Ernet Arap Sabunu Poşet 500 gr

49,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ernet Arap Sabunu Poşet 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYPA GROSS Satıcı Ünvanı: FETHULLAH SİVİŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7710431737
    Bu ürün HAYPA GROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ernet Poşet Arap Sabunu yeni ve üstün formülü ile her türlü temizlikte güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Tüm yüzeylerde temizlik ve doğal bir parlaklık sağlar.
  • Kullanım Alanları
  • Tüm yüzeylerde temizlik ve doğal bir parlaklık sağlar.
  • Bulaşık, duvar, çamaşır, koltuk, halı, araba ve tüm zeminlerin temizliğinde güvenle kullanabilirsiniz.
  • Banyo ve tezgahlarda etkin temizlik sağlar.
  • Kullanım Şekli
  • Banyo, mutfak, halı, koltuk, bulaşık temizliğinde doğrudan yada seyreltilerek kullanılır.
  • Uyarılar
  • Çamaşırlarınızı ve bulaşıklarınızı yıkadıktan sonra bol su ile durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Ernet Arap Sabunu Poşet 500 gr

Arap sabunu, eski zamanlardan beri temizlik amacıyla kullanılan ürünler arasındadır. Yumuşak bir sabun tipi olduğundan kolaylıkla köpürerek kıvama gelir. Ernet Arap Sabunu poşet 500 gr miktarında ambalajlanarak sunulur. Ürün, ev ya da otomobil temizliğinde kullanıldığı gibi kıyafetlerin yıkanmasında da kullanılır. Zemin temizliğinde, duvar yıkamasında ve giysi lekelerinde etkili olduğu bilinir. Etkin temizlik sağlayan ürün ağır kimyasal içermediğinden her yüzeyde kullanıma uygundur. Bir miktar ürünü suyla karıştırarak seyreltebilir ve yüzeye uygulayabilirsiniz. Ürün, çamaşır makinesi içerisine eklenebileceği gibi elle yıkanan çamaşırlarda da su içerisinde kullanılabilir. Hassas kıyafetlerde kullanımı önerilir. Duşakabin, fayans, klozet, fırın gibi pek çok alanda sararma ve lekelenme durumunu ortadan kaldırır. Ürün, cilt bakımı amacıyla duş jeli gibi kozmetik ürünlerinin içerisine eklenerek de kullanılabilir.

  • Leke çıkarıcı
  • 500 gram
  • Doğal parlaklık

Doğal İçerikli Ernet Arap Sabunu Özellikleri

Doğal İçerikli Ernet Arap Sabunu Özellikleri

Doğal bir parlatıcı olarak kullanılan Arap sabunu, yüzey üzerindeki kirleri çıkardıktan sonra yüzeyi parlatmayı sağlar. Ernet Arap sabunu her tip yüzeyde kullanıma uygun olan bir temizleyicidir. Ürün, özel formülüyle temizlik işlemlerinde parlaklık sağlar. Çamaşır ve bulaşık yıkarken, duvar temizliğinde, koltuk halı ve araba temizliğinde tercih edilir. Araba içini ve dışını temizlerken parlaklık etkisi yaratır. Banyo ve mutfak tezgahını temizleyebilirsiniz, kullanım sonrasında bol su ile durulayarak temizliği tamamlayabilirsiniz. Sarı renge sahip olan ürün, 500 gramlık ambalaja sahiptir. Az miktarda kullanarak daha uzun süre temizlik işlevini gerçekleştirebilirsiniz. Halılarınızın üzerindeki kirleri, artıkları temizlerken ürünü kullanabilir ve eşyalarınıza zarar vermeden lekelerden arındırabilirsiniz. Ürün, saçların parlaklaştırılması ve saç derisinin arındırılması amacıyla da tercih edilir. Saç dökülmesi, kırılması ve yağlanması gibi problemler için önerilir.

Çok Amaçlı ve Etkili Ernet Arap Sabunu Kullanımı

Çok Amaçlı ve Etkili Ernet Arap Sabunu Kullanımı

Ernet sıvı Arap sabunu organik bir temizleyici olduğundan sağlığınıza olumsuz bir etkide bulunmaz. Banyo, tuvalet, mutfak, halı temizliğinde kullanılan ürün, uygulama sonrasında bol su ile durulanmalıdır. İster doğrudan ister seyrelterek uygulanabilir. Yemek yaptıktan sonra tezgah üzerine dökülen yemek artıklarını kolaylıkla çıkarabilir, kurumuş lekeleri temizleyebilirsiniz. Ürünü kullanarak araba içerisinde yer alan lekeleri, araçların üzerindeki uzun süreli geçmeyen lekeleri ve duvar lekelerini çıkarabilirsiniz. Saç ve cilt üzerinde olumlu etkilere sahip olan ürün, yaygın olarak duş sırasında da kullanılır. Saçta kaşıntı, kepek ve dökülme gibi problemlerde tercih edilir. Saçlarınızın parlak görünmesi için belirli aralıklarla duş sırasında kullanabilirsiniz. Perdeleri ya da tülleri yıkarken yıpranma ve renk solması gibi durumlara sebep olmaz. Ilık su ile karıştırarak kolayca eritebilir, mobilyalara da parlaklık kazandırabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı ve Kolay Köpüren Ernet Arap Sabunu

Uygun Fiyatlı ve Kolay Köpüren Ernet Arap Sabunu

Arap sabununun yeni formülü, doğal içeriğiyle kolaylıkla köpürür. Deterjanların olumsuz etkilerinden rahatsızlık duyuyorsanız sağlığınız için ürünü deneyebilirsiniz. Astım gibi solunum yolu rahatsızlıklarına karşı deterjan kullanamayanlara Arap sabunu tavsiye edilir. Ürün, kıyafetlerde yer alan lekeleri de çıkartmak için uygundur. Saçlarınızın kuruluğundan şikayetçiyseniz sabunu deneyebilir, yıkama sonrası saçlarınızın parlaklaştığını görebilirsiniz. Banyo, mutfak temizliği, saç temizliği, halı ve araç temizliği gibi pek çok alanda kullanılan ürün, uygun fiyatlarla satışa sunulur. Üründen birkaç tane alarak temizliğinize kesintisiz devam edebilirsiniz. Sabununuzun içerisine doğal esanslar ekleyerek temizlik sonrasında etrafın daha güzel kokmasını sağlayabilirsiniz. Ürün doğal olduğundan eşyalarınızın yüzeylerine zarar vermez. Ernet Arap sabunu kullananlar ürünün parlaklık etkisinden memnun kaldığını dile getirir. Ernet Arap sabunu poşet 500 gr fiyat ve ürün değerlendirmesi için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.