Genel Markalar Kinetik Kum Pet Kutulu Harf Ve Rakam Kalıp (1000GR.) K.k

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Kinetik Kum Pet Kutulu Harf Ve Rakam Kalıp (1000GR.) K.k

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıfıl Toys Satıcı Ünvanı: FARK BURADA ELEKTRONİK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385140249600001 Vergi Kimlik Numarası: 3851402496
    Bu ürün Tıfıl Toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Heroes Sarı Kinetik Kum Pet Kutulu Harf ve Rakam Kalıp 1000 gr Kinetik Kum deniz kumu ile oynamanın muhteşemliğini evinize kadar getirecek, hem de dağılmadan kirletmeden!Alın, yoğurun, şekiller oluşturun, üzerine yazılar yazın, tekrar bozun.Kinetik Kum sadece kendine yapışır. Elinize veya diğer yüzeylere yapışmaz!Asla kurumaz!Kinetik Kum
  • %98 Deniz kumu, %2 polimerden oluşmaktadır.ABD, Avrupa ve Asya güvenlik ve sağlık yönetmeliklerine uygundur. *3 yaş ve üzeri için uygundur. %100 GÜVENİLİR, ÜRETİCİ FİRMA GARANTİSİİçinden çıkan farklı kalıp seçenekleri ile eğlenceli şekiller oluşturabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver