ES Sanat Tasarım Hayvanlar Alemi Boyama Örtüsü-boya,yıka,tekrar Boya, Tekrar Yıka-70x120cm (24'LÜ KEÇELİ KALEM DAHİL)

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ES Sanat Tasarım Hayvanlar Alemi Boyama Örtüsü-boya,yıka,tekrar Boya, Tekrar Yıka-70x120cm (24'LÜ KEÇELİ KALEM DAHİL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ES Sanat Tasarım Satıcı Ünvanı: ECE ŞENSES İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4212118850200001 Vergi Kimlik Numarası: 8080560026
    Bu ürün ES Sanat Tasarım tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • HAYVANLAR ALEMİ BOYAMA ÖRTÜSÜ 70X120cm Sanatsal Keşif&Harika Deneyimler Es Sanat Ürünleri ailesine katılın ve her evde hem öğrenme hem sanat yayma çabamızın bir parçası olun! Ürünlerimizi boyayın, yıkayın, tekrar boyayın tekrar yıkayın! Bunu defalarca yapabilirsiniz. Çocuklar, nefes kesici bir eğlenceye hazır olsunlar. Bu tasarımda Hayvanlar Alemi’nin gizemini, doğanın eşsiz güzelliğiyle harmanladık. Muhteşem güzellikler! Çocuklar bu benzersiz tasarımla hayvanlar aleminde dolaşacak, gezegenin en güzel canlılarıyla baş başa kalacaklar. Her çocuk birer kaşif olsun, gezegenin bu konuşamayan muhteşem canlılarını doyasıya incelesinler. Çocuklarınıza hayvanlar alemi tasarımını hediye edin, heyecan dolu bir maceraya katılmalarını sağlayın. Kumaşlar uzun çalışmalar sonucunda boyamaya uygun olarak özel dokutulmuştur. %100 pamuktur. UYARI: Çamaşır makinasında 40 derecede yıkayınız. Boyama esnasında renkler kumaşın altına geçebilir. Dilerseniz koruyucu bir tabaka kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1+ Yaş
Geri Bildirim Ver