2
Halı Örtüsü kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

ESPİCAL HOME Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü

249 TL
Boyut/Ebat: 80 x 150
100 x 200
120 x 200
80 x 150
120 x 180
200 x 300
200 x 290
80 x 300
150 x 233
160 x 233
170 x 250
100 x 300
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ESPİCAL HOME Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Serhome Satıcı Ünvanı: SEMİH ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0890531425
    Bu ürün Serhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kumaş welsoft kumaştır. Halınızın altındaki etiket kısmında yazan ölçüye göre sipariş vermeyiniz. HALINIZIN EN VE BOY KISMINI ŞERİT METRE İLE ÖLÇÜP SİZE EN YAKIN ÖLÇÜYÜ SİPARİŞ VERİNİZ. Sipariş verdiğiniz her ürün size özel olarak dikilmektedir. Rahatlıkla elektrikli süpürge ile süpürülebilir ve 30 derece de makinede yıkanabilir. Altındaki lastiği sayesinde halınıza pratik bir şekilde takabilir, istediğiniz zaman farklı halılarınızda da kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuk Polyester
  • Renk Ekru
  • Desen Geometrik
  • Tema / Stil Modern
  • Şekil Dikdörtgen
Geri Bildirim Ver

Espical Home Welsoft Lastikli Halı Örtüsü ile Halını Koru

Welsoft lastikli halı örtüsü son derece kullanışlı ürünlerden bir tanesidir. Halılarımız günlük kullanımda çok fazla kirlenmektedir. Özellikle çocuklu evlerde yiyecek ve içecek dökülmesi, boyama gibi sorunlar ile karşı karşıya kalmaktayız. Tüm bu sorunlara karşı Welsoft kumaş halı örtüsü imdadınıza yetişecektir. Welsoft kumaş kullanılarak imal edilen bu ürün halıyı çepeçevre sarmaktadır. Welsoft kumas hali örtüsü kayma gibi sorunlar yaratmadan halıyı koruyan bu ESPİCAL HOME Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü ser91welsoft ürününde farklı alternatifler de bulunmaktadır. 100*200, 120*200, 170*200 gibi farklı ölçülerde halı örtüsü temin edebilirsiniz. Sağlıklı ve hijyenik yapısı ile bu kumaş halı örtülerinde tercih edilmektedir. Sıcak tutuyor olması ve rahat olması sebebi ile halı örtüsü gibi ürünlerde kullanılmaktadır. Güvenliği ve rahatlığı en büyük avantajları olurken aynı zamanda hijyenik olması ve temizliğinin kolay olması onu tercih edilir kılmaktadır.

  • Rahat Kullanım
  • Kaymaz
  • Hijyenik

Espical Home Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü Tasarımı

Lastikli halı örtüsü Welsoft kumaş kullanılarak tasarlanmıştır. Son yıllarda bu adı sıkça duymaktayız. Alev almaz ve yanmaz özelliği sayesinde sobalı evlerde de kullanılabilmektedir. Antibakteriyel olması sebebi ile çocuklu olan evlerde de büyük kolaylık sunacaktır. Astım, alerji gibi sorunları olan çocuklar ve yetişkinler için de son derece ideal olan bu ürün halıları korumakla kalmaz. Welsoft lastikli halı örtüleri lastik kısımları sağlamdır. Kullanıma bağlı olarak esneme ve genleşme yapmaz. Halınızın ölçüsü ile uyumlu olan ölçüyü tercih ettiğinizde halıyı adeta çepeçevre saracak ve kayma gibi sorunların önüne geçecektir. Nefes alma özelliğine sahip kumaştan imal edilen bu halı örtüleri halılarınızın zarar görmesini engeller ve aynı zamanda leke tutmaz özelliği sahiptir.

Espical Home Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü Özellikleri

Lastikli Welsoft halı örtüsü sağladığı en büyük avantajlardan bir tanesi de silinebilir olmasıdır. Halımıza bir şey döküldüğünde silinmesi zor olmakta ve leke kalmaktadır. Ancak örtüler halıları korur ve kumaş yapısı itibari ile leke tutmaz olduğundan kolayca temizlenir. Silinebilir olması da büyük bir avantaj olarak karşımıza çıkmaktadır. Halı örtülerinde kullanım kolaylığı sağlamak adına genellikle yumuşak kumaşlar tercih edilmektedir. Welsoft kumaştan lastikli halı örtüsü sayesinde sizler de büyük kolaylıklar elde edebilirsiniz. Halıların zorlu bir temizlik süreci olmasına karşın bu halılar hem halıların yıpranmasını hem de kirlenmesini önleyecektir. Lastikleri olan bu ürünün aynı zamanda kumaşı gereği sıcak tutma özelliği de vardır. Yıkama esnasında çekme ve esneme gibi sorunlar yaratmaz. Deformasyona karşı dayanıklı olan bu kumaşlar rahatlıkla makineye atılarak yıkanabilmektedir.

Espical Home Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü Fiyatları

Espical Home Welsoft Kumaştan Lastikli Halı Örtüsü pek çok avantaj sunmaktadır. Halılar genellikle havalar gereği bulundukları ortamları çok fazla kirletmektedir. Bu ürünler nefes alabilen kumaşlardan imal edildiğinden dolayı temizlenmesi de kolaydır. Havı da içine çeker ve etrafa ulaşması mümkün olmaz. Lastikli olması sebebi ile halıya tam olarak uyum sağlayacaktır. Farklı doku ve desenlerden oluşan bu modelde krem rengi kullanılmaktadır ve ürün kendinden desenlidir. Eskimiş olan halıların dahi yeni gibi görünmesini sağlayacaktır ve eski halıları kamufle edecektir. Ayrıca yeni halılarınız varsa bunların kullanıma bağlı olarak aşınmasını engelleyecektir. ESPİCAL HOME Welsoft Kumaştan Lastikli Halı örtüsü yorum incelemesi yaparak sizler de ürün deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.