ERT Kedi Köpek Taşıma Kabı Plastik Mavi

365 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ERT Kedi Köpek Taşıma Kabı Plastik Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Türkiye Yem Merkezi Satıcı Ünvanı: ZAFER BAYRAKTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1570531158
    Bu ürün Türkiye Yem Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Carno Kedi Köpek Taşıma Kabı Plastik Mavi Evcil Hayvan Taşıma KabıÜrün Kodu: 677-LS192-2 Kedi Köpek Taşıma Kabı, küçük ırk köpek, kedi ve tavşan gibi evcil hayvanların taşınması için uygun bir üründür. Taşıma kabı yan ve ön havalandırma alanları ile evcil hayvan için konforlu bir seyahat olanağı sağlayacaktır. Ergonomik taşıma kulpu ile pet sahibi içinde kolay bir kullanım sağlar. * Yanları hava almaya uygun ızgaralıdır.* Alt tarafta bulunan 2 mandal ile kapı kiltlenir.* 2 mandalın açılması ise kapı yukarı doğru açılır.* Kapak plastik malzemeden yapılmıştır.* 25x 26,5 cm boyutlarında kapı girişi bulunmaktadır.* Üst tarafında taşıma kulpu bulunmaktadır.* 10 kg ağırlık taşıyabilir.Öne çıkan özellikler
  • * Kolay kurulum ve kullanım,* Kaliteli plastik malzeme,* Küçük ırk evcil hayvanlar için uygundur. Ürün ölçüleri
  • * 52x35x30 cm
Geri Bildirim Ver