Erikli Su 5lt* 2 Adet

184 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
197,50 TL
Kurumsal Fatura
199,50 TL197 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Erikli Su 5lt* 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erguvanbazaar Satıcı Ünvanı: AKTÜEL MEDİKAL KOZMETİK İLAÇ TEKSTİL OTOMOTİV İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0042064756500001 Vergi Kimlik Numarası: 0420647565
    Bu ürün erguvanbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erikli Su ile, aradığınız yumuşak içimli suyu rahatlıkla bulabileceksiniz.
  • Erikli Doğal Kaynak Suyu'nun kaynağı, Bursa'da, yerleşim birimlerinden oldukça uzakta ve fazlasıyla yükseklerde, Uludağ'ın 2300 metre zirve noktasında doğal bir ortamda bulunur.
  • Uludağ'ın binlerce yıl önce oluşmuş karstik ve jeolojik yapısından dolayı var olan doğal mineralleri de içerisinde bulunduran Erikli Doğal Kaynak Suyu 7,86 ph değerindedir.
Geri Bildirim Ver

Erikli Su 5 lt x 2 Adet

Erikli Türkiye’de sıklıkla tercih edilen bir su markasıdır. Her gün tüketilen bu sıvının içimi sağlığına dikkat eden insanlar için çok önemlidir. Erikli su 5 litre şişesi sayesinde içimi yumuşak olan bu sıvıyı taze olarak tüketebilirsiniz. Dilerseniz Erikli doğal kaynak suyunun içerisine tarçın, limon ve salatalık gibi ürünler koyarak bu ürünü aromalı hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda bol sıvı tüketimi yaparak vücutta bulunan ödemi de atabilirsiniz. Vücudun yaklaşık olarak %70’i sıvıdan oluşur. Bu nedenle düzenli ve sık şekilde sıvı tüketimi sağlık açısından oldukça önemlidir. Vücudun dinç ve sağlıklı olabilmesi için her gün düzenli olarak sıvı tüketmek gerekir. Bu sıvıyı yalnızca susama hissiyle değil, gün içerisinde sıkça içmeniz fayda sağlar.Ayrıca su tüketimi ağız ve diş hastalıklarından korunmayı ve sindirim sisteminin çalışmasını da mümkün kılar.

  • 5 lt
  • Kaliteli plastik
  • 2 adet

Erikli Su 5 lt x 2 Adet Özellikleri

Erikli Su 5 Lt 2 Adet Özellikleri

Erikli su 5 lt x 2 adet satışa sunulan boyutu sayesinde taşınabilen bir ağırlıktadır. Tutma yerine sahip olması da taşıma işlemini daha kolay bir hale getirir. Direkt olarak şişesi ile dolaba konulabilir ölçüde olması beğeni toplar. Böylece sıcak yaz günlerinde pratik bir şekilde soğutup içebilirsiniz. Erikli markasının sunduğu bu ürün yumuşak içime sahip bir su türüdür ve bu özelliği ile öne çıkar. Bu ürünün kaynağı ise Bursa’da yerleşim yerlerinden belli bir mesafe uzaklıkta ve fazlasıyla yükseklerde olan Uludağ’ın zirve noktasında bulunur. Bu ürünlerin her biri dolum tesislerinde hijyenik bir ortamda şişelenir. Uludağ’ın binlerce yıl önce oluşan karstik ve jeolojik yapısından dolayı var olan birden fazla doğal minerali vardır. Birçok insan içtiği suyun pH değerini önemser. Erikli ise 7,86 pH değerindedir.

Erikli Su 5 lt x 2 Adet Avantajları ve Yorumları

Erikli Su 5 Lt* 2 Adet Avantajları ve Yorumları

Bol sıvı tüketimi cilt ve saçlar için de çok önemlidir. Özellikle düzenli olarak spor yapan biriyseniz sıvı tüketimine oldukça önem vermeniz gerekir. Spor yaparken terle birlikte vücuttan çok fazla sıvı atılır ve bunun yerini doldurmanız için Erikli markası eşsiz bir seçimdir. Sıvı açığını kapatmanın basit ve doğal bir yoludur. Marka, içerisinde barındırdığı yüksek mineraller sayesinde de, bunu iyi bir şekilde yapar. Her gün yeterli miktarda sıvı tüketmek, organların ve bağırsakların düzenli olarak çalışması gibi vücuttaki işleyişi genel olarak düzenler. Doğal kaynak suyunun tüm bu faydalarının yanında, cilde yararlı olduğu herkes tarafından bilinir. Erikli su 5 lt x 2 adet yorumları markanın ürününü tüketen insanlar tarafından yapılır. Daha önce satın alan insanların değerlendirmelerini okuyarak ürün hakkında başka insanların önerilerinden yararlanabilirsiniz.

Erikli Su 5 lt x 2 Adet Fiyatları

Erikli Su 5 Lt* 2 Adet Fiyatları

Bazı insanlar su içmenin faydalı olduğunu bildiği halde içerken zorlanır. Erikli’nin sunduğu ürün, içim konusunda oldukça yumuşak olduğu için bu zorlanmayı yaşamazsınız. Eğer spor yapan biriyiseniz bu içeceği tüketerek, egzersiz sürenizi artırabilirsiniz ve ter yolu ile attığınız sıvının tekrar vücudunuza girmesini sağlayabilirsiniz. Her gün düzenli şekilde sıvı içiyor olmak, cilt sağlığı gibi birçok yapıcı durum yaratırken, saçlarınızın da olduğundan daha parlak ve güçlü olmasını sağlar. Erikli su 5 lt x 2 adet fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Erikli doğal kaynak ürününün tüm kaliteli özellikleri düşünüldüğünde fiyatlandırması oldukça uygun bir şekildedir ve almak isteyen herkes bu ürüne ulaşabilir. Bu içecek hakkında daha fazla bilgi edinmek için Trendyol’u ziyaret edebilir ve uygun fiyat avantajları ile satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.