3
Sebze kategorisinde
en çok değerlendirilen 3. ürün

Erüst Tarım Sap Kereviz (CELERY) 5'li Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Erüst Tarım Sap Kereviz (CELERY) 5'li Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNEŞ TROPİKAL TARIM ÜRÜN GIDA LTD. ŞTİ. Satıcı Ünvanı: GÜNEŞ TROPİKAL TARIM ÜRÜNLERİ GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0434091189700001 Vergi Kimlik Numarası: 4340911897
    Bu ürün GÜNEŞ TROPİKAL TARIM ÜRÜN GIDA LTD. ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN SATICISININ GÜNEŞ TROPİKAL OLDUĞUNA EMİN OLUNUZ Kereviz sapının suyunun en bilinen etkilerinden biri vücuttaki yara ve lekelerin iyileşme sürecini hızlandırmasıdır . Bir diğer etki de kabızlık ile alakalıdır. Kereviz sapı suyu, bağırsakların sağlıklı çalışmasına destek olur ve kabızlık gibi problemlerin ortadan hızla kaldırılmasını sağlar. Kereviz sapı suyunu her sabah uyandıktan sonra aç karnına taze taze hazırlayıp içmeniz en etkili yöntem. Bu yöntemden fayda sağlayabilmek içinse en az 7 günlük ya da 21 günlük bir kür olarak kullanmanız gerekiyor.
Geri Bildirim Ver

Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5'li Paket

Önemli besin değerlerini bünyesinde bulunduran kerevizin sap kısmı da sıklıkla tüketilen gıdalar arasında yer alır. Sap kereviz ile pek çok farklı yemek yapabileceğiniz gibi herhangi bir işlem uygulamadan da tüketebilmeniz mümkündür. Erüst tarım kereviz sapı, son derece taze bir şekilde size ulaşır. Erüst Tarım sap kereviz (celery) 5'li paket halinde alarak siz de bu besinin tüm faydalı içeriklerinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede sağlıklı bir gıda tüketebilirsiniz. Karaciğeri temizleme konusunda da son derece etkili olan sap kereviz 5’li paket halinde uygun bir meblağ üzerinden sunulur. Bütçenize uygunluk gösteren sap kerevizleri alarak suyunu kaynatabilirsiniz. Dilerseniz çorba yapabilir veya çeşitli yemeklere katabilirsiniz. Taze sap kerevizler ile kalp ve damar rahatsızlıklarına karşı da gelebilirsiniz.

  • 5’li paket
  • Taze tüketim
  • Sulu içerik

Faydalı Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5’li Paket İçeriği

Faydalı Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5’li Paket İçeriği

Pek çok kişi tarafından beğeni kazanan bu sap kerevizler taze bir şekilde paketlenmiş halde bulunur. Erüst kereviz sapı içerisinde ürünlerin tazeliklerinin korunması için yeterli miktarda su da yer alır. Böylelikle ürünü satın aldığınızda hala tazeliğini korumuş bir şekilde karşınıza çıkar. 5’li paket halinde alabileceğiniz bu seçenek ile pek çok farklı yemek yapabilirsiniz. Bu besini uzun süre taze tutabilmek için suda bekletebileceğiniz gibi buzdolabında hava alabileceği bir kapta da saklayabilirsiniz. Böylece kullanmak istediğiniz zaman çıkararak tüketebilirsiniz. Genel anlamda kereviz, yeşil sebze türlerinden biridir. Bu nedenle uygun koşullar altında sakladıktan sonra doğru zamanda tüketmeniz, son derece önemlidir. Bu sayede ürünün tüm besin değerlerini alabilirsiniz. Aynı zamanda oldukça lezzetli yemekler yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra kaynatarak suyunu da tüketebilirsiniz.

Besleyici Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5’li Paket

Besleyici Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5’li Paket

Antioksidan etkisiyle de bilinen Erüst Tarım sap kereviz (celery) 5'li paket yorum ve müşteri dönüşleri çoğu zaman olumlu yöndedir. Çeşitli kalp ve damar rahatsızlıklarına yakalanma riskini de azaltan bir besin olan bu seçeneğin faydaları son derece fazladır. Erüst Tarım sap kereviz (celery) 5'li paket kullananlar, ürünü sağlıklı bir yaşam için alternatif besin olarak belirtirler. Taze sap kerevizler ile yapabileceğiniz çorba ya da yemek gibi besinlerle sağlıklı bir yaşam benimseyebilirsiniz. Aynı zamanda ürün, damarları rahatlatma ve kan dolaşımını hızlandırma etkisiyle de yoğun bir talep görür. Geniş kullanım olanağı sunan sap kerevizler ayrıca vücudun yabancı maddelerden arındırmasıyla da dikkat çeken bir besin kaynağıdır. Kereviz sapları alarak siz de suyunu kaynatıp içebilirsiniz. Aynı zamanda çorba yapabilir ya da salata ve yemeklerde kullanabilirsiniz.

Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5’li Paket Fiyatı

Erüst Tarım Sap Kereviz (Celery) 5’li Paket Fiyatı

Çorba, salata ya da yemek yapabileceğiniz bu besin, yoğun rağbet görür. Ürünle detoks yapabilmeniz de mümkündür. Erüst Tarım sap kereviz (celery) 5'li paket fiyat bakımından da son derece uygun bir maliyete sahiptir. Erüst Tarım sap kereviz (celery) 5'li paket satın alarak siz de sağlıklı yaşama geçiş yapabilirsiniz. Ürün içeriğinin 5’li paket halinde olması, uzun süre dilediğiniz yemeği yapabilmenizi sağlar. Aynı zamanda kereviz detoksu, suyu veya çorbası gibi alternatif besinler de üretebilirsiniz. Sayısız faydası bulunan bu seçeneği rahatlıkla saklayarak tüketebilirsiniz. Güçlü bir antioksidan etkiye sahip olan bu seçeneği, son derece cazip fiyatlandırmalar üzerinden satın alabilirsiniz. Kan dolaşımınızın hızlanmasına ve damar rahatsızlıklarının giderilmesine destek olmak için bu besini tercih edebilirsiniz. Taze ve sağlıklı besinle dilediğiniz yemeği yapabilirsiniz. Son derece faydalı bu besine Trendyol imkanları ile sahip olabilirsiniz.