Estee Lauder Pleasures EDP Kadın Parfüm 100 ml

3.655 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.472 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.470 TL

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Pleasures EDP Kadın Parfüm 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTEE LAUDER Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün ESTEE LAUDER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hayatın en basit zevklerinden biri. Çiçeklerin yağmurdan sonraki tazeliği kadar taze, Estée Lauder pleasures hafif ve transparan tarzıyla, modern zevkleri mükemmel bir şekilde yakalar. Bu enfes hafif çiçeksi koku
  • zambak, şakayık, yasemin, Karo-Karounde çiçekleri ve nadir bulunan egzotik Baie gülü esansı ile oluşturulmuştur. . Üst Notalar : Beyaz Zambak, Menekşe Yaprakları, Yeşil Bitkiler Orta Notalar : Siyah Leylak, Beyaz Şakayık, Karo-Karounde Çiçekleri, Baie Gülü, Pembe Gül, Yasemin Alt Notalar : Sandal Ağacı, Paçuli

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Estee Lauder Pleasures Edp 100 ml Kadın Parfümü

1995 yılında piyasaya sürülen Estee Lauder Pleasure Perfume, mutluluk verici ve fresh koku trendinin belirleyicisidir. Uzun yıllardır en çok satan kadın parfümleri arasında yer alan ürün, çiçeksi bir koku sunar. Sprey forma sahip olan parfüm günlük kullanım için uygundur. Tamamen floral bir içeriğe sahip olan ürün kokusu ile herkesi etkisi altına alır. Hafif kokusu sayesinde her mevsim kullanım avantajına sahip olursunuz. Bu özelliği ile fonksiyonel kullanım sağlayan Pleasures Estee Lauder Perfume kadınların sıklıkla tercih ettikleri kokular arasında yer alır. Ürünün zarif şişe tasarımı, kokunun doğallığı ile tam bir uyum içindedir. Şişe hafif ve transparan görünümü sayesinde modern zevklere hitap eder. 30, 50 ve 100 ml’lik şık şişelerde kullanıcının tercihine sunulur. Bu çeşitlilik sayesinde ihtiyaca uygun ölçüyü seçmenize yardımcı olur.

  • Kalıcı Koku
  • Çiçek Özleri
  • Zamansız Kullanım

Pleasures Edp 100 ml Kadın Parfümü 027131043317 İçeriği

Pleasures Edp 100 ml Kadın Parfümü 027131043317 İçeriği

27131043317 ürün koduyla sunulan parfüm etkileyici ve çarpıcı bir kokuya sahiptir. Bu hafif ve çiçeksi koku tüm kadınlara hitap eder. İçerisinde Karo Karounde, beyaz zambak, yasemin ve şakayık çiçek özleri bulunur. Ayrıca esnasında nadir bulunan ve egzotik bir çiçek olan Baie gülü özü bulunur. Açılış notaları; beyaz zambak, menekşe yaprakları ve yeşil bitkilerden oluşur. Parfümün sıkıldığı 10 ile 30 dakika arasında açılış notaları etkisini kaybetmeye başlar. Baie gülü, pembe gül, siyah leylak, beyaz şakayık çiçekleri, yasemin ve karo-karounde çiçeklerinin kullanıldığı en önemli katman olan orta nota açığa çıkar. Orta notada kullanılan çiçekler kokunun güçlenmesini sağlar. Alt notayı oluşturan sandal ağacı ve paçuli esansları yumuşak his oluşturarak feminen yönünüzü vurgulamanıza aracılık eder. Estee Lauder Pleasure 100 ml, tüm cilt tipleri için uygundur.

Pleasures Edp 100 ml Kadın Parfümü 027131043317 Kullanımı

Pleasures Edp 100 ml Kadın Parfümü 027131043317 Kullanımı

Estee Lauder Pleasures Edp 100 ml kadın parfümü, kalıcı bir kokuya sahiptir. Ürünü günün her saatinde kullanabilirsiniz. Ayrıca temiz olan teninize ve kıyafetinize istediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz. Parfümün kalıcılığını artırmak için kan akışının olduğu kol bileği gibi bölgelere uygulamanız tavsiye edilir. Elbiselerde herhangi bir leke ve iz oluşumuna sebep olmaması yönüyle Pleasures Edp 100 ml kadın parfümü 027131043317 kullananlar tarafından tercih sebebidir. Ürün içeriğindeki temel maddelerin sabit olması ile birlikte içerik zaman zaman değişebilir veya çeşitlendirilebilir. Güncel içerik listesi için alınan ürün paketinde yer alan içerik listesine göz atmanız tavsiye edilir. Her an duygulara hitap etmeyi başaran ürünü kendiniz için alabilir ya da sevdiklerinize zarif bir hediye olarak sunabilirsiniz. Bir kere kullanıldığında vazgeçilmeyen bir ürün olduğu Estee Lauder Pleasures Edp 100 ml kadın parfümü yorumları arasında yer almaktadır.

İndirimli Fiyatlarla Estee Lauder Pleasure

İndirimli Fiyatlarıyla Estee Lauder Pleasure

Pleasures Edp 100 ml kadın parfümü 027131043317, kadınların hem tarzını hem kişiliğini öne çıkarır. Çiçeksi kokusuyla narin ve romantik kadınların kişiliğini yansıtır. Kadınlara özel olarak hazırlanan Estee Lauder Pleasure 100ml çiçek özlerinden üretilmiş yoğun olmayan bir kokudur. Ürünü ısı ve neme maruz kalan yerlerde muhafaza etmek kalıcılık süresine ve esansına zarar verebilir. Bu nedenle parfümünüzü ısı ve nemden uzak alanlarda muhafaza etmeniz uygun olacaktır. Pleasures Edp 100 ml kadın parfümü 027131043317 mekan, zaman ve mevsim fark etmeksizin kullanıma uygundur. Bu özelliğiyle alternatif bir koku olarak kadınların dolaplarında yer alır. Birçok çiçeğin bir araya gelmesiyle oluşturulan Estee Lauder Pleasure 100ml, kadınların çekiciliğinden ilham alarak üretilmiştir. Bu parfümü cilt yapınızı göz önünde bulundurarak hem elbisenize hem de cildinize uygulayabilirsiniz.