Ersağ Genel Temizlik 1000 ml 105-16

252 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Genel Temizlik 1000 ml 105-16

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BİTKİLERLE ZERAFET Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TUNAHAN KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3733980076600001 Vergi Kimlik Numarası: 5790943641
    Bu ürün BİTKİLERLE ZERAFET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN AÇIKLAMASI: Özellikleri: Ersağ Genel Temizlik ürünü sert ve sudan etkilenmeyen, parke, kalebodur vb. yerler için özel formüle edilmiş bir üründür. Kalıcı ve hoş kokulu olan ürünümüz konsantre ve ekonomiktir. Kullanımı : Kullanılacak yüzeyin kirlilik oranına göre 1 lt suya tercihinize göre 1 veya 2 kapak ilave ediniz. Temizlik yapılan yüzey kurulandığında daha güzel bir temizlik elde edelir.1 lt ile yaklaşık 35-40 lt sıvı temizlik maddesi elde edebilirsiniz. Genel Temizlik 3x1000 ml
  • * Ersağ Genel Temizlik ürünü sert ve sudan etkilenmeyen, parke, kalebodur yerler asaansör temizliği mutfak dolabı temizliği için özel formüle edilmiş bir üründür. Kalıcı ve hoş kokulu olan ürünümüz konsantre ve ekonomiktir. * Kullanımı : * Kullanılacak yüzeyin kirlilik oranına göre 1 lt suya tercihinize göre 1 veya 2 kapak ilave ediniz. Temizlik yapılan yüzey kurulandığında daha güzel bir temizlik elde edilir.1 lt ile yaklaşık 35- ile 40 lt sıvı temizlik maddesi elde edebilirsiniz. ÜRÜNÜMÜZ İÇERİSİNDE FOSTAT (STTP) YOKTUR.
Geri Bildirim Ver

Ersağ Genel Temizlik 1000 ml

ERSAĞ genel temizlik sıvısı, etkili ve güzel kokulu bir yüzey temizleme ürünüdür. Parlak ve sert alanlarda kullanıma uygun olan ürün, parke ya da seramik gibi yer döşemelerinde etkilidir. Su ile seyreltilerek kullanılan konsantre formüllü bir üründür. Çiçeksi notalar içeren parfümlü bir yapısı olan özel sıvı, hijyen için kullanıldığı ortamlarda hoş kokulu bir atmosfer yaratır. Hijyen hissini destekleyen ferahlatıcı formülü kötü kokuların oluşumunu da geciktirir. Parlak ve hijyenik alanlar oluşmasını sağlarken kullanıldığı yüzeyde tekrar kirlenme süresini uzatan özel bir formüle sahiptir. ERSAĞ genel temizlik özellikleri arasında sabit eşyaların altındaki pamukçuk oluşumunu geciktirmesi de vardır. Ürün içeriğinde zararlı fosfat bileşikleri bulunmaz. Ürünü ıslak uygulama yapılan her yüzeyde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Tasarruf sağlayan konsantre yapı
  • Uzun süren kalıcı etki
  • Hoş koku veren formül

Detaylı Temizlik Sağlayan ERSAĞ Genel Temizlik 1000 ml

Detaylı Temizlik Sağlayan ERSAĞ Genel Temizlik 1000 Ml

ERSAĞ genel temizlik ürünü yer döşemelerinde, banyo ve mutfak fayanslarında, parke gibi ıslak uygulama yapılabilen yüzeylerde kolaylıkla kullanılır. Döşeme alanlar üzerinde direkt olarak ürün uygulanmamalı ya da hemen kurulanmalıdır. Bu yüzeylere seyreltilmiş ERSAĞ hijyen ürünü ile nemlendirdiğiniz bezi uygulayabilirsiniz. Diğer yöntem ise sulandırılmış ürünü sprey şişe içine doldurup alana sıktıktan sonra kuru bezle silmektir. Kullanışlı özellikleri sayesinde ERSAĞ genel temizlik 1000 ml ile detaylı uygulama yapılabilir. Bazı alanlarda sadece süpürmek ya da toz almakla hijyen sağlanamaz. Bu işlemin üzerine ERSAĞ hijyen ürününü kullanarak etkin ve güvenilir bir temizliğe erişebilirsiniz. Bir sonraki uygulama için gereken süreyi uzatan ERSAĞ genel temizlik 1000 ml fiyatı bütçe dostudur. Yüksek performansı ve hoş kokusu ile beğeni toplayan bu ürünü siz de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Verimli Kullanmayı Sağlayan ERSAĞ Genel Temizlik Sıvısı

Verimli Kullanmayı Sağlayan ERSAĞ Genel Temizlik Sıvısı

ERSAĞ genel temizlik ürünü, konsantre bir formüle sahiptir ve seyreltilerek kullanılır. Bu nedenle ürünün ömrü uzundur ve randımanı yüksektir. Bir litrelik suya minimum 1, maksimum 2 kapak sıvı eklenerek seyreltme işlemi yapılır. Bu miktarı kirlilik oranına göre kendiniz belirleyebilirsiniz. Bir paket üründen 35 ila 40 litre arasında temizlik çözeltisi elde edilir. Böylece ERSAĞ genel temizlik 1000 ml kullananlar, satın aldıkları ürün ile uzun süre güvenilir ve detaylı hijyen sağlayabilir. Çok az miktarlarda kullanılan temizleyici, çok geniş bir alanda etkili sonuçlar sağlar. Ürün hijyenik, parlak, hoş kokulu bir sonuç vererek çok yönlü temizlik sağlamaya destek olur. Özel formülü sayesinde yüzeylerin tekrar kirlenmesi için geçen süreyi uzatır. Bu sayede temizliğe ayrılan süre azalmış olur. ERSAĞ ürününü kullanarak efordan ve zamandan tasarruf edebilirsiniz.

ERSAĞ Genel Temizlik Sıvısı Yorumları

ERSAĞ Genel Temizlik Sıvısı Yorumları

Çiçek esansı içeren ve parfümlü bir yapıya olan ürün, aynı zamanda karınca, örümcek gibi haşerelerin de ortamlara girmesini engeller. Ürünün özel formülünde böcekleri uzak tutmaya yarayan kokular bulunur. İnsanların hissetmediği ve zararlı olmayan bu koku, haşerelerin evinize girmesini engeller. Kendi yaşam alanlarında kalan böcekler, böylece sizinkini de işgal etmezler. Etkin hijyen sağlayan ürün, ışıltılı görünüm ve hoş koku ile bunu destekler. Kalıcı parfümü sayesinde uzun süreli etkiyi ve ferahlığı hissedilir kılar. Seyreltilerek kullanılan konsantre formül, bir litre ERSAĞ genel temizlik ürününden kırk litreye kadar temizlik çözeltisi elde edilmesini sağlar. Uzun süre kullanılabilen ürün, belirtilen miktarlarda sulandırıldığı takdirde aynı etkiyi vadeder. Parlak, temiz kokulu ve güven duyulan bir hijyene erişebilirsiniz. ERSAĞ genel temizlik 1000 ml yorumlarını okuyarak müşterilerin ürünle ilgili tecrübelerini de öğrenebilirsiniz.