Ersağ Diş Macunu 100 ml

184,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
184,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210 TL205 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Diş Macunu 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MMT TİC Satıcı Ünvanı: HARUN KARS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5240253579
    Bu ürün MMT TİC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DİŞ MACUNU 100 Ürün Kodu :188
  • Ürün Açıklaması Özellikleri Ersağ Diş Macunu içeriğindeki Aloe Vera, Propolis ve diğer bitki extractlarıyla özel formüle edilmiş bir üründür. Kullanımı Ersağ Diş Macununu günde iki defa iki dakika boyunca bezelye büyüklüğünde yeni diş fırçanıza yayarak fırçalamaya özen gösteriniz.Kapalı tüpte, oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Diş fırçanızı en az 3 ayda bir değiştirmeye özen gösteriniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Tam Koruma
Geri Bildirim Ver

Ersağ Diş Macunu 100 ml Aloe Vera Propolis Bitkisel

Çiğneme, konuşma gibi temel yaşam gereksinimlerini yerine getirmenizi sağlayan dişlerinizde zamanla sorunlar ortaya çıkabilir. Bu sorunların oluşumunu engellemek için alabileceğiniz farklı tedbirler bulunur. Diş macunu ve ipi gibi çözümlerle ağız sağlığınızı koruyabilirsiniz. Ağız bakım ürünleri gün içerisinde birden fazla sayıda kullanılır. Bu nedenle içeriklerinde bulunan maddeler önem taşır. Günlük kullanacağınız bu temizlik aracını seçerken içeriğine dikkat etmeniz önerilir. Ersağ diş macunu 100 ml aloe vera propolis bitkisel içerikli ürün sayesinde ağız bakımınızı verimli ve etkili bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İçeriğindeki aloe vera ve propolis özleri dişlerinizin ihtiyaç duyduğu vitaminlerin çoğunu bir arada sunarak basit ve etkili ağız bakımı yapabilmenizi sağlar. Siz de Ersağ diş macunu ürününü güvenle kullanabilirsiniz.

  • Aloe vera ve propolis özü
  • Kullanışlı ve kompakt ambalaj
  • Zengin vitamin ve mineral içeriği

Ersağ Aloe Vera Propolis 100 ml Diş Macunu Özellikleri

Ersağ Aloe Vera Propolis 100 ml Diş Macunu Özellikleri

Ağız bakım ürünleri genel olarak gün içerisinde her öğünden sonra kullanılır. Doktorların çoğu her öğünden sonra dişlerin fırçalanmasını tavsiye eder. Her öğünün ardından ağız bakımınızı yapmanız ortaya çıkabilecek sorunları engellemenize yardımcı olabilir. Diş macunu gibi yoğun olarak kullanılacak ürünlerin içeriğinin temiz ve faydalı olması büyük önem taşır. Müşteriler temiz ve ağız sağlığına yararlı ürünler kullanmaya dikkat eder. Ersağ aloe vera propolis diş macunu içeriğinde bulunan temiz maddelerle büyük beğeni toplar. İçerisinde bulunan aloe vera bitkisinin birçok faydasının olduğu bilinir. Aloe vera, mineral ve vitaminleri sayesinde ağız sağlığı ürünlerinde sıklıkla kullanılır. Propolis ise bitkileri soğuk havalardan ve mikroorganizmalardan koruyan bir reçinedir. Bu ağız bakım ürününün içerisinde bulunan propolis özü ağızda bakteri oluşumunu engeller. Ersağ markasının güvencesiyle sunulan ürünle ağız sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Ersağ Diş Macunu Aloe Vera Propolis Bitkisel Yorumları

Ersağ Diş Macunu Aloe Vera Propolis Bitkisel Yorumları

İstikrarlı bir şekilde diş macunu kullanmak ağız sağlığının korunmasına yardımcı olur. Ersağ diş macunu ürünü saf içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilir. Bu ürünün içerisinde bulunan vitamin ve mineraller düzenli kullanımda ağız sağlığını iyileştirir. Diş macunu kullanmaya devam ederek ağız sağlığınızı koruyabilir, ortaya çıkabilecek sorunları engelleyebilirsiniz. Ağız sağlığının bozulması temel yaşam faaliyetlerinizi yapmanızı zorlaştırabilir. Dişler gün içerisinde yemek yemek gibi basit durumlarda bile gereklidir. Aynı şekilde konuşma sırasında da doğru telaffuzun yapılabilmesini sağlar. Gün içerisinde birden fazla öğünde yemek yiyebilirsiniz. Yemeklerden sonra ağızda kalan artıklar zamanla çeşitli sorunlara yol açabilir. Diş ve damak kısmında bulunan sinirler ve yapılar ağız bakımınızı ihmal etmeniz durumunda zarar görebilir. Aloe Vera propolis diş macunu ürünü sayesinde ağız sağlığınızı etkili şekilde ve kolayca koruyabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Ersağ Diş Macunu 100 ml Aloe Vera Propolis Bitkisel Fiyatı

Ersağ Diş Macunu 100 ml Aloe Vera Propolis Bitkisel Fiyatı

Diş macunu gibi gerekli ve önemli ağız bakım ürünlerinin fiyatları içeriklerine göre değişkendir. Ersağ diş macunu ürünü temiz içeriği sayesinde beğeni toplar. Bu bakım ürünleri gün içerisinde sıklıkla kullanılır, böylece ağız sağlığı korunmuş olur. Buna bağlı olarak Ersağ diş macunu 100 ml aloe vera propolis bitkisel fiyatı hem içeriğe hem gramaja göre belirlenir. Ağız bakımı ürünlerinin fiyatına doğrudan etki eden faktörlerden birisi içeriktir. Bazı ürünler zararlı maddeler barındırırken kimi çeşitler faydalı içeriklere sahiptir. Ersağ diş macununun içeriğinde bulunan aloe vera ve propolis özleri ağız sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Ersağ diş macunu 100 ml aloe vera propolis bitkisel yorumları kısmından ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Trendyol’dan kolay bir şekilde satın alabileceğiniz bu ürün etkili ve güvenli ağız bakımı yapabilmenizi sağlar.