Estee Lauder Fondöten Pompası - Double Wear Stay-in-Place Orijinal Boy - 30ml Fondötene Uyumlu Pompa

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Estee Lauder Fondöten Pompası - Double Wear Stay-in-Place Orijinal Boy - 30ml Fondötene Uyumlu Pompa

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESTEE LAUDER Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün ESTEE LAUDER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Double Wear Fondöten pompası, ürünü daha kolay uygulamanızı sağlayarak hayatınızı kolaylaştırır. Fondöteninizin kapak bölümüne yerleştirerek sünger ya da fırça yardımı ile uygulayabilirsniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Görünüm Mat
  • SPF Korumasız
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Estee Lauder Fondöten Pompası ile Kolay Kullanım Rahatlığı

Makyaj ürünlerinin performansına dair önemli faktörler arasında kalıcılık yer almaktadır. Estee Lauder Double Wear fondötenleri sahip olduğu 24 saate kadar kalıcı ve bulaşmayan formülü ve nemlendirici içeren yapısı ile kullanıcılarına en iyi performansı sunar. Bu özellikleri sayesinde her zaman her yerde doğal bitişli sağlıklı bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Ayrıca, lekeleri ve çizgileri mükemmelce kapatmaya ve cildinizin ışıldamasını sağlamaya da katkıda bulunur. Ürünün kalıcılığı ve kapatıcılığı kullanım şekli ile de ilgilidir. Kullanım şekli isteğe bağlı olarak makyaj fırçası, makyaj süngeri ya da parmak ucuyla uygulanmaya elverişlidir. Bir diğer önemli faktör kullanım miktarıdır. Bu miktarı kontrollü bir şekilde belirlemek ise fondöten pompası ile mümkündür. Estee Lauder fondöten pompası mükemmel miktarda Double Wear fondöteni cildinize uygulamanıza olanak sağlayarak bu işlemi kolaylaştırır.

  • Kolay Kullanım
  • Uzun Süreli Ekonomik Kullanım
  • Hijyenik Kullanım

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump Kolay Kullanım

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump Kolay Kullanım

Estee Lauder fondöten pompası, sahip olduğu kontrollü ürün salımı sayesinde fondöten uygulama sürecini kolaylaştıran bir etki gösterir. Bu sayede cildinize ve makyaj stilinize uygun fondöten miktarını kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Fondöten pompası ile oluşan kontrollü kullanım, makyajınızın temeli olan kusursuz bir cilt görünümünü elde etmek için uygun bir yapıya sahiptir. Bu görünümü elde ederken nemlendirici, makyaj bazı ya da makyaj serumu üzerine uygulanması tercih edilen fondötenin eşit dağılımı önem taşımaktadır. Bahsi geçen pompa ile fondöteni rahatça eşit miktarda cildinize dağıtmanız mümkündür. Bu dağıtım esnasında parmak ucunuzu, makyaj fırçanızı veya makyaj süngerinizi kullanabilirsiniz. Pompa sayesinde fondöten için ürün kullanım sınırlaması olmaksızın ürünü cildinize uygulayabilirsiniz. Doğru miktarda ve doğru şekilde uygulanmış fondöten cildinizde renk değiştirmez. Böylelikle kolay olduğu kadar kusursuz bir sonuç elde edilir.

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump Ekonomik Kullanım

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump Ekonomik Kullanım

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump 887167188877 ürünü, tasarımı gereği fondöten şişesine rahatça monte edilebilir. Bahsi geçen ürün, fondöten şişesine takıldıktan sonraki kullanımında kontrollü bir pompalama sağlar. Bu pompalama işlemi devamlı olarak şişeden aynı ölçüde fondöten çıkardığı için ürün cilde dengeli dağıldığı gibi uzun süreli bir kullanım imkanı verir. Estee Lauder fondöten pompası, dengeli ve uzun süreli kullanım sağlayarak cildinizi ve makyajınızı mükemmelleştirdiği gibi ekonomik olarak da fayda sağlar. Bu şekilde gereksiz, yanlış miktarda ürün kullanımından da kaçınılmış olunur. Hem doğru uygulama tekniği sayesinde hem de tasarruf imkanı sunması sayesinde daha başarılı bir performans gösteren fondöten pompası, vermiş olduğu etkili sonuç sayesinde kullanıcısını memnun etmeyi de başarmaktadır.

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump ile Hijyenik Kullanım

Estee Lauder Double Wear Makeup Pump ile Hijyenik Kullanım

Estee Lauder pompa, kolay kullanım, uzun süreli ekonomik kullanım gibi birçok özelliği sebebiyle tercih edilmeye devam etmektedir. Bu tercihteki bir diğer sebep ise ürünün hijyenik olmasıdır. İster parmak ucu ile, ister makyaj fırçası ile, ister makyaj süngeri ile uygulansın ürün her bir uygulama çeşidinde hijyenik olarak performans göstermeye devam eder. Böylelikle ürünün cildinizde uygulandığı bölge istenilen şekilde bir görünüme ulaşmışken sağlığa uygun bir ortam da sağlanmış ve korunmuş olunur. Aksi durumda gerçekleşmesi muhtemel olan mobilya, giysi ve zemine gelebilecek zararı da engellenmiş olur. Estee Lauder Double Wear Makeup Pump 887167188877 adlı fondöten pompası birçok özelliği sayesinde kullanıcılar tarafından tercih edilmektedir. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve Estee Lauder Double Wear Makeup Pump kullanıcı yorumlarını gözlemlemek için ürün sayfasını ziyaret edebilir ve dilediğiniz an uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.