Ersağ Oda Spreyi 500ml ( Anti Sigara ) 500 ml

280 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Oda Spreyi 500ml ( Anti Sigara ) 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sahra Temizlik Satıcı Ünvanı: BİLAL ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Vergi Kimlik Numarası: 6760211858
    Bu ürün Sahra Temizlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ersağ Oda Spreyi, evinizde, işyerinizde, otomobilinizde hoş bir koku sağlamak amacıyla özel formüle edilmiş bir üründür. konsantre bir üründür. KULLANIMI: Bulunulan ortama büyüklüğüne göre bir kez püskürtmeniz yeterlidir. Tercihe göre artırılır.

Ürün Özellikleri

  • Koku Aroması Fresh
  • Türü Oda Spreyi
Geri Bildirim Ver

Ersağ Oda Spreyi 500 ml Anti Sigara

Oda spreylerinin kullanım alanları çok geniştir. Fakat her oda spreyi kötü kokuyu bastıramaz. Bazı ürünler, içeriklerinden dolayı astım, bronşit, nefes darlığı yaşayan insanlar için tehlike arz eder. Ersağ oda spreyi fiyatı ve özellikleriyle müşterileri memnun edebilir. Ofiste, evde, iş yerinde, otobüste ve kafelerde rahatsız olduğunuz kokuları yok etmek için tercih edebileceğiniz ürünü nefesiniz daralmadan kullanabilirsiniz. Kötü kokuları maskelemek yerine yok eden ürün, içerisindeki oksijen tanecikleri sayesinde ortamdaki havayı temizler. Anti sigara özelliği ile dikkat çeken ürün, sigara içilen ortamda rahatsızlık hissedenler için uygundur. Evinizde sigara içiliyorsa, bir süre sonra tül perdeler başta olmak üzere her yere koku siner. Sigara dumanı ortama sinmeden önce sadece bir fıs kullanacağınız Ersağ oda spreyi anti sigara ile sorunun önüne geçebilirsiniz.

  • Havayı tazeler
  • Sağlığa zararsız
  • Kalıcı koku verir

Hava Tazeleyen Moleküllerle Ersağ Oda Spreyi Özellikleri

Hava Tazeleyen Moleküllerle Ersağ Oda Spreyi Özellikleri

Uzun süre kapalı kalan ortamlarda, her türlü koku birbirine karışarak var olan havayı çekilmez hale getirebilir. Ofiste, kış aylarında evinizde veya otobüste sıkça yaşadığınız bu durumda, pencere açmak mümkün olmayabilir. Bu ürün, havalandırma olanağı bulunmayan mekanlarda hava tazeleme özelliği ile dikkat çeker. Oksijen molekülleri yardımıyla ortamdaki kötü havayı absorbe eden ürün, ferah ve güzel kokan yapısıyla temizlik hissi verir. Ersağ oda spreyi özellikle sigara, ter ve evcil hayvan kokusu gibi ortama hemen sinen ve ağırlık veren kokuları yok ederek sağlıklı bir şekilde nefes alabilme olanağı sağlar. 500 ml konsantre şişesi ile yanınızda taşıyabileceğiniz şekilde üretilen spreyi, küçük sprey şişesine aktararak otobüs seyahatlerinde ayak kokusuna karşı tedbir olarak kullanabilirsiniz. Ersağ oda spreyi 500ml anti sigara kullananlar tarafından beğeni ile önerilir.

Ferah Kokusu ile Tercih Edilen Ersağ Oda Spreyi Avantajları

Ferah Kokusu ile Tercih Edilen Ersağ Oda Spreyi Avantajları

Temizlik bittikten sonra mis gibi kokan bir çoğu kişinin isteğidir. Bazı ufak tefek durumlar temizliğin bu güzel yanına gölge düşürebilir. Apartmanlarda üst dairelerden gelen yemek kokuları, evinize gelen arkadaşınızın içtiği sigara veya lavabo giderlerinden gelen engellenemez kalıntı kokuları keyfinizi kaçırmadan Ersağ ile bu durumu yok edebilirsiniz. Ortamdaki havayı temizleyerek uzun süre hoş kokmasını sağlayan Ersağ oda spreyi 500ml anti sigara, hayatınızı kolaylaştırarak temizliği zevkli hale getirir. Konsantre bir ürün olduğu için sadece bir fıs ile etkisini gösteren oda spreyi, havalandırma alanı sınırlı olan banyo ve tuvaletlerde sevilerek kullanılır. Ersağ oda spreyi 500ml anti sigara yorumları, ürünü tanımanızı kolaylaştırır. Sprey, ortamdaki böcek ve sinekleri öldürmeden uzaklaştırır. Kullananlar tarafından kokusu çok sevilen ve güvenle önerilen spreyi, arabanızdaki kötü kokuları yok etmek için de tercih edebilirsiniz.

Cep Dostu Ersağ Oda Spreyi Anti Sigara Fiyatları

Cep Dostu Ersağ Oda Spreyi Anti Sigara Fiyatları

Balık ve kızartma gibi ağır kokuları olan yiyecekler, kokusu eve sindiği için sürekli pişirilmez. Ersağ oda spreyi, anında hava temizleyen özelliği ile koku eve yayılmadan yemek buharını bertaraf eder. Evinizi havalandırmaya gerek bile kalmadan kötü kokulardan kurtulmanızı sağlayan ürün sayesinde dilediğiniz zaman, dilediğiniz yiyeceği pişirebilirsiniz. Bu hoş kokulu ürünün kullanım alanları sadece evler değildir. Ofiste uzun süren toplantılar boyunca kapalı kalanlar için mükemmel bir kurtarıcı olabilir. Ortamda asılı kalan ter kokusunu gidermek için sprey üründen faydalanabilirsiniz. Siz sigara kullanmasanız bile gittiğiniz mekanda üzerinize sinen kokuya tahammül edemiyorsanız, yanınızda bulunduracağınız anti sigara oda spreyi ile bu sorunu engelleyebilirsiniz. Alerjik reaksiyona sebep olamayan yapısı ile tercih edilen Ersağ oda spreyi 500ml anti sigara fiyatlarıyla da beğeni toplar. Ürünün içeriğini inceleyebilir, Trendyol’dan kolayca spreyi satın alabilirsiniz.