Ersağ Genel Temizlik 1000ml 105-38

252 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Genel Temizlik 1000ml 105-38

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EBRU ALTUN TİCARET Satıcı Ünvanı: EBRU ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6580934308600001 Vergi Kimlik Numarası: 5770792122
    Bu ürün EBRU ALTUN TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ersağ genel temizlik 1000ml Özellikleri: Ersağ genel temizlik ürünü sert ve sudan etkilenmeyen, parke, kalebodur vb. Yerler için özel formüle edilmiş bir üründür. Kalıcı ve hoş kokulu olan ürünümüz konsantre ve ekonomiktir. Kullanımı : Kullanılacak yüzeyin kirlilik oranına göre 1 lt suya tercihinize göre 1 yada 2 kapak ilave ediniz. Temizlik yapılan yüzey kurulandığında daha güzel bir temizlik elde edelir.1 lt ile yaklaşık 35-40 lt sıvı temizlik maddesi elde edebilirsiniz. Nbsp
  • ürünümüz içerisinde fostat (sttp) yoktur.
Geri Bildirim Ver

Ersağ 05808 1000 ml Genel Temizlik Ürünü

Ersağ genel temizlik 1000 ml ürünü, sert ve sudan etkilenmeyen zeminlerde kullanılmak üzere formüle edilir. 1 litre temizlik suyunun içine bu üründen 1 kapak eklenmesi yeterlidir. Bu sayede ürün, uzun süreli kullanıma elverişlidir ve ekonomik olması yönüyle bütçenizi korur. Bu temizlik malzemesi, etkili formülünün yanında sağlığınızı da koruyan bir üründür. Sağlık Bakanlığı tarafından analiz edilen temizlik malzemesi, ciltte tahrişe neden olan ve solunması durumunda iç organlara zarar veren fosfat (STTP) maddesini içermez. Böylece ürün, emekleyen bebeklerin ve evcil hayvanların yaşadığı evlerde dahi güvenle tercih edilebilir.

  • Doğal içerikli
  • Konsantre temizlik malzemesi
  • Zemin temizliği için uygun yapı

Ersağ 1000 ml Genel Temizlik Ürününün İçeriği

Ersağ 1000 ml Genel Temizlik Ürününün İçeriği

Ersağ 1000 ml genel temizlik ürünü, likit formda bir sıvıdır. Akışkan yapısı sayesinde diğer temizlik malzemeleriyle homojen şekilde karışır. Böylece hızlı ve derinlemesine hijyen sağlar. 1 litrelik bu ürün, tamamen konsantre bir temizleyicidir. Bu nedenle çözülmeden doğrudan kullanıma uygun değildir. Suyun içine karıştırıldıktan sonra kullanıma hazır hâle gelir. Malzeme kovanızı hazırlarken her bir litre su için 1 kapak Ersağ genel temizleyici eklemeniz mümkündür. Bölgenin kirlilik durumuna veya genel tercihinize göre bu miktarı 2 kapağa çıkarabilirsiniz. Konsantre yapısı sayesinde ev ekonomisine katkı sağlayan Ersağ 1000 ml genel temizlik ile 40 litre sıvı malzeme elde edersiniz. Bu ürünü bir kez satın aldıktan sonra uzun süre kullanırsınız. Aynı zamanda fosfat içermeyen bu temizleyiciyi, çocuklu evler için bile güvenle tercih etmeniz mümkündür.

Ersağ 1000 ml Genel Temizlik Ürününün Kokusu Nasıldır?

Ersağ 1000 ml genel temizlik ürününün ambalajı üzerinde hoş kokulu olduğu belirtilir. Ürünün kokusu, birden çok maddenin birleşiminden oluşur. Bu nedenle temizleyicinin kokusunu, tek bir tanımla ifade etmek mümkün değildir. Ürün, çiçeklerin baharı anımsatan kokusu ile çam ormanlarının doğal ve ferah rayihasını birleştirir. Aynı zamanda “temizlik kokusu” denilince akla gelen esansı da taşır. Bu kokuların birleşimi sayesinde yaşam alanınızda gerçek hijyen hissine ulaşmanız mümkün olur. Kullanıcıların neredeyse tamamı, sıvı malzemenin kokusundan son derece memnun kalır. Ersağ 1000 ml genel temizlik ürününün kokusu, uzun süre kalıcıdır. Temizleyici doğal içerikli olduğu için koku molekülleri yüzeye sıkıca tutunur. Bu sayede eviniz, sadece temizlik sırasında değil sonrasında da mis gibi kokar. Ersağ genel temizleyici, kokusunu uzun süre korumayı başarır.

Ersağ 1000 ml Genel Temizlik Ürünü Hangi Yüzeyler için Uygundur?

Ersağ genel temizlik 1000 ml, sert zeminler için özel olarak formüle edilir. Kullanım alanı zemin ile sınırlı olsa da ürün her yüzeye uygundur. Parke, kalebodur, seramik gibi su ile temizlemeye elverişli tüm zeminlerde tercih edilebilir. İç mekân temizliğine uygun bir üründür. Salon, yatak odası, mutfak, banyo hatta balkon zemini için bile bu temizleyiciyi tercih etmeniz mümkündür. Ersağ genel temizleyici ev ortamları dışında okul, ofis, mağaza, kafe ve restoran gibi alanlarda da kullanılabilir. Suya dayanıklı olmayan ve özel bir temizlik rutinine ihtiyaç duyan yüzeylerde kullanımı önerilmez. Aynı zamanda bu ürün, halıflex gibi yumuşak yer döşemeleri için de uygun bir seçim değildir. Eğer bu ürünü daha önce satın alan kullanıcıların görüş ve deneyimlerinden yararlanmak isterseniz Ersağ genel temizlik 1000 ml ürünü yorumlarını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol'dan satın alarak yaşam alanınızda sağlıklı ve hoş kokulu bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz.