Essan Siyah Fritöz Patates Süzgeç Sepetli Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi

299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
199,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
204,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Essan Siyah Fritöz Patates Süzgeç Sepetli Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Es san fritöz tencere patates kızartma tenceresi Emaye yapısı nedeniyle yanmaz ve yapışmaz fritöz kızartma tenceresi ile kolay ve pratik bir şekilde leziz kızartmalar hazırlayabilirsiniz. Yapışma olmadığı için kolay temizlenir Toplam 3 parçadan oluşmaktadır Dayanıklı emaye malzemeden üretilmiştir Ürün boyutları: Genişlik: 24 cm Yükseklik: 10 cm Paket içeriği: 1 adet yanmaz ve yapışmaz emaye fritöz tencere 1 adet kızartmalık süzgeç

Ürün Özellikleri

  • Özellik Çıkarılabilir Saplı
  • Dış Materyal Emaye
  • İç Materyal Emaye
  • Materyal Emaye
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Essan Siyah Fritöz Patates Süzgeç Sepetli Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi

Günlük hayatta yemek yapmak için ayrılan zamanın büyük kısmı mutfakta geçirilebilir. Bazı yemek türlerini pişirmek çok zaman ve zahmet gerektirebilir. Yemek yapma işini zevkli ve konforlu hale getirebilmek için geliştirilen mutfak pişirme ekipmanları bu konuda ilk sıralarda yerini alır. İnsanlar tarafından tercih edilen yiyeceklerin başında kızartmalar gelir. Kızartılarak yenilen yiyecekler hem çocuklar hem yetişkinler tarafından sevilerek tüketilir. Özellikle patates kızartması kahvaltı ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez lezzetidir. Genellikle mutfağa yağ sıçramasından ve pişme süresinin uzun olmasından dolayı kızartma yapmak zorlu bir süreç sayılır. Bu soruna çözüm sunan kızarma tencereleri kullanışlı tasarımlarıyla dikkat çeker. Essan siyah fritöz patates süzgeç sepetli yanmaz yapışmaz kızartma tenceresi modelini tercih ederek kolay ve pratik pişirme deneyimi kazanabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Yanmaz ve yapışmaz materyal
  • Kolay temizleme imkanı

Essan Siyah Fritöz Tenceresi Özellikleri

Essan Siyah Fritöz Tenceresi Özellikleri

Essan siyah fritöz, her türlü besinin rahatlıkla kızartılabilmesi özelliği sayesinde tercih edilir. Ürünün yanmayan ve yapışmayan emaye materyalinden yapılan tasarımı müşteri memnuniyetini kazanır. Siyah kızartma tenceresi ile mutfak dekorunda bütünlük sağlayabilir, kısa sürede yemek yapmanın konforunu yaşayabilirsiniz. Emaye ürünler, yüksek ısıya dayanıklı olması, dışarıdan içeriye içeriden dışarıya koku almaması, uzun süre sıcak kalabilme özelliği ile lezzetli yemekler yapılabilmesini sağlar. Essan fritöz tencerenin içinde ya da süzgecinde yiyecekler yanmadığı ve yapışmadığı için temizliği kolay olur. Ürünü elde ve bulaşık makinesinde kolayca yıkayabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Model tencere, kapak, süzgeç sepeti olmak üzere 3 parçadan oluşur. Tencerenin kapağı sayesinde etrafa yağ sıçramasını önleyebilir ve ocağınızın temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Ürünü tercih ederek yemekleri pratik şekilde hazırlayabilir, sevdiklerinizle beraber kurulan sofralarda keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Kullanışlı Essan Siyah Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi

Kullanışlı Essan Siyah Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi

Günlük hayatın yoğun temposu içinde yemek yapmaya ayrılan süre yetersiz kalabilir. Mutfakta işlerinizi kolaylaştırmak için tasarlanan pişirme ekipmanlarının size pratik kullanım sağlaması sayesinde istediğiniz lezzetlere kolaylıkla kavuşabilirsiniz. Essan siyah kızartma tenceresi ile kokusuz, yanmayan, yapışmayan kızartmaları kolayca hazırlayabilirsiniz. Essan kızartma tenceresi içinde bulunan sepeti sayesinde pişirme işlemi kısa sürede biter ve artan yağ süzülerek kaldırılabilir. Ürün, genişliği 24 cm, yüksekliği 10 cm şeklindedir. Boyutları ile yiyeceklerinizi rahatlıkla kızartmanız için yeterli olur. Fritöz tencere, ısıyı içinde eşit derecede dağıttığı için yiyecekler tam ayarında ve lezzetini kaybetmeden pişirilebilir. Ürünün siyah renk seçeneği mutfak eşyalarınıza uyum sağlayarak estetik bir görünüm sunar. Model, iç içe yerleştirilerek saklanabilmesi sayesinde dolapların içinde alandan tasarruf sağlar. Bu kullanışlı modeli tercih ederek size sunduğu kullanım avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Essan Siyah Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi Fiyatları

Essan Siyah Yanmaz Yapışmaz Kızartma Tenceresi Fiyatları

Mutfaklarda Essan fritöz tenceresini tercih ederek dayanıklı ve kaliteli yapısıyla uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Ürün, az yağda lezzetli kızartmalar yapılabilmesi, gıda ile temasında sakınca olmaması, bulaşık makinesinde yıkanabilmesi, etrafın temiz kalmasını sağlaması ve göz alıcı renge sahip olması ile dikkat çeker. Essan siyah fritöz patates süzgeç sepetli yanmaz yapışmaz kızartma tenceresi fiyat aralığı ürünün kaliteli malzemesinin ve ergonomik tasarımının sağladığı rahatlığın göz önüne alınması ile belirlenir. Modelin yorumları ve önerileri bölümünde ürün ile ocakta yağ sıçratmadan kızartma yapılabilmesi ve lezzetli yemekler hazırlanabilmesinden duyulan memnuniyet belirtilir. Fritöz tencere özellikle patates için tercih edilirken et, balık, tavuk ve bütün sebzelerin kızartılması için de kullanılabilir. Ürünün hızlı ve eşit derecede ısınması bütün yiyeceklerin istenilen kıvamda kızarmasını sağlar. Modeli tercih ederken Trendyol’da araştırma yapabilirsiniz.