Ersağ Güneş Kremi 50 Faktör 100ml 565-14

630 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ersağ Güneş Kremi 50 Faktör 100ml 565-14

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TALAZ TİCARET Satıcı Ünvanı: MEHMET BURAK TALAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8170682411
    Bu ürün TALAZ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ersağ 50 Faktörlü Güneş Kremi özel formülü sayesinde güneşin zararlı ışınlarını süzmeye ve cildi korumaya yardımcı olur. Kolay sürülür, yapışkan değildir. Güneşe çıkmadan önce, tüm vücuda eşit oranda yayarak uygulanır. Her denize giriş ve çıkışta yeniden uygulanır. Hassas ciltler için yüksek koruma sağlar.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Form Krem
  • Görünüm Renksiz
  • İçerik Su Bazlı
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Tüp
  • Özellik Suya Dayanıklı
Geri Bildirim Ver

Ersağ ENV565A30B28 Güneş Kremi 50 Faktör

Güneş, vücut sağlığı için kıymetli bir D vitamini kaynağıdır. Ama güneşin zararlı ışınları cildimize yarardan çok zarar vermektedir. Zararlı ultraviyole ışınlarına karşı cildi korumanın en güvenli yollarından birisi olan Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi, her zaman yardımınıza koşar. İçeriğinin temiz ve kaliteli oluşu ile hemen hemen herkes için uygundur. Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi, birçok cilt koruma ürünün aksine kalitesiyle adından söz ettirmeyi başarmıştır. Düzenli ve dikkatli kullanıldığında, cilt bariyerini güneşe karşı korur. Gelen zararlı ışınları süzerek, ışınların cilt altına inmesini engeller. Böylece güneş yanığı ve cilt kanserine karşı güçlü bir önlem alır.

  • Yüksek korumaya sahiptir.
  • Hassas ciltler için uygundur.
  • Su bazlıdır.

Ersağ Spf 50 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Ersağ Spf 50 Güneş Kreminin Özellikleri Nelerdir?

Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi, her an her durumda güvenle uygulayabileceğiniz bir üründür. İdeal boyutu sayesinde, her yere taşınabilir olması size büyük kolaylık sağlayacaktır. Tüp formda oluşu, kullanım kolaylığı sunar. Ersağ spf 50 100 ml su bazlı güneş kremi, su bazlı olduğu için çözücü ve nemlendirici madde olarak suyu daha fazla kullanır. Yoğun değil daha akıcı bir yapıya sahiptir. Bu sayede daha kolay uygulanır ve cilt tarafından emilir. Güneş koruma faktörü ne kadar yüksekse koruyuculuğu da buna paralel olarak artmaktadır. 50 faktör oluşu, zararlı ultraviyole ışınlarına karşı tam koruma sağlar. Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi renksiz formülüyle, kullanıldığı andan itibaren cilt üzerinde herhangi bir leke veya iz görüntüsü bırakmaz.

Ersağ Renksiz 50 Faktör Güneş Kreminin Faydaları Nelerdir?

Güneşin faydaları saymakla bitmez fakat cildimizi yorduğu da kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Hem güneşten faydalanmak hem de zararlı ışınlarına karşı tedbir almak istediğinizde cilt dostu bir güneş koruyucuya ihtiyaç duyarsınız. Ersağ 50 faktör güneş kremi, UVB ve UVA gibi zararlı ultraviyole ışınlarının sebep olduğu radyasyonu süzerek cilde işlemesini engelleyen güçlü bir koruyucudur. Güneşe maruz kaldığınız andan itibaren, cildinizi sadece güneşten korumaz. Aynı zamanda cildinizi nemlendirerek kurumasına karşı önlem alır. Nemlendirilmiş cilt her zaman daha yumuşak hissedilir. Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi, uygulama sırasında yapışma hissi bırakmadığı için benzerlerinin arasında iyi bir seçenektir. Temiz ve rahat kullanımı ile başarıyı yakalamış bir üründür.

Ersağ 100 ml Güneş Kremi Ne Zaman Kullanılmalıdır?

Sağlıkla parlayan bir cilde sahip olmak için birkaç önemli unsura dikkat etmek gerekir. Bunlardan birisi de düzenli olarak cildi nemlendirmek ve hemen ardından güneş koruyucu kullanmaktır. Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi, bu konuda beklentileri layığı ile karşılayan bir üründür. Sadece güneşli günlerde değil, bulutlu havalarda dahil olmak üzere her zaman güneş kremi kullanmak, cildin erken yaşlanmasına, lekelenmesine karşı alınabilecek en önemli tedbirlerden birisidir. Ersağ spf 50 100 ml su bazlı güneş kremi, her gün sabah temiz cilt üzerine yeterli miktarda uygulanarak kullanılmalıdır. Özellikle yaz aylarında, güneşin yoğunluğuna bağlı olarak düzenli olarak işlem tekrarlanmalıdır. Böylece cildinizi, sağlıklı bir şekilde korumak için önemli bir adım atmış olursunuz. Cildinize bir iyilik yapmak istiyor fakat karar veremiyorsanız, Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi yorumlarını okuyup ürün hakkında gerçek kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Satın almak isterseniz Ersağ spf 50 100 ml güneş kremi fiyatını Trendyol üzerinden görüntüleyebilir, hızlı bir şekilde siparişinizi oluşturabilirsiniz.