Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml 224-12

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
284,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml 224-12

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TALAZ TİCARET Satıcı Ünvanı: MEHMET BURAK TALAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8170682411
    Bu ürün TALAZ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mayıs Papatyası özleri içeren Ersağ Masaj Kremi, vücudun rahatlamasına, içeriğinde ki nane yağı ise vücudun ferahlamasına yardımcı olur. Aynı zamanda cilde kolay nüfuz ederken cildi yumuşatarak cildin nem kazanmasına yardımcı olur. Cilt yüzeylerinde uygulamak istediğiniz bölgeye dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Krem
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml

Bitkilerden elde edilen içeriklerin insan sağlığındaki yeri vazgeçilmezdir. Doğal bileşenler kullanılarak elde edilen Ersağ Cleanball masaj kremi 100 ml vücudunuzun konforu düşünülerek tasarlanır. Bu ürün sayesinde, cildinizin rahatlar. Böylece günlük hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Ambalaj boyutuyla her daim yanınızda taşıyabileceğiniz ürün; size ofiste, okudal ya da seyahatlerinizde eşlik eder. 100 ml gramajı ile uzun ömürlü kullanım imkanı elde etmenizi sağlar. Her yaş grubunun kullanımına uygun olan ürün, aynı zamanda tüm cilt tipleri düşünülerek tasarlanır. Ağrı kesici olma özelliği ile ön plana çıkar. Cildinize uyguladığınız andan itibaren emilen ve etkisi gösteren Ersağ Cleanball masaj kremi yoğun ve saf bitki özlerinin karışımıyla elde edilir. Sahip olduğu bitki özleri, vücudunuzdaki yorgunluğu ve gerginlik hissini gidermeye yardımcı olur.

  • Kolay kullanım imkanı
  • Doğal bitki özleri
  • Ağrı kesici etkisi

Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml Kullananlar

Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 Ml Kullananlar

Gün içerisinde stresli ve yorucu anlar yaşadığınızda vücudunuz, bu olumsuz durumlara karşı istemsizce kasılır. Bu kasılmaların sonucu, eklemlerinizde veya bedeninizin farklı bölgelerinde gerilme hissiyatı kendini gösterir. İçeriğinde bitki özleri barındıran Ersağ masaj kremi kaslarınız ve cildinizin gevşeyerek onarılmasına yardımcı olur. Ayrıca Ersağ Cleanball masaj kremi 100 ml kullananlar cilt tarafından emilim gücünün oldukça yüksek olma özelliğinden dolayı ürünü tavsiye eder. Temiz içerikli bileşenler olan Aqua, cetearxl, mentol, allontoin, ginseng ve Alman papatyası ile imal edilir. İçerisinde yer alan yoğun nane ve mentolün vücuttaki etkisi, müşterilerin bu yüksek performans sergileyen ürünü defalarca kullanmalarını sağlar. Markanın kremi, birçok amaçla sıklıkla tercih edilir. Hoş kokusu ve yapısı ile hem fiziksel hem de duygusal olaylardan etkilenen vücudunuz için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkan Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 ml Yorumları

Öne Çıkan Ersağ Cleanball Masaj Kremi 100 Ml Yorumları

Ersağ Cleanball masaj kremi 100 ml yorumları sayesinde diğer müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Üst düzey verim alacağınız ürün, kas ve eklem ağrılarını hafifletmenize yardımcı olur. Aynı zamanda bel ve boyun ağrıları, vücudun belli yerlerindeki kronik ağrılar ve baş ağrısı için oldukça etkilidir. Doğal içeriği sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Kremi baş ağrısı için kullanırken üründen ufak bir parça alıp masaj yapılması yeterlidir. Bu yüksek etkiye sahip ürün, kolay uygulaması ile ön plana çıkar. Sorun yaşanılan bölgeye nazikçe sürebileceğiniz ürün, dakikalar içinde etki eder. Ayrıca serinlik hissi veren bu krem, etkili formülü sayesinde sürüldüğü bölgeyi rahatlatır. Ürün, cildinizi rahatlatan özelliği ile sizi her yönden memnun eder. Anti alerjik oluşuyla herhangi bir tahriş ve kızarıklık gibi sorunları önleyen bu formüle göz atabilirsiniz.

Cleanball Masaj Kremi 100 ml Fiyatı ve İçeriği

Cleanball Masaj Kremi 100 Ml Fiyatı ve İçeriği

Cleanball masaj kremi 100 ml fiyatı ürünün etkili oluşu ve temiz içeriği gibi tüm özellikleri göz önünde bulundurularak ekonomik bir şekilde belirlenir. Kremin gözle teması kaçınılmalıdır. Faydalı içerik listesi ile ürün, son derece sağlıklı bileşenler barındırır. Alerji ve tahriş gibi cilt sorunlarını önler. Paraben içermeyen bu kremi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Mentol aroması özelliği ile hoş ve ferah bir kokuya sahiptir. Cilt tarafından tamamen emilimi sağlanıncaya kadar eklem bölgelerine dairesel hareketlerle bölge ovularak masaj yaparak uygulanır. Vücutta bıraktığı etki ve ağrılar üzerindeki gücü sayesinde size eşsiz bir deneyim yaşatır. Dilediğiniz an yanınızda bulundurabileceğiniz kolay taşıma imkanı ile seyahatlerinizde dahi size eşlik eder. Ürünün yorumlarını karşılaştırılarak inceleyebilirsiniz. Trendyol’dan sağlığınız için son derece faydalı ürünü güvenilir ve hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz.