Ersağ Kantaron Özlü Krem 100 Ml

300 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
9.3
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
289,90 TL
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
250 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ersağ Kantaron Özlü Krem 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AyCe Satıcı Ünvanı: AYSEL TOKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1061485839
    Bu ürün AyCe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Vitamin E, Provitamin B5 ve Pirinç Yağı içeren Ersağ Kantaron Özlü Krem, kuruyan cildinize ihtiyacı olan nemi verirken gerekli bakımını da sağlamaktadır. Cildin serbest radikallere karşı korunmasına, elastikiyetini arttırarak daha sıkı ve genç bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Çevresel faktörlerden dolayı hasar görmüş cildin ihtiyacı olduğu bakımı sağlayarak, doğal yenilenme sürecine yardımcı olur. KULLANIMI: Ersağ Kantaron Özlü Kremi'nizi parmak uçlarınıza alarak cildinize hafif dokunuşlarla, sabah ve akşam uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Onarıcı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Form Krem
  • SPF Korumasız
  • Tip Tüp
  • Hacim 76 - 100 ml
Geri Bildirim Ver

Ersağ Krem Kantaron Özlü 100 ml Krem Ürünleri Trendyol'da!

Ersağ 100 ml kantaron özlü krem, cildin yaşlanma belirtilerini geciktiren bir vücut nemlendiricisi olarak kullanılır. Kantaron özünden elde edilen kremin içeriğinde vitamin ve mineral yönünden zengin bileşenler bulunur. Cilt kuruluğunu engelleyerek kırışıklık oluşumunun önüne geçen kantaron özlü krem, 100 mililitrelik pompalı şişesinde satışa sunulur. Bitkisel formülü ve vegan içeriğiyle cilt dostu özelliğe sahip kantaron özlü krem, tüm vücutta kullanıma uygundur. Kuruluk ve kronik cilt rahatsızlıklarının hafifletilmesi için günlük olarak uygulanabilir.

  • Kantaron, E vitamini, Provitamin B5 ve pirinç yağı içerir.
  • Yüzde 100 Türk malıdır.
  • Helal sertifikalı ve Sağlık Bakanlığı onaylıdır.

Ersağ 100 ml Kantaron Özlü Kremin Özellikleri Nedir?

Ersağ 100 ml Kantaron Özlü Kremin Özellikleri Nedir?

Doğadan ilham alarak üretilen Ersağ 100 ml kantaron özlü nemlendirici krem, E vitamini ve Provitamin B5 içeriğine sahiptir. Cildin yenilenmesini ve hücrelerin gençleşmesini sağlayan E vitamini, kırışıklık oluşumunun gecikmesine yardım eder. Pirinç yağı ve kantaron özünün birleşimiyle cildin gençleşmesi desteklenir. Cilde beyazlık veren ve lekelerin geçmesine yardımcı olan pirinç yağı, Ersağ 100 ml kantaron özlü kremle daha etkili hâle gelir. Üstelik kantaron özlü krem kullanımı damarların büzülmesine de yardımcı olur. Böylece varis ve damar çatlağı oluşumunu da engellemek için kullanılabilir. Kantaron özlü kremin mikrop kırıcı özelliği, ciltte bakteri oluşumunu engeller. Su bazlı olarak hazırlanan formül, cilt yüzeyindeki yağ dağılımının dengelenmesini sağlar. Her an yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için Ersağ krem, günlük bakım rutinlerinde yer alabilir.

Ersağ 100 ml Kantaron Özlü Krem Hangi Cilt Tiplerine Uygundur?

Kuru ve karma ciltlerde kullanıma uygun olan Ersağ 100 ml kantaron özlü krem, günlük cilt bakımında tercih edilebilir. Tüm vücutta kullanıma uygun içeriği sayesinde cilt bakımını doğal bileşenlerle gerçekleştirme fırsatı verir. Cildin nemlenmesinin yanı sıra beslenmesini ve yenilenmesini sağlayan E vitamini, kantaron özünün iyileştirici özelliğiyle güçlendirilir. Doğadan ilham alan krem, kırışıklık ve güneş lekesi gibi kalıcı izlerin bulunduğu cilt tiplerinde iyileştirici özelliğiyle oldukça kurtarıcıdır. Ersağ 100 ml kantaron özlü krem, banyo sonrası vücut bakımı ve cilt kuruluğuna karşı koruma sağlamak için tercih edilir. Güneşe karşı hassasiyeti bulunan ciltlere dışarı çıkmadan önce uygulanabilir. Zararlı UV ışınlarının meydana getirdiği aşınmayı vitaminli bileşenleriyle ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Cildin elastik yapısını artıran Ersağ 100 ml kantaron özlü nemlendirici krem, dış faktörlerin yıprattığı cildi yeniler.

Ersağ Kantaron Özlü Nemlendirici Kremin Kullanım Önerileri Nedir?

Ersağ 100 ml kantaron özlü krem, nemlendirici ve yenileyici özelliğiyle birçok amaç için kullanılabilir. Temiz içeriği sayesinde günlük cilt bakım rutinlerinde yer almaya uygundur. Zararlı güneş ışınlarının ciltte yarattığı yıpratıcı etkiyi hafifletmek amacıyla kullanılabilir. Ersağ 100 ml kantaron özlü krem, parmak uçlarıyla masaj yaparak kolayca uygulanır. Kısa sürede cilt tarafından emilen ürün,geride yumuşak ve nemli bir tabaka bırakır. Yapış yapış his yaratmayan krem, tüm vücutta kullanıma uygundur. Duş sonrasında tüm vücuda uygulanabileceği gibi günlük olarak istenen bölgelere bakım yapmak için de kullanılabilir. Kremin sabah ve akşam birer kez kullanılması sonucunda cilt; daha genç, elastik ve pürüzsüz bir görünüm kazanabilir. E vitamini, kantaron özü ve pirinç yağının birleşimi, günlük kullanımda cildin yenilenerek daha genç bir görünüm kazanmanıza yardımcı olur. Ersağ 100 ml kantaron özlü krem yorumları da ürünün farklı kullanıcılarda gösterdiği etkiyi açıkça yansıtır. Siz de yumuşak ve bakımlı bir cilde kavuşmak için bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.