Esse Granit Döküm Kek Kalıbı Rüzgar Gülü - Bej

389,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Esse Granit Döküm Kek Kalıbı Rüzgar Gülü - Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZÜBAHOME Satıcı Ünvanı: SAADET KIZILASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600401998
    Bu ürün ZÜBAHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DAHA YÜKSEK DAYANIKLILIK: Esse imzası taşıyan ve birbirinden farklı, ve özel sunumlarla misafirlerinizi ağırlamanızı sağlayan bu kek kalıpları, dayanıklı alüminyum döküm malzemeden üretilmiştir. Gereken özeni ve doğru bakımı gösterdiğiniz sürece de uzun yıllar size hizmet edecek ve mutfakta usta bir şef gibi hissetmenizi de yardımcı olacaktır. Esse kek kalıpları profesyonel bir performans sergilemenizi, keklerinizin ve pastalarınızın istikrarlı bir biçimde şekil almasını, kabarmasını ve muhteşem görünmesini de garanti eder… Nasıl mı? KOLAY KULLANIM : Esse kek kalıpları yapışmaz granit kaplama özelliği sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. Bu kalıplarda kullanılan yüksek kaliteli yapışmaz kaplama, kekinizi veya pastanızı, kolaylıkla ve sorunsuz bir şekilde kalıptan çıkarmanıza yardımcı olur. Kekinizin kolay bir şekilde kalıptan ayrılmasını sağlamak için az miktarda sprey yağ ya da tereyağ ve/veya bir miktar un kullanmanız yeterli olacaktır. AMATÖRLER’İN PROFESYONEL KEK KALIBI: Esse kek kalıpları her seviyede mutfak tecrübesi için uygundur. Özellikle kek yapmaya yeni başlayanların emsalsiz görünen ve muhteşem kabarmış kekle ve pastalar hazırlamasına büyük katkı sağlayarak, kısa sürede amatör şeflerin, deneyimli ustaları kendilerine rakip görmelerine yol açacak kadar motive olmalarına da yardımcı olacaktır. EŞİT PİŞİRME: Esse kek kalıpları, ısının kek hamurunun merkez noktasına ulaşmasını sağlayan özel teknolojisi sayesinde keklerinizin ve pastalarınızın emsallerinden çok daha hızlı ve eşit oranda kabarmasına ve yumuşacık pişmesine yardımcı olurken, eşit ısı aktarımı sağlayan alüminyum döküm malzeme özelliğiyle de kekin dış tarafının daha kıtır olmasını sağlayarak sunumlarınızın profesyonel görünmesini sağlayacaktır. KOLAY TEMİZLİK: Esse kek kalıplarının üretiminde tercih edilen malzeme, pişirme kalitesini arttırdığı gibi aynı zamanda temizliğini de kolaylaştıran teknoloji ve kaliteye sahiptir. Sadece nemli bir bez veya biraz sabunlu su ile silmek ve ardından kurumaya bırakmak yeterli olacaktır. Ufak bir hatırlatma:Yapışmaz granit malzemenin özelliklerini koruyabilmek için Esse kek kalıplarını bulaşık makinesinde yıkamamanızı tavsiye ederiz. İyi günlerde kullanın!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver