Estee Lauder Modern Muse EDP Kadın Parfüm 100 ml

3.500 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Modern Muse EDP Kadın Parfüm 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FARMACY Satıcı Ünvanı: NAİM TÜZÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8830006313
    Bu ürün FARMACY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern Muse'da, yaşamında ve kişiliğinde farklı dinamik zıtlıkları barındıran modern bir kadının karmaşıklığından ilham alındı. Onun yaratıcı ve sihirli feminenliği, bu çok bileşenli ve ışıltılı kokuda buluştu. Zarif stili, gücü ve şehveti ise aynı güce sahip ağaçlarla can buldu. Peki Modern Muse nedir? Kendinden emin, özgür, narin ama güçlü, feminen ama dinamik. Stil sahibi, orijinal ve onu tanıyan herkesi hiç konuşmadan etkiliyor.
  • Egzotik Mandalina, Hanımeli Nektarı, Çiyli Taç Yapraklar, Yasemin-Zambak, Çin Gülü, Sümbül, Taze Zambak, Paçuli Coeur, Paçuli Crist, Amber Ağacı, Yumuşak Misk, Madagaskar Vanilya notaları içeren kendinden emin, özgür ve ilham verici kadınların parfümü.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Meyveli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Estee Lauder 027131261629 Modern Muse Edp 100 ml Kadın Parfümü

Kişiliği yansıtan bir koku, öz güvenli ve başarılı bir kombinin olmazsa olmazıdır. Estee Lauder, modern şehir kadınını tanımlayan çarpıcı kokusuyla her kombini tamamlar. Marka, Modern Muse parfümüyle doğu-batı sentezini koku notalarına sığdırır. Fütüristik ve modern koku, benzersiz çiçek ve yeşillik notalarından meydana gelir. Marka, doğada bulunması ve bir araya getirilmesi güç olan ürünleri Modern Muse notalarıyla kadınların beğenisine sunar. Estee Lauder Modern Muse EDP 100 ml kadın parfümü, tarz sahibi şehir kadınlarının favorileri arasında yer alır. Pembe cam şişeli koku hem doğa hem de şehir yaşamını betimler. Modern Muse 100 ml parfüm, lacivert ve gold renklerin uyumundan meydana gelen fütüristik bir kapak tasarımına sahiptir.

  • Enerjisini sparkling jasmine akordundan alır.
  • Sleek woods akorduyla gücü ve özgürlüğü yansıtır.
  • 100 ml miktara sahiptir.

Estee Lauder Modern Muse 100 ml Kadın Parfüm İçeriği

Estee Lauder Modern Muse 100 ml Kadın Parfüm İçeriği

Estee Lauder Modern Muse EDP 100 ml kadın parfümü, yeşillik ve çiçeklerden meydana gelir. Parfüm konusunda referans hâline gelen marka, özel bitkileri ve özleri bir araya getirerek kadınların zamansız kokusunu yaratır. Modern Muse; yaratıcı, stil sahibi ve öz güvenli koku ailesinden gelir. Birbirinden alakasız görünen birçok aroma, Modern Muse notalarıyla hayranlık uyandırır. Estee Lauder Modern Muse 100 ml parfüm, egzotik mandarinle çarpıcı ve enerjik bir etkiye sahiptir. Ürün içeriğindeki hanımeli, nektarı, yasemin, zambak ve sümbül, çiçek bahçelerine açılan gizli bir geçit yaratır. Çiğli yeşil taç yapraklar, ferahlatıcı bahar havasıyla teninizi sarar. Modern Muse, Madagaskar vanilyasıyla samimi ve harekete geçirici bir etki sağlar. Paçuli Coeur, Paçuli Crist, yumuşak misk ve amber ise odunsu aromasıyla parfümü kalıcı hâle getirir.

Estee Lauder Modern Muse Kadın Parfüm Kokusu Kalıcı mı?

Estee Lauder Modern Muse Kadın Parfüm Kokusu Kalıcı mı?

Estee Lauder Modern Muse EDP 100 ml kadın parfümü, son derece etkili ve kalıcı formüle sahiptir. Markanın sihirbazlığını yeniden kanıtladığı bu eşsiz aroma, teninizi tüm gün sarar. Modern Muse, ışıltılı çiçekler ve asil ağaçların mükemmel uyumuyla gün boyu öz güvenli bir duruş sergilemenizi sağlar. Yaseminin baskın kokusuyla canlanan parfüm, dinamik zıtlıklarıyla enerji ve merakı her zaman üst seviyede tutar. Estee Lauder Modern Muse parfüm, tüm gün kokunuzla baş döndürmenizi sağlar. Ürün, içerisinde %15-20 oranında esans bulundurur. Tüm formülün dörtte biri anlamına gelen bu oran, parfümü günde en az 6-8 saat boyunca yoğun ve kalıcı bir hâle getirir.

Estee Lauder Modern Muse Parfüm Her Cilt Tipine Uygun mu?

Estee Lauder Modern Muse Parfüm Her Cilt Tipine Uygun mu?

Estee Lauder Modern Muse EDP 100 ml kadın parfümü, özel ve hassas formülüyle öne çıkar. Bu ürün, doğadan aldığı ilhamı hassasiyetle bir araya getirir. Zarif, güçlü ve şehvetli Modern Muse, tüm cilt tiplerine uyum sağlar. Özel notalardan meydana gelen parfüm, hassas içeriğiyle cildi tahriş etmez. Bu ürün, kızarıklık ve kaşıntıya yol açmayan güvenli formüyüle cilde doğrudan uygulanabilir. Şehir kadınlarının favori kokusu, hassas ciltlerde rahatsızlığa yol açmaz. Bu ürün, gün içinde cilde veya kıyafetlere istenildiği kadar uygulanabilir. Estee Lauder Modern Muse EDP 100 ml kadın parfümü, gözenekleri tıkamadan ten ve giysilerle bütünleşir. Bu ürün, giysilerde leke oluşmasının önüne geçer. Doğallığıyla büyüleyen koku, günler geçse bile giysilerinizi temiz ve ferah bir etkiyle sarar. Estee Lauder Modern Muse EDP 100 ml kadın parfümü yorumları, ürünün kalitesini ortaya koyar. Siz de kendine güvenen kişiliğinizi her yerde yansıtmak için bu kokuyu Trendyol'dan online alışveriş kolaylığıyla edinebilirsiniz.