Eti browni classic fındıklı, üreticiler tarafından büyük bir hassasiyetle hazırlanmakta ve aynı zamanda özel teknik sistemler eşliğinde tasarlanarak piyasaya sunulmaktadır. Birçok kişinin vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran Eti browni klasik fındıklı 40 gr 20 adet, üstün bir lezzet sunarak ilgi uyandırmaktadır. Ufak ve pratik bir şekilde paketlenen yapısı ile kolay bir şekilde kullanım olanağı yansıtan browni, oldukça lezzetli ve eşsiz bir tat ile dikkat çekerken bununla birlikte dış görünüşüyle de ilgiyi üzerine toplamaktadır. eti browni classic 40 gr fiyatı ile de sizlerin beğenisine sunulur.

Eşsiz İçeriği ile Eti Browni Classic Fındıklı

Eti browni classic fındıklı, keyifli zamanlar için zemin oluşturarak besleyici bir içerik ortaya koymaktadır. Besin içeriği ile oldukça zengin olan Eti browni klasik fındıklı 40 gr 20 adet satın al özelliği ile kolayca ulaşım sağlanırken modern formu ve içeriğinde kullanılan malzemeler ile üstün bir kalite yansıtmaktadır. Geniş bir kitlenin olmazsa olmazı haline gelen Eti browni classic fındıklı, sevilen ürünler arasına girerek yüksek bir kalite sunmaktadır. Çikolatalı içerikler, pek çok kişiye kolayca kullanabilme olanağı da yansıtmaktadır. Eti browni classic fındıklı 40 g x 20 adet 8690526326047 çeşitli tatlı ve pastaların içinde dekoratif olarak da kullanım olanağı sunmakta ve aynı zamanda çeşitli özellikleri ile kaliteli bir içerik oluşturmaktadır. Modern içeriği sayesinde Eti classic fındıklı browni, zengin besin içeriği ile dikkat çekmektedir.

Eti Browni Classic Fındıklı ile Üstün Lezzet

Eti browni klasik fındıklı 40 gr 20 adet yorumları genel olarak olumlu dönüş alırken oldukça lezzetli bir yapı sunarak pek çok kişinin damak zevkine uyum sağlamaktadır. İdeal boyutlar ile taşınabilir özellik yansıtmakta aynı zamanda eşsiz bir keyif alanı oluşturmaktadır. Eti Classic fındıklı browni, içerik olarak geliştirilmiş bir formül ile özel tadını ortaya koymaktadır. İnsanların vazgeçilmezi haline gelen Eti browni Classic fındıklı, üreticiler tarafından pek çok farklı teste tabi tutulmakta ve büyük bir özenle piyasaya sunulmaktadır. Eti Classic fındıklı browni hem iç lezzeti hem de dış görünüşüyle de dikkat çekerek besin değerini yansıtmaktadır. Eşsiz fındık aroması sayesinde modern bir lezzet ortaya koyan Eti browni klasik fındıklı 40 gr fiyatları her bütçeye uyum sağlamakta ve özel formülü ile geniş bir kitleyi kendine hayran bırakarak dikkat çekmektedir. Trendyol'da yer alan Eti browni klasik fındıklı 40 gr 20 adet fiyatlarına da göz atarak bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.