ESNAFDEDE Buzdolabı Içi Düzenleyici Sebze Meyve Sepeti Mutfak Banyo Tezgah Altı Üstü Dolap Içi Organizer 4adet

239,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ESNAFDEDE Buzdolabı Içi Düzenleyici Sebze Meyve Sepeti Mutfak Banyo Tezgah Altı Üstü Dolap Içi Organizer 4adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESNAFDEDE Satıcı Ünvanı: BURAK ÖZGÜRHAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2897849540600001 Vergi Kimlik Numarası: 5500675546
    Bu ürün ESNAFDEDE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 29X17X13cm
  • Evimizde kullandığımız buz dolaplarının sebzelik ve meyvelik bülümlerinde çok fazla bölüm bulunmamaktadır. Bu yüzden sebze ve meyvalerimiz aynı yere karışık olaraktan koymak zorunda kalırız.Bu düzenleyiciyle sebzelerinizi, meyvelerinizi ayrı ayrı yerleştiebilirsiniz.
  • Ayrıca tezgah üstü ve mutfak dolabı içi düzenleyici olarakta rahatlıkla kullanabilir.
  • Bu ürün sağlıklı ve kaliteli plastikten imal edilmiştir.
  • Ayrıca Banyo Dolaplarının da Düzenlenmesinde Kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

ESNAFDEDE 4 Adet Dolap İçi Organizer

Dolap içi düzenleyiciler, kullanıldığı her alanda şık bir görüntü yaratmasının yanı sıra hijyenik bir çözüm olarak da beğeni kazanır. ESNAFDEDE 4 adet buzdolabı içi düzenleyici dolap içi düzenleyici organizer, geniş kullanım alanları sağlar. Delikli ve yüksek tasarımı ile özellikle buzdolabı sebzelik bölümlerinde tercih edilen bu ürün, evin diğer alanlarında da rahatlıkla kullanılabilir. Kablolar, deterjan şişeleri, dergiler, hırdavat veya kozmetik ürünleri gibi birçok parça, organizerler sayesinde daha düzenli ve şık muhafaza edilir. Sert plastikten üretilen beyaz organizer setinde, her biri aynı ölçüye sahip dört adet düzenleyici bulunur. Bu düzenleyiciler, dolapların içine gizlenen karmaşık eşyaları sınıflandırarak özenli bir şekilde saklama imkânı verir.

  • ESNAFDEDE dolap içi düzenleyiciler, beyaz renge sahiptir.
  • Sepetlerin her biri 29x17x13 cm ölçülerindedir.
  • Düzenleyiciler, kaliteli ve sağlıklı plastikten üretilmiştir.

ESNAFDEDE 4 Adet Buzdolabı İçi Düzenleyici Özellikleri

ESNAFDEDE 4 Adet Buzdolabı İçi Düzenleyici Özellikleri

ESNAFDEDE 4 adet buzdolabı içi düzenleyici dolap içi düzenleyici organizer; ev, ofis, dükkân gibi her yerde kullanılabilen kurtarıcı ürünlerden biridir. Her biri beyaz renk kaliteli plastikten üretilen düzenleyiciler, eşyalarınızı sınıflandırarak saklamanızı mümkün kılar. Bu özelliği sayesinde, aradığınız tüm ürünleri kolayca bulabilmenize yardımcı olur. Organizer sepetlerin üretiminde gıdayla doğrudan temasa uygun sağlıklı ve sert plastik kullanılmıştır. Düzenleyiciler; 29 cm uzunluğa, 17 cm yüksekliğe ve 13 cm genişliğe sahiptir. Minimal boyutlarına rağmen çok miktarda ürünü içerisinde saklamaya imkân veren organizerler, bir arada veya ayrı ayrı kullanılabilir. Genellikle az hacimli buzdolabı sebzeliklerini daha verimli kullanabilmek için bu ürün tercih edilir. Dört adet organizer, standart boyutlardaki bir sebzeliğe yan yana rahatlıkla sığar. Böylece sebze ve meyveler, birbirine temas etmeden düzenli bir şekilde saklanabilir.

ESNAFDEDE 4 Adet Buzdolabı İçi Düzenleyici Kaliteli mi?

ESNAFDEDE 4 Adet Buzdolabı İçi Düzenleyici Kaliteli mi?

ESNAFDEDE 4 adet buzdolabı içi düzenleyici dolap içi düzenleyici organizer, şık tasarımının yanında kalitesiyle de her kesimden kullanıcının beğenisini kazanır. Bu ürün sert plastik materyali ile son derece dayanıklıdır. Organizerler; darbe, sürtünme, baskı, ısı ve nem gibi birçok unsura rağmen formunu ve kalitesini uzun süre boyunca korur. ESNAFDEDE düzenleyici, sert ve dayanıklı olmasının yanında esnekliğiyle de oldukça dikkat çeker. Bu sayede, sebze ve meyveler gibi saklarken bir şekle sokulamayan ürünler düzenleyici içinde rahatlıkla muhafaza edilebilir. BPA içermeyen plastik organizer, meyve ve sebzeleri yıkayarak doğrudan kullanım için hazır şekilde saklama imkânı verir. Farklı cins ürünlerin birbirine temas etmesini engelleyen bu ürün, yiyeceklerin ömrünü de uzatır. Bu ürün, doğrudan su ve deterjanla temizlenebilmesi sayesinde her an hijyenik ve kaliteli bir şekilde kullanılabilir.

ESNAFDEDE 4 Adet Buzdolabı İçi Düzenleyici Kullanışlı mı?

ESNAFDEDE 4 Adet Buzdolabı İçi Düzenleyici Kullanışlı mı?

ESNAFDEDE organizer, kaliteli materyali ve şıklığı sayesinde her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Kaliteli plastikten üretilen düzenleyici en çok; balkon, banyo, mutfak, ardiye, ayakkabılık ve kitaplık gibi alanlarda tercih edilir. Organizer, küçük ve kaybolmaya müsait eşyalar için güvenli depolama alanı yaratır. Bu ürün, geniş hacmi ve ince uzun tasarımı ile son derece kullanışlıdır. Tercih edildiği tüm alanlarda dağınıklıkları toplarken yerden tasarruf sağlar. Birçok raftan oluşan ardiye ve kiler dolaplarında ise delikli yan duvarları ile kolay kullanım imkânı verir. Merdiven veya sandalyeye gerek kalmadan delikli düzenleyicilerin içinde neler sakladığınızı kolayca görebilirsiniz. Sepetlerin kenarındaki uzun oyuklar, ulaşılamayan alanlardan eşyalarınızı kolayca alabilmenizi sağlar. Tek elinizi kullanarak organizeri kendinize çekebilir, aradığınız tüm ürünleri kolayca bulabilirsiniz. İç içe geçebilen sepetler, kullanılmadığı zamanlarda da yer kaplamadan saklanabilir. ESNAFDEDE 4 adet buzdolabı içi düzenleyici dolap içi düzenleyici organizer yorumları sayesinde ürünün geniş kullanım alanlarını ve kalitesini görebilirsiniz. Tüm yaşam alanlarınızı düzene ve şıklığa kavuşturacak bu seti, Trendyol’dan satın alabilirsiniz.