EsdaStore Makyaj Organizer 5 Çekmeceli

389 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EsdaStore Makyaj Organizer 5 Çekmeceli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESDA ÇANTA Satıcı Ünvanı: ESDA ÇANTA VE HEDİYELİK EŞYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0377047022200015 Vergi Kimlik Numarası: 3770470222
    Bu ürün ESDA ÇANTA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Makyaj malzeme düzenleyici 5 çekmeceli Ürün Ebatları : Gövde: 26*17,8*16,2cm 5 Large çekmece: 24,7*17,2*2,8 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 5 Parça
  • Kullanım Yeri Makyaj
Geri Bildirim Ver

Makyaj Organizer 5 Çekmeceli ile Dağınıklığa Son

Çekmeceli makyaj organizeri düzen isteyenlerin olmazsa olmazlarındandır. Farklı türlerdeki makyaj malzemelerini bir sonraki makyaj yapımına kadar düzenli ve temiz bir şekilde muhafaza etmek hijyen açısından oldukça önemlidir. Her ne kadar makyaj çantaları bu eksikliği giderse de tüm makyaj malzemelerini muhafaza etmek için organizerler oldukça avantajlı ürünlerdir. Ayrıca makyaj çantaları veya karmaşık çekmecelerde aradığınız ürünü bulmakta zorlanabilirsiniz. Makyaj malzemeleriniz düzgün muhafaza edilmediğinde, akma veya birbirine karışma gibi bir riskle karşı karşıya kalabilir. Çok fazla olan makyaj malzemeleriniz için daha düzenli bir görüntü oluşturması ve zarar görmemeleri için 5 çekmeceli makyaj organizeri kadınların yardımcı eşyalarıdır. Makyaj malzemelerini koyacak yer bulamıyor ve çoğu zaman kaybediyor olabilirsiniz. Burada devreye düzenleyici olarak makyaj kutusu ürünleri yetişir. Makyaj malzemelerinizi türlerine göre ayırmak ve dileğiniz gibi kolayca erişebilmek için olduğu gibi estetik olarak da makyaj masalarınıza şık ve düzenli bir görüntü oluşturur.

  • Makyaj Düzenleyici
  • Makyaj Kutusu
  • Makyaj Organizeri

Çekmeceli Makyaj Organizeri Çeşitleri

Organizerler düzen konusunda büyük kolaylık sağlayan ürünlerdir. Çekmeceli makyaj düzenleyici eşyaları, organizer grubu içerisinde yer alır. Rahatlıkla bulabileceğiniz kozmetik ürünlerinizi türüne ve kullanım alanına göre düzenleyebilirsiniz. Makyaj organizeri olarak tasarlanan şık ve modern ürünlerle makyaj malzemelerinizi muhafaza edebilir ve kullanım alanından tasarruf sağlayabilirsiniz. Çekmeceli makyaj organizeri çeşitleri boyut, malzeme ve fonksiyon olarak farklı model seçeneklerde sizlere sunulur. Bunlardan biri olan 5 katlı makyaj organizeri katlı yapısı sayesinde son derece kullanışlı ve fonksiyoneldir. Makyaj malzemelerinizi güvenle muhafaza edebileceğiniz katlı yapısı ile birden çok ürünü rahatlıkla yerleştirebilirsiniz. Makyaj organizerleri ürünün malzeme ve kalitesine göre değişkenlik gösteren ürünlerdir. Çekmeceli makyaj organizeri ürünleri tek katlı üretilen modellerden farklı olarak katlı yapısı sayesinde kullanıcılara kullanım alanı alternatifi sunar. Kullanılan alana göre farklı dokunuş yapan makyaj düzenleyicileri farklı model ve renk seçenekleri ile kullanıcılara sunulmuştur.

Çekmeceli Makyaj Organizeri ile Pratik Kullanım Alanı

Makyaj organizerleri makyaj malzemelerinin hem düzenli olmasını hem de şeffaf formuyla kolay bir şekilde bulmanızı sağlar. Esda Store 5 çekmeceli makyaj organizeri, pratik kullanım kolaylığı ve yerden tasarruf eden özelliği sayesinde kullanıcıların makyaj düzenleyicileri konusunda en çok tercih ettiği ürünlerdendir. Makyaj ürünlerinin karmaşık görüntüsünü ortadan kaldıran organizerler, farklı boyut ve model alternatifleri ile kullanıcılarla buluşturur. Çok miktarda olan makyaj malzemelerinizi dilediğiniz renk, desen ve boyutta makyaj organizerinde kolaylıkla düzenleyebilirsiniz. Makyaj malzemelerinizi rahatlıkla saklamak ve kolay kullanmak için makyaj organizer 5 çekmeceli ES009-B modelleri arasından zevkinize uygun organizerleri tercih edebilirsiniz. Doğru ve kullanışlı özellikteki organizerleri tercih etmeniz uzun yıllar kullanım imkânı sunacaktır. Böylelikle makyaj organizerini uzun yıllar kullanabilir ve makyaj organizerini dolabınızda veya şifonyer üzerinde muhafaza edebilirsiniz. Bununla birlikte ev içindeki diğer ilaç vb. kozmetik ürünleriniz için aynı yöntemi tercih edebilir ve ihtiyacınız olan her şeyi düzenli bir şekilde elinizin altında tutabilirsiniz.

Çekmeceli Makyaj Organizeri Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Makyaj organizer ürünleri, güzelliğinize değer katan makyaj malzemelerini düzenlemek ve muhafaza etmek için oldukça kullanışlı ürünler arasındadır. Makyaj organizerleri dağınık olarak duran kozmetik ürünlerinizi düzenlemek ve kalabalık görüntüyü ortadan kaldırmak için oldukça kibar ve kullanışlı ürünlerdir. Göz kalemleri, rimeller, rujlar ve diğer kozmetik ürünlerinizi zevkinize ve ihtiyacınıza göre makyaj organizeri satın alarak ayrı ayrı bölmelerine yerleştirerek düzen sağlayabilirsiniz. Çok fazla olan makyaj malzemeleriniz için katlı organizerler hem alandan tasarruf sağlayarak hem de düzensiz dağınık görüntüyü ortadan kaldıracaktır. Böylelikle dileğiniz ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Makyaj organizerleri şık tasarım ve model seçenekleri ile odanızın dekorasyonuna şık bir görüntü katarak, düzenli olmasını sağlayacaktır. Makyaj organizer fiyatları marka, boyut ve malzeme kalitesine göre farklılık göstermektedir. Her bütçeye hitap eden organizerler geniş bir kullanıcı kullanıcı kitlesine hitap etmektedir. Makyaj organizeri ürünlerinde kullanıcıların yorum ve değerlendirmelerde bulunması ve tavsiyelerde bulunması diğer tüketicilere yol gösterir. Bunlardan biri de makyaj organizer 5 çekmeceli yorumları kullanıcıların organizer boyutları ve kalitesini vurgulamaktadır. İhtiyacınız olan makyaj organizeri için yorum ve değerlendirmelerden yararlanarak Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.