Estee Lauder Resilience Multi-effect Sıkılaştırıcı, Çizgi Ve Kırışıklık Karşıtı Tripeptid Göz Kremi 15ml

2.495 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
2.550 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.840 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Resilience Multi-effect Sıkılaştırıcı, Çizgi Ve Kırışıklık Karşıtı Tripeptid Göz Kremi 15ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Resilience Multi-effect Sıkılaştırıcı, Çizgi Ve Kırışıklık Karşıtı Tripeptid Göz Kremi 15ml

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Tip Kavanoz
  • Form Krem
  • Hacim 11 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Estee Lauder Sıkılaştırma Etkili Göz Kremi - Resilience Lift Multi-Effect Eye 15 ml

Zamanla yer çekimi ile cildinizde değişiklikler olabilir. Cildinize gerekli önemi vermediğiniz zaman, bu giderek artar ve sizi rahatsız edebilir. Estee Lauder Resilience Lift ile yer çekimine meydan okumaya başlayabilirsiniz. Göz çevrenizde gözle görülür bir etki görmek için düzenli kullanabilirsiniz. Bu sayede nemli ve gergin bir cilde kavuşursunuz. Estee Lauder göz çevresi kremi nüfus ettiği bölgeyi derinlemesine nemlendirerek kusursuz bir bakım sağlar. İçeriği sebebiyle cildi kaldıran ve kırışıklıkları azaltan bir etkisi bulunur. Çok az miktarda uygulayacağınız ürün ile maksimum verim alabilirsiniz. Yoğun yapısı sayesinde çok fazla ürüne gerek duymadan cildinizle bütünleşir. Her yaştan kişi için uygundur. Dilediğiniz zaman kullanmaya başlayabileceğiniz bu ürün ile cilt bakımınıza bir yenilik getirebilirsiniz. Cilt nemlendiricileri göz çevresi için yeterli gelmeyebilir. Göz kremi ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

  • Yoğun yapı
  • Kaldırıcı etki
  • Gergin ve nemli cilt

Nemlendirici Özelliğiyle Yaşlanma Karşıtı Etki

Nemlendirici Özelliğiyle Yaşlanma Karşıtı Etki

Zamana meydan okumak imkansızdır fakat yer çekimine meydan okuyabilirsiniz. Estee Lauder Resilience Multi-Effect göz kremi ile kırışıksız bir göz çevresine kavuşabilirsiniz. Nemli cilt, zamanla kendini bırakmayacağı için kırışıklıkların oluşumunu engellersiniz. Mevcut çizgilerin ve sarkmaların düzenli kullanımda azaldığını görürsünüz. Gözle görülür bir değişim için cilt bakımınızı düzenli yapmanız çok önemlidir. Bu sayede ürünlerinizden maksimum etkiyi alabilirsiniz. Az ürünle maksimum performans alındığı için Estee Lauder Resilience Lift Multi-Effect Eye 15 ml boyu uzun vadeli kullanım için yeterlidir. Estee Lauder Resilience Multi-Effect göz kremi yorumlarından yola çıkarak kararınızı verebilirsiniz. Sizinle aynı veya benzer cilde sahip kişilerin yorumlarından faydalanabilir ve nasıl sonuçlar aldıklarını gözlemleyebilirsiniz. Bu sayede size rehber olacak püf noktalarını da kaçırmazsınız. Yaşı sadece sayılarda bırakmanın keyfini parlak ve nemli cildinizle çıkarabilirsiniz.

Özel İçeriği ile Göz Çevresi Bakımı

Özel İçeriği ile Göz Çevresi Bakımı

Cilt tipinize göre tercih edeceğiniz kremler farklılık gösterebilir. Yağlı ciltler nemlendirici etkili kremleri tercih etmeyebilir. Bu durum göz çevresi bakımı için geçerli değildir. Göz çevrenizi sürekli nemli tutarak yaşlanmaya karşı gelebilirsiniz. Estee Lauder sıkılaştırma etkili göz kremi Resilience Lift Multi-Effect Eye 15 ml boyu ile uzun süreli bakım sağlar. Sıkılaştırma etkisi ile derin çizgilerinize dahi etki eder, sağlıklı ve genç bir görünüm sağlar. Estee Lauder sıkılaştırma etkili göz kremi kullananlar kendilerini ayrıcalıklı hissederler. Estee Lauder kalitesi her ürününe olduğu gibi bu ürününe de yansır. Kendinizi bakımlı ve özel hissetmenize yardımcı olur. Kremin yapısı yoğundur ve kokusu nefes kesicidir. Cildinizi nemlendirirken aynı zamanda ferah ve temiz hissettirir. Bu sayede parıldayan cildiniz ile sağlıklı bir görünüme kavuşursunuz. Sabah veya akşam günün istediğiniz her saatinde uygulayabilirsiniz.

Estee Lauder Göz Kremi Fiyatları

Estee Lauder Göz Kremi Fiyatları

Zamanla cilt sıkılığını kaybedebilirsiniz. Bu durumda takviye edici kremler ile eski sıkılığına kavuşabilirsiniz. Estee Lauder sıkılaştırma etkili göz kremi 15 ml makyaj öncesi kullanıma da uygundur. Bu sayede göz çevrenizi makyajdan koruyabilirsiniz. Sıkılığını kaybetmeyen ve derinlemesine nemlenen cildiniz ile günün her saatinde kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Cilt ürünlerinde orijinallik çok önemlidir. Olası alerjik reaksiyonlardan korunmak adına 887167368668 kodu ile arama yapabilirsiniz. Bu sayede orijinal Estee Lauder göz kremini edinebilirsiniz. Estee Lauder sıkılaştırma etkili göz kremi Resilience Lift Multi-Effect Eye 15 ml fiyatlarına göz atabilirsiniz. Dilerseniz favorileyebilir ve gelecek kampanyaları takip edebilirsiniz. Bildirimleri açarak hiçbir avantajı kaçırmadığınızdan emin olabilirsiniz. Yoğun ve etkili bir bakım için kalitesinden emin olacağınız Estee Lauder ürününü tercih edebilirsiniz. Trendyol ile cildinize zarar vermeden sıkılaştırabilir ve yaşlanma karşıtı etkinin tadını çıkarabilirsiniz.