Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri

29,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TACH&STORE Satıcı Ünvanı: DEMSAN MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0290069065800001 Vergi Kimlik Numarası: 2900690658
    Bu ürün TACH&STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 adet fiyatıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri

Çantaları elde ya da omza asarak taşımak için kaliteli özelliklere sahip aksesuarlara ihtiyaç duyulur. Ertürk Metal Aksesuar markası tarafından tasarlanan hazır zincir modeli, kaliteli yapısı sayesinde dikkat çeker. Estetik tasarıma sahip olan bu ürün, oldukça sağlam bir aksesuar çeşididir. Ertürk Metal Aksesuar 120 cm hazır çanta zinciri için tercih edilen materyal, uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Oldukça dayanıklı olan materyal yapısı, belirli ağırlıkları taşımaya olanak tanır. Görsel açıdan da beğeni toplayan model, farklı tarza sahip olan çantalar ile uyum sağlar. Klasik metal rengine sahip olan zincir boyutu kolay kullanım sunar. Günlük olarak tasarlanan çantalar ile rahatlıkla kullanılan model abiye çanta modelleri için de uygundur. Bu göz alıcı tasarımı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

  • Dayanıklı materyal özellikleri
  • Etkileyici tasarım
  • Farklı kullanım stilleri

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri Yorumları

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri Yorumları

Kaliteli özellikleriyle ön plana çıkan model, müşterilerin istek ve ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte tasarlanır. Marka tarafından özel yöntemler ile şekillendirilen bu ürün, büyük beğeni toplar. Özel standartlar doğrultusunda seçilen materyal yapısı, uzun süre güvenli kullanım sağlar. İleri teknoloji yöntemler ile hazırlanan ürün, kopmalara karşı dirençli hale gelir. Böylelikle uzun yıllar kullanılsa dahi deforme olmayan yapısı sayesinde ilk günkü görünümünü korur. Ertürk Metal Aksesuar 120 cm hazır çanta zinciri kullananlar ürünün farklı özellikleri ile ilgili görüşlerini dile getirir. Ürünün çeşitli detayları hakkındaki görüşleri bulmak mümkündür. Ürünü deneyimleyen müşteriler tarafından yapılam Ertürk Metal Aksesuar 120 cm hazır çanta zinciri yorumları sayesinde materyal kalitesi ve fonksiyonel özellikler hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Kaliteli yapısı ve estetik tasarımıyla her arayışa hitap etmeyi başaran bu ürünü siz de deneyimleyebilirsiniz.

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri Özellikleri

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri Özellikleri

Ertürk Metal Aksesuar çanta zinciri 120 cm uzunluğu ile son derece idealdir. Bu uzunluk ölçüsü sayesinde çantalar, omuza rahatlıkla asılabilir. Bu şekilde yapılan taşıma yöntemi ise oldukça ergonomiktir. Ayrıca kaliteli materyal yapısı sayesinde kullanım da son derece rahattır. Hazır olarak elde edilen aksesuarlar, birçok açıdan kolaylık sağlar. Son derece dayanıklı olan bağlantı kısımları, rahat bir şekilde takılabilir. Askısı hasar gören ve uyumsuz olan çanta çeşitleri için bu aksesuarları kullanabilirsiniz. Metalin sağlam yapısı, uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım sunar. Modern bir tasarım sunan bu zincir, çeşitli kıyafetler ve çanta modelleriyle de uyum sağlar. Antik sarı rengi kullanılarak elde edilen aksesuarı farklı renkte ürünler ile kombinleyebilirsiniz. Askısı hasar gören aksesuarlarınızı kullanmaya devam etmek için bu kaliteli malzemeyi tercih edebilirsiniz.

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri Fiyatı

Ertürk Metal Aksesuar 120 cm Hazır Çanta Zinciri Fiyatı

Farklı yöntemler ile özel olarak dizayn edilen ve kullanıma hazır hale getirilen aksesuar çeşitleri için fiyatlar belirlenirken farklı kriterler göz önünde bulundurulur. Özellikle çantalar için hazırlanan askı aksesuarları materyal özellikleri, uzunluk ve görsel tasarım gibi unsurlar doğrultusunda fiyatlandırılır. Ertürk Metal Aksesuar 120 cm hazır çanta zinciri fiyatı belirlenirken tüm bu kriterler dikkate alınır. Metal malzemeden elde edilen bu zincir, ideal uzunluğu sayesinde gün içerisinde rahatlık sağlar. Diğer yandan ürünün kopça mekanizmaları da özel teknikler kullanılarak oluşturulur. Son derece dayanıklı olan bağlantılar, farklı boyutlara sahip çantaların taşınmasına olanak tanır. Günlük yaşantının her alanında kullanılmaya elverişli olan aksesuar sayesinde beğendiğiniz çantaları güvenle takmanız mümkündür. Göz alıcı tasarımı ve pratik kullanımıyla ön plana çıkan bu aksesuar modelini Trendyol aracılığıyla inceleyebilir, kampanyalı fiyat aralıklarından yararlanabilirsiniz.